Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Θυμάμαι μια συζήτηση παλιότερα για την κυρία,
είχα μπει και εγώ στον πειρασμό να το παραγγείλω, τελικά αντιστάθηκα....

well done . Resisting to temptation can be stronger a feeling , than yielding to it . Though the latter is probably more rewarding . :worshippy:

Re: Now playing...

1244287816_cover.jpg

Get Well Soon: 'Rest Now, Weary Head! You Will Get Well Soon' CD + 'Songs Against The Glaciation' EP - 2009

****1/2 +

reminds you why you started listening to music in the first place

απίστευτη δισκάρα !!!!!!!

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

8579468x.jpg

Για όσους "θέλησαν", το Track List είναι :

1. Uprising
2. Resistance
3. Undisclosed Desires
4. United States Of Eurasia (+Collateral Damage)
5. Guiding Light
6. Unnatural Selection
7. Mk Ultra
8. I Belong To You (+Mon Coeur S'ouvre A Ta Voix)
9. Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
10.Exogenesis : Symphony Part II (Cross Pollination)
11.Exogenesis : Symphony Part III (Redemption)

5960.jpg

Στο Rodeo, Δευτέρα 2 Νοέμβρη, μαζί με τον Mark Gardener των Ride, η θρυλική Paula Frazer φωνή των Tarnation.
Το Mirador έχει καταταχτεί στα κλασσικά των '90ς.
Οι φαν της 4AD γνωρίζουν.

paula_frazer_11a.jpg

Irene Schweizer - Many and One Direction
(1996)

Many_and_One_Direction_49014575a0c37.jpg

Την σεβάσμια -εμφανισιακά- κυρία μας την είχε γνωρίσει ο Κώστας Λυμπ. εδώ.
Σ'αυτό το δίσκο παίζει χωρίς συνοδεία.
Εξίσου απολαυστική, μας παίρνει και μας σηκώνει (ημάς τους ...ακροατάς).

AliceRussell_POGcover320.jpg

δεν μου φτάνει να το ακούω 3 φορές τη μέρα, θέλω και στον ύπνο μου...:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

η Alice σε αυτό που κάνει δεν έχει κανέναν αντίπαλο.

028947584735_300.jpg

Συμφωνίες τού Mozart 21-41 με τον Joseph Krips και τήν Concertgebouw Orchestra..
Κλασσικές ερμηνείες,χωρίς ´πειραματισμούς´..
Απο τά καλύτερα Box sets...
Γιά καλημέρα οι πανέμορφες Συμφωνίες Νο 21-25

Dead Mans Bones - Dead Mans Bones (2009)
41BOYYD9gPL._SS500_.jpg

Παιδικη χορωδια συνοδευει ολα τα τραγουδια του πρωτου αλμπουμ του ντουετου των Dead Mans Bones. Αν ειναι τοσο καλο οσο μου φανηκε με την πρωτη ακροαση, τοτε εχουμε θεμα.

2486311511_3d2acd50cc.jpg

Η χθεσινή μάζωξη έγινε αφορμή για συζητήσεις, κατά τη διάρκεια και κατόπιν για όσους συνέχισαν.
Μια κουβέντα που έγινε στο "μετά" με φίλους της κατηγορίας, με έκανε να θυμηθώ αυτό το τεράστιο άλμπουμ.

Οι Maiden ποτέ δεν ακούστηκαν άλλη φορά έτσι.. με αυτόν τον ήχο και με αυτήν την ορμή. Για μένα είναι η σημαντικότερη κυκλοφορία τους μέσα στις δεκαετίες. Η παραγωγή του δίσκου είναι 50 χρόνια μπροστά, τα φωνητικά του Di Anno δεν τα ακούμπησε ο Bruce ποτέ, ο κιθάρες είναι καθαρή λάβα που κυλάει κατακόκκινη....

Εντάξει, μιλάμε για κάτι που πλέον ηχεί παρωχημένο στην καλύτερη. Ακόμα κι ο ίδιος έχω θέσει δια παντός στο περιθώριο των προτιμήσεών μου ανάλογα ακούσματα (ελαχιστότατα μπορώ και τώρα να αντέξω - με τα περισσότερα βάζω τα γέλια πλέον).
Αλλά όπως ξέρουμε όλοι μας καλά, οι πρώτες ακουστικές εμπειρίες που αποτέλεσαν τα πρωτογενή κεφάλαια της μουσκής συγκρότησης του καθενός, θα μας ακολουθούν για πάντα, ακόμα και δίχως να το ξέρουμε.

Το Killers δεν είναι heavy metal ούτε στο ελάχιστο. Είναι απλά ο τρόπος να παίξουν κάποια νεαρά παιδιά μουσική, έχοντας σαν ακούσματα τους Wishbone Ash τα οποία μεγαλώνοντας απέκτησαν εμπειρίες στα ταραγμένα χρόνια του πανκ στο Μεγάλο Νησί. Είναι απλά αυτό.

page_gene_blacula_101b.jpg

ευγενικη προσφορα του μπάιρα.γιωργο σε υπερευχαριστω.
μιλαμε για εκπληκτικο πραμα.πρεπει να κανεις μια παρουσιαση γι'αυτο...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:afro: