Έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα ότι δεν κλείνει το μηχάνημα από το κουμπί του power?
Ναι το έχω ξαναδεί. Πρέπει να πάει για service.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα ότι δεν κλείνει το μηχάνημα από το κουμπί του power?
Ναι το έχω ξαναδεί. Πρέπει να πάει για service.
Καλύπτεται από εγγύηση αν έχει αγοραστεί από έξω;
Για χαρα σε ολους.....
Καινουριος στα μερη ειμαι και ετοιμος να παρω το μηχανημα.
Στο site της iamm αναφερει οτι υποστηριζει ελληνικα και στο EPG ενω αν εχω καταλαβει καλα (μετα απο ατελειωτες ωρες διαβασματος εδω) εσεις λετε οτι ΟΧΙ!!
Τελικα τι ισχυει ???
Αντε βρε, με πείσατε!:2thumb22sup: Το παράγγειλα (ΝΤΡ82) από Multirama γιατί εδώ Πάτρα δεν το φέρνει άλλος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην το μετανιώσω.
Μια ερωτησούλα μόνο. Τον εσωτερικό σκληρό (SATA II) να το βάλω αφού τον φορμάρω σε NTFS ή να τον βάλω και το NTR82 θα τον φορμάρει?
Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να απαντήσει και σε μένα? Ευχαριστώ
Επανερχομαι στην ερωτηση σχετικα με το 16:9 των ψηφιακων.
Εμενα δεν με αφηνει να επιλεξω το PAL για να τα βλεπω ολα 16:9. Το PAL και το NTSC μου τα εχει με κοκκινο και δεν μπορω να τα επιλεξω.
Εχω το fw68
Υπαρχει καμια λυση για αυτο???
Δοκίμασες να δεις μη τυχόν θέλει κάποια ρύθμιση η τηλεόρασή σου?
Επανερχομαι στην ερωτηση σχετικα με το 16:9 των ψηφιακων.
Εμενα δεν με αφηνει να επιλεξω το PAL για να τα βλεπω ολα 16:9. Το PAL και το NTSC μου τα εχει με κοκκινο και δεν μπορω να τα επιλεξω.
Εχω το fw68
Υπαρχει καμια λυση για αυτο???
Χθες το έστησα και εγώ. Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη η DIDEA στην Πάτρα, αλλά στην έξοδο TV και σε μένα το PAL και το NTSC είναι κόκκινα. Αναρωτιέμαι πιο fw έχουν οι happymondays και alkman (post 475 και 476) και μπορούν να τα επιλέξουν.
Μπορείς να μας πεις πως το έχεις συνδέσει και τι τύπο τηλεόραση έχεις?
Από fw δεν το έχω πειράξει ακόμη, έχει αυτό που έχει από τη μάνα του
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.