NTR82 DVB-T tuner & media player

Ρε παιδια, δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε καινουργιο fw??? Εχουμε κανενα νεο ή οι Κορεατες εχουν παει διακοπες???

Ρε παιδια, δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε καινουργιο fw??? Εχουμε κανενα νεο ή οι Κορεατες εχουν παει διακοπες???

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρχικά ήταν να βγει τέλος Μαΐου. Σε επικοινωνία μου αρχές τις βδομάδας μου ζήτησαν να έχω υπομονή και ότι θα βγει μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω να βγει αλλά και να διορθώσει τα προβλήματα που κάποιοι έχετε. Πάντως από την επόμενη βδομάδα θα τους ξαναενοχλήσω.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρχικά ήταν να βγει τέλος Μαΐου. Σε επικοινωνία μου αρχές τις βδομάδας μου ζήτησαν να έχω υπομονή και ότι θα βγει μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω να βγει αλλά και να διορθώσει τα προβλήματα που κάποιοι έχετε. Πάντως από την επόμενη βδομάδα θα τους ξαναενοχλήσω.

ΟΚ ευχαριστω για την ενημερωση. Απλα θα πρεπει να σιγουρευτουμε οτι οντως θα λυνει τα προβληματα που υπαρχουν και δεν θα δημιουργησει καινουργια...

Να ρωτησω και κατι αλλο?? Εχω καποια βιντεακαι που ειναι τραβηγμενα σε AVCHD. Μπορει να τα παιξει κατευθειαν η θα πρεπει να τοθς αλλαξω format???

Το firmware βγήκε και σύμφωνα με την Novatron διορθώνει τα θέματα με το youtube. Μέχρι το μεσημέρι θα το έχω ανεβάσει στο www.iamm.gr.

Για τα βιντεάκια δεν ξέρω. Θα πρέπει να τα δοκιμάσεις.

Μπράβο αυτά είναι καλά νέα.
Ελπίζω το πρόβλημα με το YouTube να λυθεί οριστικά γιατί κάθε νέο firmware τελευταία το φτιάχνει και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό.
Ελπίζω να διόρθωσαν και το πρόβλημα με τα συχνά κολλήματα γιατί είναι κρίμα για το μηχάνημα με τόσο καλές προδιαγραφές να πάσχει από παιδικές ασθένειες !!!!
Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο chip (RTD 1283) το φοράνε και άλλα επώνυμα media player που απ’οσο διαβάζω στα φόρουμ δεν έχουν τόσα πολλά προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι είναι καθαρά θέμα λογισμικού να δουλέψει άψογα.

Ανέβηκε για 82(83) και S20. Σύντομα θα είναι και για το 90. Περιμένω εντυπώσεις αν τα θέματα που είχατε λύθηκαν.

Το YouTube πάντως παίζει μια χαρά.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε με την χρήση στην πορεία.

Ευχαριστώ πολύ.

Ακόμα δεν βλέπω να το έχουν βγάλει αλλά θα το ζητήσω.
Καλησπερα σου
Με αυτο το ερημο το 90 , θα φτιαχθει ποτε το rewind-FF X2 X4
Γιατι αυτο το προβλημα δεν ειναι δυνατον να συμβαινει το 2011.
Και ενα ακομη. Εχω και εγω προβλημα με το κολλημα.
Πρεπει να βγαζω συνεχεια την τροφοδοσια.
Κατα τα αλλα το μηχανακι ειναι SUPER

Η απάντηση από Κορέα είναι ότι πέρα από το θέμα με το youtube που διόρθωσαν δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές και για αυτό δεν κυκλοφόρησε και νέο change log.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα, έχω προβληματιστεί όμως με τα προβλήματα των firmware που αναφέρονται...

Η αντιπροσωπεία έχει κάποιο είδος money-back guarantee ή κάτι τέτοιο? Ή αν έχεις προβλήματα παίζει μόνο service, ενδεχομένως αλλαγή με άλλο κτλ?

Έχω ένα WDTV live που παίζει μια χαρά όλα τα HD αρχεία μου, έχω και ένα HTPC για εγγραφές αλλά ποτέ δεν κατάφερα να παίξουν 100% οκ τα Windows Media Player ή το MythTV και για αυτό θέλω να διώξω το HTPC αλλά να μην χάσω την δυνατότητα εγγραφής... Το NTR82 (83 πλέον) φαίνεται στα χαρτιά να τα συνδυάζει όλα σε μια σχετικά οκ τιμή αλλά αν είναι να φύγω από το ένα πρόβλημα και να πάω στο άλλο......

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα, έχω προβληματιστεί όμως με τα προβλήματα των firmware που αναφέρονται...

Η αντιπροσωπεία έχει κάποιο είδος money-back guarantee ή κάτι τέτοιο? Ή αν έχεις προβλήματα παίζει μόνο service, ενδεχομένως αλλαγή με άλλο κτλ?

Έχω ένα WDTV live που παίζει μια χαρά όλα τα HD αρχεία μου, έχω και ένα HTPC για εγγραφές αλλά ποτέ δεν κατάφερα να παίξουν 100% οκ τα Windows Media Player ή το MythTV και για αυτό θέλω να διώξω το HTPC αλλά να μην χάσω την δυνατότητα εγγραφής... Το NTR82 (83 πλέον) φαίνεται στα χαρτιά να τα συνδυάζει όλα σε μια σχετικά οκ τιμή αλλά αν είναι να φύγω από το ένα πρόβλημα και να πάω στο άλλο......

