NTR82 DVB-T tuner & media player

Currently i rewriting all the IMS files, along with creating language file in English, when everything is done i can send these file to be translated into Greek.
Problem with DVB-T may be in the configuration files, DVB-T is functional in the official firmware? If so, can you send me a link to the official firmware you use?
Here is latest video from new IMS ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Z_OWPB8ZenY
I have translated some rss files but which exactly do we have to translate with the current version to se Greek Text in IMS menus?(i found some Chech an Rusian words in several rss files)

φίλε μου, μιλας για το εναλλακτικο DM fw? εσενα δηλαδη σου εχει παιξει το σκαναρισμα των καναλιων με το εναλλακτικο DMD fw? εγω 2 φορες που το εχω στησει και ξεστησει (με τον προτεινομενο σωστο τροπο), δεν παιζει το σκαναρισμα, και για αυτο το λογο το βγαζω και χρησιμοποιω το κανονικο fw78 δυστυχως.

Ναι, σε μενα το εναλλακτικο firmware σκαναρει κανονικα τα καναλια.

Πια στικάκια είναι συμβατά με το μηχάνημα γιατί έχω πρόβλημα με φοβερά χαμηλές ταχύτητες στο streaming.
Εχω ένα στικάκαι compact και το router είναι ένα draytek 2710n. Ενώ στα υπόλοιπα μηχανήματα δλδ κινητό, netbook δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σύνδεση στο qnap έχω φοβερά χαμηλές ταχύτητες στο κλειδωμα του wifi.
Δλδ πάω να δω μια ταινία μέσω samba και κλειδώνει στα 600kb-1200kb. Μερικές φορές κάνει και κάτι άλλα πιο παράξενα μπορεί να κλειδώσει αρχικά στα 10000kb και όταν αρχίσει η αναπαραγωγή να πέσει στα 3000kb. Φυσικά με ταχύτητες κάτω από 1300kb δεν μπορείς να στριμάρεις με τπτ ταινίες avi και έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή του.
Επειδή δεν πρέπει να είναι θέμα με τις ρυθμίσεις του router λέω μήπως είναι θέμα με το stikaki και πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Με το τσέχικο fw οι ταινίες παίζουν κανονικά ή πηδάνε δηλαδή θέλω να πω παίζει καλύτερα τα 23,795fps? Και που το βρ'ισκουμε αυτό το τσέχικο fw?

Πια στικάκια είναι συμβατά με το μηχάνημα γιατί έχω πρόβλημα με φοβερά χαμηλές ταχύτητες στο streaming.
Εχω ένα στικάκαι compact και το router είναι ένα draytek 2710n. Ενώ στα υπόλοιπα μηχανήματα δλδ κινητό, netbook δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σύνδεση στο qnap έχω φοβερά χαμηλές ταχύτητες στο κλειδωμα του wifi.
Δλδ πάω να δω μια ταινία μέσω samba και κλειδώνει στα 600kb-1200kb. Μερικές φορές κάνει και κάτι άλλα πιο παράξενα μπορεί να κλειδώσει αρχικά στα 10000kb και όταν αρχίσει η αναπαραγωγή να πέσει στα 3000kb. Φυσικά με ταχύτητες κάτω από 1300kb δεν μπορείς να στριμάρεις με τπτ ταινίες avi και έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή του.
Επειδή δεν πρέπει να είναι θέμα με τις ρυθμίσεις του router λέω μήπως είναι θέμα με το stikaki και πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Απο οτι θυμαμαι, το μηχανημα δουλευει καλα μονο με ενα συγκεκριμενο στικακι και οχι με ολα. Καπου μεσα στο forum ειχε αναφερθει ποιο ειναι αλλα δεν θυμαμαι που...
Τσεκαρε ή με την αντιπροσωπεια ή με το καταστημα που το πηρες

Με το τσέχικο fw οι ταινίες παίζουν κανονικά ή πηδάνε δηλαδή θέλω να πω παίζει καλύτερα τα 23,795fps? Και που το βρ'ισκουμε αυτό το τσέχικο fw?

Πηγαινε λιγες σελιδες πισω και θα βρεις την διευθυνση...

Απο οτι θυμαμαι, το μηχανημα δουλευει καλα μονο με ενα συγκεκριμενο στικακι και οχι με ολα. Καπου μεσα στο forum ειχε αναφερθει ποιο ειναι αλλα δεν θυμαμαι που...
Τσεκαρε ή με την αντιπροσωπεια ή με το καταστημα που το πηρες

Αυτό το στικάκι που έχω μου το είχαν δώσει με το μηχάνημα μαζί αρά θα είναι μάλλον αυτό της αντιπροσωπείας. Παίζει κανείς άλλος το σύστημα σε wifi να μου πει τι χρησιμοποιεί?

Καλησπερα σε ολους,

οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα post εχω εγκαταστησει το Τσεχικο fw και μεχρι χτες ολα πηγαιναν καλα. Απο χτες ομως εχει αρχισει να μου κανει καποια νερα οταν κανω προγραμματισμενη εγγραφη.

