Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

beethovenpiano1.jpg

κακες συναναστροφες.και αντε τωρα να κοιμηθεις μετα απο αυτο...

Για κάτι φιλους τής Κατηγοριας σαν και σένα χαιρομαι περισσότερο και απο τά Παλιά Μέλη.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Now playing...

Αν μου επιτρέπεις να σου πω ότι αποτελεί περισσότερο ιστορία των δικών σου βιωμάτων και λιγότερο των δικών μου;) :flipout:

κατά τα αλλά εγώ έχω μείνει στο "Σεμνά και ταπεινά" που είπε κάποτε μεγάλος πολιτικός αυτής της χώρας....

Σαν χαμηλοβλεπούσα λοιπόν μπορώ να πω ότι εγκρίνω:grandpa:

Αν μου επιτρέπεις να σου πω ότι αποτελεί περισσότερο ιστορία των δικών σου βιωμάτων και λιγότερο των δικών μου;) :flipout:

κατά τα αλλά εγώ έχω μείνει στο "Σεμνά και ταπεινά" που είπε κάποτε μεγάλος πολιτικός αυτής της χώρας....

Σαν χαμηλοβλεπούσα λοιπόν μπορώ να πω ότι εγκρίνω:grandpa:

είσαι φόξυ:grinning-smiley-043:antlers:
άλλωστε το ίδιο κομμάτι μας ήρθε στο μυαλό το μεσημέρι..

Last edited:

Κάτι διαφορετικό..................τώρα ακούω Β. Παπακωνσταντίνου -> "πες μου ένα ψέμα ν' αποκοιμηθώ".

apokoimithw.jpg

Ωραίο δισκάκι, ο γνωστός Βασίλης... :operator:

Για κάτι φιλους τής Κατηγοριας σαν και σένα χαιρομαι περισσότερο και απο τά Παλιά Μέλη.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

σπυρο σ'ευχαριστω.εγω χαιρομαι περισσοτερο που ηρθα εδω.μπορει να μου...στοιχιζει κατι παραπανω αλλα το φχαριστιεμαι.-bye-

Rimsky-Korsakov - Scheherazade
Ozawa / Wiener Philharmoniker

41FFRF1KA3L._SL500_AA240_.jpg

Τα Κυριακάτικα πρωϊνά που όλη η οικογένεια είμαστε στο σπίτι, συχνά βάζω να παίζει, ας πούμε, ''εύκολη'' κλασσική μουσική.
Ελπίζω ,τα παιδιά μου, ακόμη κι αν δεν αποτελέσει γι'αυτά ικανό ερέθισμα να αγαπήσουν τη Μουσική, τουλάχιστον να το μνημονεύουν κάποτε, ως ενήλικοι, με νοσταλγία και δίχως μνήμες καταπίεσης.
Για μετά τους έχω τις σονάτες για πιάνο του Boulez...:D

Απάντηση: Re: Now playing...

A δεν ειναι τιποτα Διονύση μου.
Και εγώ στά 5 μου απο Luigi Nono ξεκίνησα.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Νόνο , Στραβίνσκυ , Χρήστου , Μπεργκ , Σένμπεργκ , Στοκχάουζεν κλπ είναι τα εύκολα . τα δύσκολα αρχίζουν με κανα Μπετόβεν ;)

Τον Σκαλκώτα ξεχάσατε, εγώ βάζω τα κομμάτια για βιολί στο στέρεο για να κοιμηθούν τα παιδιά. Και για χαλάρωση μετά το σχολείο τη Λούλου του Άλμπαν Μπεργκ.:flipout:

Η μία από τις δυο μου κόρες (τώρα 8) ήταν (και είναι) δύσκολο παιδί.
Μικρή, 6 μηνών μέχρι 1 έτους, κοιμόταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω πως μου είχε κάτσει τότε ότι η Τέχνη της Φούγκας με τον μαθηματικό της χαρακτήρα θα λειτουργούσε ενισχυτικά για τον ερχομό του Μορφέα. Επί μήνες λοιπόν η Μυρτώ άκουγε καθημερινά κάθε βράδυ αυτό το έργο (στην εκδοχή με πιάνο).
Δεν ξέρω αν λειτούργησε θετικά ή απλώς μεγαλώνοντας κοιμόταν ευκολότερα, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν νομίζω να υπάρχει εντονότερα γραμμένη στο ασυνείδητο ενός οκτάχρονου κοριτσιού Η Τέχνη της φούγκας.

517QMAJS1CL._SL500_AA240_.jpg

312eFQS5qEL._SS500_.jpg

To εφερα σημερα μαζι μου στο γραφειο, αν και ξερω πως ειναι σχεδον αδυνατον να δουλεψει κανεις υπο τους ηχους του.

Keith Jarrett - Carnegie Hall Concert

64747E.jpg

Με το καινούργιο 3πλό (Testament, με δύο κοντσέρτα σε Παρίσι, Λονδίνο) να είναι καθ'οδόν κάνω μια σύνδεση με τα προηγούμενα...