Οπως ολα τα μηχανηματα αυτης της τεχνολογιας ετσι και αυτο εχει καποιες φορες τα προβληματακια του. Εγω παντως το εχω περιπου ενα χρονο τωρα και σημαντικα προβληματα δεν αντιμετωπισα ποτε γι αυτο ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Το εχω φορτωσει και με ενα μεγαλο σκληρο και εχω μεταφερει τα παντα εκει. Αν το θες μονο για εγγραφες τοτε δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα. Καποια απο τα fw οντως δεν ειναι τοσο καλα οσο θελουμε αλλα οπως εχει ειπωθει πολλες φορες εδω, υπαρχουν καποια fw τα οποια ειναι σταθερες αξιες οποτε βαζεις αυτα και εισαι αρχοντας

Παντως η υποστηριξη που παρεχει η εδω αντιπροσωπεια μεσω αυτου του forum ειναι πολυ καλη...

Οπως ολα τα μηχανηματα αυτης της τεχνολογιας ετσι και αυτο εχει καποιες φορες τα προβληματακια του. Εγω παντως το εχω περιπου ενα χρονο τωρα και σημαντικα προβληματα δεν αντιμετωπισα ποτε γι αυτο ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Το εχω φορτωσει και με ενα μεγαλο σκληρο και εχω μεταφερει τα παντα εκει. Αν το θες μονο για εγγραφες τοτε δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα. Καποια απο τα fw οντως δεν ειναι τοσο καλα οσο θελουμε αλλα οπως εχει ειπωθει πολλες φορες εδω, υπαρχουν καποια fw τα οποια ειναι σταθερες αξιες οποτε βαζεις αυτα και εισαι αρχοντας

Παντως η υποστηριξη που παρεχει η εδω αντιπροσωπεια μεσω αυτου του forum ειναι πολυ καλη...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά αγόρασα έναν Crystal Audio cdvb-hd (MPEG4 αποκωδικοποιητής είναι) για να κάνω προσωρινά την δουλειά μου... Κόστος 52 ... Εντάξει, καμία σχέση σε δυνατότητες, ποιότητα μενού κτλ αλλά ελπίζω να κάνω την δουλειά μου (αποκλειστικά PVR δλδ) προς το παρόν... Αν δεν μου βγει οκ τότε θα τον κάνω δώρο σε κάποιον που δεν έχει, θα δείξει...

Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν έχουμε γεμίσει κινέζικα (σχετικά) φτηνά μηχανάκια αλλά δεν υπάρχει κανένα (ακόμα) που να κάνει τέλεια όσες δουλειές υπόσχεται. Άλλο θα έχει καλό hardware αλλά μέτριο firmware, άλλο το ανάποδο... Οπότε σκέφτηκα να δώσω ένα μικρό ποσό τώρα και αν βγει κάτι στην επόμενη γενιά μηχανημάτων να το αγοράσω. Και εντάξει, 250 δεν είναι μικρό ποσό... Κατά τη γνώμη μου ότι βγαίνει σε τέτοιες τιμές θα έπρεπε να είναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ και να μην σε τυράνανε με bugs κτλ. Προσωπικά θα έδινα και 350 αρκεί το μηχάνημα να ήταν ΑΨΟΓΟ.

ΥΓ. Το cdvb-hd που πήρα μου βγήκε προβληματικό από την πρώτη ώρα! :D Μάλλον ελαττωματικό κομμάτι με πρόβλημα υπερθέμανσης!

ΥΓ2. Όντως η υποστήριξη του NTR82 είναι καλή και τα παιδιά της εδώ αντιπροσωπείας φαίνεται να προσπαθούν. Τους προδίδει λίγο όμως ο Κορεάτης ρε γμτ...

Μόλις πέρασα το τελευταίο firmware και νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με το ποιο απροβλημάτιστο firmware που έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό τον καιρό οι κορεάτες. Πολύ καλό και σταθερό δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα και πλέον η συσκευή δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει πάντα.

Το ανεμιστηράκι κάποιες φορές δεν κλείνει και παραμένει ανοικτό.

Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο ήχος από το hdmi του μηχανήματός μου. Έχω αλλάξει 4 καλώδια και δεν μπορώ να ακούσω ήχο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πήγα και έβαλα το μηχάνημα σε μια τηλεόραση με RCA. Εκεί άκουγα πολυ σιγά τον ήχο. Στην δική μου με RCA ακούγεται κανονικά ο ήχος. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πέρασα ξανά firmware αλλά δεν βρήκα άκρη. Καμμιά ιδέα;

Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο ήχος από το hdmi του μηχανήματός μου. Έχω αλλάξει 4 καλώδια και δεν μπορώ να ακούσω ήχο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πήγα και έβαλα το μηχάνημα σε μια τηλεόραση με RCA. Εκεί άκουγα πολυ σιγά τον ήχο. Στην δική μου με RCA ακούγεται κανονικά ο ήχος. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πέρασα ξανά firmware αλλά δεν βρήκα άκρη. Καμμιά ιδέα;

Για προσπαθησε να κανεις hard reset (βγαλε το κσλωδιο του ρευματος για 10-15 sec και ξαναβαλτο κρατωντας το κουμπι on/off κρατημενο). Πιο fw εβαλες?? Μηπως πρεπει να βαλεις καποιο σταθερο (πχ το 64)??

Ξερω οτι θα φανει ηληθιο αυτο που θα πω αλλα εχεις κοιταξει το volume στο remote του ntr????