Την Δευτερα το βραδυ εβαλα να γραψω κατι ετσι ωστε να το δω χτες. Χτες το βραδυ προσπαθησα να το βαλω να παιξει αλλα ...αρνιοταν πεισματικα. Ενω φαινοταν στο My recordings οτι η εγγραφη εχει γινει, δεν το επαιζε. Προσπαθησα να το δω μεσω δικτυου απο το PC και το ειδα κανονικα!!! Το πιο κουφο ηταν οτι οταν πηγαινα στο log file των εγγραφων φαινοταν οτι η εγγραφη ειχε γινει fail!!!

Μετα προσπαθησα να γραψω ενα τυχαιο προγραμα για 5 λεπτα (με προγραματισμενη εγγραφη) για να δω τι θα γινει. Πρωτα απο ολα παρατηρησα οτι η ωρα και η ημερομηνια ηταν τραλαλα και αναγκαστηκα να την φτιαξω. Δυστυχως ενω το μηχανημα πηρε μπρος στην ωρα του για την εγγραφη, δεν εγραψε ποτε καθοτι η εγγραφη εγινε fail.

Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο το προβλημα???

Ακόμα περιμένουμε fw που διορθώνει τις παθογένιες αλλά ακόμα τίποτα. Αλλα media player έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν ήχο dts hd master & εικόνα 36 deep color και εμείς ακόμα παιδευόμαστε να γίνεται αυτόματα το 16:9 - 4:3

Δυστυχώς έτσι είναι. Το player έχει αδυναμίες που κάνουν την καθημερινή χρήση προβληματική και σπαστική.
Έχω αναφέρει κάποια προβλήματα τα οποία δεν έχουν βρει λύση εδώ και καιρό.
Είμαι κοντά στο να το πουλήσω γιατί πολύ απλά ενώ έχει τις δυνατότητες το fw του είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Για μένα που έχω δοκιμάσει διάφορους player είναι άψογος η τουλάχιστον κάνει την δουλειά για τα πράγματα που θέλω ακετά απροβλημάτιστα. Είχα δεινοπαθήσει παλιότερα με ένα acryan και με αυτό εδώ τον player έχω βρει την ησυχία μου.
Συνεργάζετε άψογα με το nas server μου και streamarw μουσική ταινίες στο hifi σύστημα μου, βλέπω τις ταινίες μου με πολύ καλή ποιότητα ε τι άλλο μπορείς να θέλεις από έναν player?

1. Να παίζει σωστά τα Mpeg-4. Άλλωστε ήταν ένας λόγος που αγοράστηκε.
2. Έχω ξαναπεί για ένα πρόβλημα που έχω με ορισμένες ταινίες που ουσιατικά χάνω τον συχρονισμό με την τηλεόραση και πρέπει να πατήσω το extrenal 4 φορές για να ξαναδώ εικόνα από το hdmi. Άκρως σπαστικό.
3. Ουσιατικά το record υπολειτουργεί.

Νομίζω ότι αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για ένα μηχάνημα αξίας 230 ευρώ.

Κατανοω τις ανυσηχιες ολων που εως ενα σημειο ειναι σωστες αλλα μηπως θα πρεπει να περιμενουμε να βγει το τελευταιο fw το οποιο υποτιθεται οτι θα φτιαξει το θεμα του 16:9?? Ο xrthammp ειχε πει οτι θα βγει εως το τελος του μηνα...

1. Να παίζει σωστά τα Mpeg-4. Άλλωστε ήταν ένας λόγος που αγοράστηκε.
2. Έχω ξαναπεί για ένα πρόβλημα που έχω με ορισμένες ταινίες που ουσιατικά χάνω τον συχρονισμό με την τηλεόραση και πρέπει να πατήσω το extrenal 4 φορές για να ξαναδώ εικόνα από το hdmi. Άκρως σπαστικό.
3. Ουσιατικά το record υπολειτουργεί.

Νομίζω ότι αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για ένα μηχάνημα αξίας 230 ευρώ.

Αυτό πάντως με το hdmi είναι παράξενο πρόβλημα που λες. Εχεις δοκιμάσει μήπως να το βάλεις σε άλλη θήρα αν βέβαια η τηλεόραση σου έχει παραπάνω από μια hdmi θύρες.

Έχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια και διαφορετικές θύρες hdmi.
Πραγματικά είναι εξωφρενικό!
Η τηλεόραση είναι Samsung LE32A756.

Μήπως δεν πατάει καλά το καλώδιο? Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα media player παλιότερα και τελικά μετά από τα πολλά ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δεν ήταν ούτε στην συσκευή ούτε στην τηλεόραση αλλά στο καλώδιο που δεν κούμπωνε καλά και μετά από λίγη ώρα χαλάρωνε στην επαφή του και έχανα την εικόνα.

Το θέμα είναι ότι έχω κανονικά εικόνα στον player. Πατάω play και εκεί που λέει αναπαραγωγή χάνω τελείως την εικόνα. Πρέπει μετά να αλλάξω external για να ξαναπάω π.χ στο hdmi 1 και βλέπω κανονικά. Επίσης δεν το κάνει σε όλα τα clips.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα εδώ και καιρό! Έχω την v. 78 και μια TV Samsung LED σχετικά νέας εσοδείας. Χάνει το συγχρονισμό προφανώς, και αν π.χ. αλλάξεις το source της TV π.χ. σε tuner και μετα ξανά στο player, τότε βλέπεις εικόνα.
Το NTR το έχω σε HDMI Auto, και 1080p ON.
Πιστευω οτι το πιθανότερο είναι ότι είναι bug του NTR.