Ρε παιδια, δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε καινουργιο fw??? Εχουμε κανενα νεο ή οι Κορεατες εχουν παει διακοπες???
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρχικά ήταν να βγει τέλος Μαΐου. Σε επικοινωνία μου αρχές τις βδομάδας μου ζήτησαν να έχω υπομονή και ότι θα βγει μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω να βγει αλλά και να διορθώσει τα προβλήματα που κάποιοι έχετε. Πάντως από την επόμενη βδομάδα θα τους ξαναενοχλήσω.
Ανέβηκε για 82(83) και S20. Σύντομα θα είναι και για το 90. Περιμένω εντυπώσεις αν τα θέματα που είχατε λύθηκαν.
Καλησπερα σουΑκόμα δεν βλέπω να το έχουν βγάλει αλλά θα το ζητήσω.
Changelog για το συγκεκριμένο fw?
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα, έχω προβληματιστεί όμως με τα προβλήματα των firmware που αναφέρονται...
Η αντιπροσωπεία έχει κάποιο είδος money-back guarantee ή κάτι τέτοιο? Ή αν έχεις προβλήματα παίζει μόνο service, ενδεχομένως αλλαγή με άλλο κτλ?
Έχω ένα WDTV live που παίζει μια χαρά όλα τα HD αρχεία μου, έχω και ένα HTPC για εγγραφές αλλά ποτέ δεν κατάφερα να παίξουν 100% οκ τα Windows Media Player ή το MythTV και για αυτό θέλω να διώξω το HTPC αλλά να μην χάσω την δυνατότητα εγγραφής... Το NTR82 (83 πλέον) φαίνεται στα χαρτιά να τα συνδυάζει όλα σε μια σχετικά οκ τιμή αλλά αν είναι να φύγω από το ένα πρόβλημα και να πάω στο άλλο......
Οπως ολα τα μηχανηματα αυτης της τεχνολογιας ετσι και αυτο εχει καποιες φορες τα προβληματακια του. Εγω παντως το εχω περιπου ενα χρονο τωρα και σημαντικα προβληματα δεν αντιμετωπισα ποτε γι αυτο ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Το εχω φορτωσει και με ενα μεγαλο σκληρο και εχω μεταφερει τα παντα εκει. Αν το θες μονο για εγγραφες τοτε δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα. Καποια απο τα fw οντως δεν ειναι τοσο καλα οσο θελουμε αλλα οπως εχει ειπωθει πολλες φορες εδω, υπαρχουν καποια fw τα οποια ειναι σταθερες αξιες οποτε βαζεις αυτα και εισαι αρχοντας
Παντως η υποστηριξη που παρεχει η εδω αντιπροσωπεια μεσω αυτου του forum ειναι πολυ καλη...
Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο ήχος από το hdmi του μηχανήματός μου. Έχω αλλάξει 4 καλώδια και δεν μπορώ να ακούσω ήχο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πήγα και έβαλα το μηχάνημα σε μια τηλεόραση με RCA. Εκεί άκουγα πολυ σιγά τον ήχο. Στην δική μου με RCA ακούγεται κανονικά ο ήχος. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πέρασα ξανά firmware αλλά δεν βρήκα άκρη. Καμμιά ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.