Ntinos_ ερώτηση : Ποιό και γιατί macbook pro ;;;

Re: Απάντηση: Ntinos_ ερώτηση : Ποιό και γιατί macbook pro ;;;

Ντίνο για εμένα το 17άρι είναι το καλύτερο σε ότι αφορά ταινιούλες, 1-2 παιχνίδια στο αεροπλάνο μέσα κ.α. τέτοια...
Από εκεί κ πέρα, είναι σαφώς μεγαλύτερο κ βαρύτερο από τα άλλα.......η μέση σωστή λύση κατ'εμέ είναι το 15άρι.
Το 13" μου φαίνεται πολύ μικρό....

Το 15αρι δλδ δεν παιζει ταινιες, ουτε παιζει παιχνιδια ? Αφου αν εξαιρεσουμε την αλαλυση της οθονης δεν εχουν καποια αλλη διαφορα σε επεξεργαστη, μνημη, δισκο, κλπ.

Μου διαφευγει κατι ?

(το 15αρι παιρνει "ποντους" παντως)

Re: Απάντηση: Ntinos_ ερώτηση : Ποιό και γιατί macbook pro ;;;

Το 15αρι δλδ δεν παιζει ταινιες, ουτε παιζει παιχνιδια ? Αφου αν εξαιρεσουμε την αλαλυση της οθονης δεν εχουν καποια αλλη διαφορα σε επεξεργαστη, μνημη, δισκο, κλπ.

Μου διαφευγει κατι ?

(το 15αρι παιρνει "ποντους" παντως)

Εννοεί ότι θα "χαρείς" τις παραπάνω ίντσες σε περίπτωση ταινιών και παιχνιδιών, όχι ότι θα τα παίζει καλύτερα.

Ναι αυτό εννοώ, ότι η οθόνη είναι που κάνει την διαφορά, γιατί σε όλα τα άλλα, τα ίδια περίπου είναι ή μπορούν να γίνουν ίδια, ανάλογα με το πως τα παραγγείλεις !

Στο νεο macbook 13,3 παντως, μπορεσα να γραψω email σε βεραντα με νταλα ηλιο, οποτε glossy ξε-glossy μια χαρα εκανα την δουλεια μου! Ισως βεβαια να εχει να κανει με την led οθονη..

Kάτι πολύ βασικό (για εμένα). Οι glossy οθόνες για χρήση εκτός ελεγχόμενου εσωτερικού χώρου είναι σκέτη τραγωδία. Αν βρεις configuration που δεν έχει γυαλιστερή οθόνη (νομίζω μόνο στην αμέσως προηγούμενη γενιά), προτίμησέ το. Σε αεροδρόμια, λιμάνια, στάσεις λεωφορείων, παραλίες και πάρκα θα με θυμηθείς.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι χρωματικά (για επαγγελματική χρήση) οι προηγούμενες οθόνες είναι καλύτερες.... :grandpa:

Επειδή πέρασα πρόσφατα από τέτοιο δίλημμα από το 13 πήγα σε 15 και στο τέλος σε 17 για να ησυχάσω.
Το κάθε ένα έχει τη δική του κατηγορία.
Η καλύτερη περίπτωση προσωπικά είναι η 15'' με 2.66GHz που έχει τα χαρακτηριστικά του 17'' χωρίς την ανάλυση της οθόνης του.
Εγώ μόνο για την ανάλυση της 17άρας πήγα εκεί,αλλά το έχω για το σπίτι και όχι για να το μεταφέρω για ψίλου πήδημα.
Στη τελική το 13.3 είναι το πλέον φορητό διότι μια που είσαι πετάμενος δεν νομίζω να περισσεύει χώρος δίπλα σου μέσα σε ένα αεροδρόμιο η ακόμη χειρότερα σε ένα κάθισμα αεροπλάνου.

Υ.Γ.Εγώ θα έπαιρνα ότι θα μου άρεσε εμένα,το γυάλισμα στην οθόνη δεν με πειράζει και παρόλο που το έκανα παραγγελία δεν μπήκα στον πειρασμό να το παραγγείλω ματ διότι σε μια ταινία βλέπεις τη διαφορά

Last edited:
grafo loipon apo to 15ari aftin tin stigmi.

kalo deixnei....

mia proti paratirisi, einai oti to keybord tou imac einai poli kalitero.

Michael, etoimasou...
-bye-

Καλορίζικο Ντίνο...

66892659.gif

Απάντηση: Re: Ntinos_ ερώτηση : Ποιό και γιατί macbook pro ;;;

grafo loipon apo to 15ari aftin tin stigmi.

kalo deixnei....

mia proti paratirisi, einai oti to keybord tou imac einai poli kalitero.

Michael, etoimasou...
-bye-
:violent-smiley-030: Κ γιατί δεν γράφεις στα ελληνικά ;;;

Καλορίζικο Ντίνο !! :a0210: :grinning-smiley-043

Οριστε και στα ελληνικα !!

Μια δευτερη παρατηρηση, το touch pad πολυ καλο !!

Ενημερωση για την τιμη:

1888 ευρω, και μαζι δικην δωρων, ενα ποντικακι λευκο microsoft arc, και ενα "προφυλακτικο" που ειναι ακριβως στις διαστασεις του, και "κολλαει" πανω του (ειναι 2 κομματια, καλο πραματακι). Αξια και των δυο "δωρων", (εκει) περι των 130 ευρω.

Μου ειπαν ακομη οτι εχει global warranty.

Διολου ασχημα θαρρω...

και ενα "προφυλακτικο" που ειναι ακριβως στις διαστασεις του, και "κολλαει" πανω του (ειναι 2 κομματια, καλο πραματακι).
more info?

more info?

Φυσικα.

Ειναι δυο κομματια.
Το ενα κουμπωνει στην οθονη, το αλλο στο λοιπο macbook.
Εφαρμοζει τελεια, και εχει μια σιτα στο σημειο που ειναι ο εξαερισμος του (στον πατο δλδ), οπως επισης και κενα στα σημεια των συνδεσεων (ρευμα, usb, cdrom κλπ).
Εσωτερικα, στο σημειο που εφαπτεται με το mac, ειναι γυαλιστερο, ενω εξωτερικα ειναι ματ, και καπως σαν λαστιχο, ωστε να μην γλυστραει. Χρωμα γκρι σκουρο (εως μαυρο), αλλα ειναι " see thru" -bye-

Περισσοτερα, εδω:

http://www.speckproducts.com/products/seethru-satin/macbook-pro-15-aluminum-black-keys/164