NTR82 DVB-T tuner & media player

Δεν έχω κάνει τπτ ιδιαίτερο απλά εκεί που λέει για την ip έχω βάλει την ip του nasserver και στο άλλο τον φάκελο που θέλω να διαβάσει και το βλέπει κανονικά.
Πιθανός κάνω αυτό λάθος.Γιατί εγώ δίνω την ονομασία του δίσκου και όχι τον φάκελο. Αλλά αν θες να δεις δύο διαφορετικούς φακέλους πως γίνεται; Μπορείς να βάλεις ονόματα δύο φακέλων που βρίσκονται στον δίσκο και να τους δει;

Τίποτα ούτε έτσι. Του έδωσα και τον φάκελο και την ip του δίσκου αλλά τίποτα. Δεν το βλέπει.

Αν πάρεις κάποιος το ειδικό wifi dongle, μπορεί να στείλει αρχεία από το PC στον εξωτερικό δίσκο που είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή, και γενικά να ελέγχει το δίσκο από το PC?

Αν όντως μπορεί να γίνει αυτό χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις?

Καλημέρα ,

Φυσικά και γίνεται ,μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα ακόμη και εξωτερικό δίσκο αν έχεις,χωρίς καμία ρύθμιση αρκεί να συνδεθείς με το iamm

Στα Windows 7 το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι στο :Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings να τικάρεις το : enable file sharing for divices tha use 40 or 56 bit encryption και το : turn off password protection sharing.

Κάνεις όποιο φάκελο θέλεις να δεις από το ntr, share και είσαι οκ.

Τίποτα ούτε έτσι. Του έδωσα και τον φάκελο και την ip του δίσκου αλλά τίποτα. Δεν το βλέπει.

βεβαιώσου ότι αυτούς τους φακέλους τους κάνεις share σε nfs από τον nasserver και πρόσεχε ότι τα κεφαλαία γράμματα σε έναν φάκελο ισχύουν.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τπτ άλλο για το πρόβλημα που αναφέρεις.

Οι φάκελοι βρίσκονται σε ένα δικτυακό δίσκο westen και απο το μενού του έχω δώσει τον φάκελο για nfs share. Ο ένας media player H600B τον βλέπει μια χαρά ενώ o ntr δεν τον βλέπει ενώ δίνω κανονικά την ip του δίσκου και έχω δώσει κανονικά και την ip του ntr μεσα στον δίσκο όπως και στον άλλο Η600Β.Εχω δοκιμάσει τα πάντα το έχω γράψει με όλους τους τρόπους αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι όταν δίνω και στον Η600Β εγώ την ip δεν τον βλέπει παρα μόνο όταν κάνω scan αλλά scan ο ntr δεν έχει η τουλάχιστον δεν το έχω βρει.

Τα nfs έτσι και αλλιώς δεν φαίνονται σαν τα samba. Δλδ αυτο το service να στο πω απλά δεν "φωνάζει" είναι εδώ δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
Δλδ σωστά δεν το βλέπεις με scan και πάντα το κάνεις mount manual. Το θέμα είναι ότι σίγουρα κάτι θα παραβλέπεις στο iamm και δεν μπορείς να το δεις. Κάπου θα κάνεις λάθος δεν εξηγείτε αλλιώς.

Τα nfs έτσι και αλλιώς δεν φαίνονται σαν τα samba. Δλδ αυτο το service να στο πω απλά δεν "φωνάζει" είναι εδώ δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
Δλδ σωστά δεν το βλέπεις με scan και πάντα το κάνεις mount manual. Το θέμα είναι ότι σίγουρα κάτι θα παραβλέπεις στο iamm και δεν μπορείς να το δεις. Κάπου θα κάνεις λάθος δεν εξηγείτε αλλιώς.
Το αντίθετο λέω. Το βλέπω στον H600B μόνο με scan και όχι manual ενώ στο ntr83 δεν έχω scan και επομένως δεν μπορώ να το δω αφού με manual δεν μου δουλεύει. Σίγουρα κάπου υπάρχει πρόβλημα αλλά το θέμα είναι που. Και με προβληματίζει αυτό που λες γιατί αν ισχύει εγώ γιατί βλέπω τον nfs φάκελο μόνο με scan στο H600B ενώ manual δεν τον βλέπω με τίποτα; Το ανάποδο θα έπρεπε να συμβαίνει όπως το αναλύεις.

Αυτό γνωρίζω τόσα χρόνια που ασχολούμε με το linux ότι το nfs δεν μπορείς να το δεις με scan. Δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Τι να σου πω εγώ σοβαρή γνώση πάνω σ' αυτό δεν έχω αλλά ότι αυτό που σου λέω ισχύει είναι πέρα ως πέρα πραγματικό. Τώρα γιατί δεν έχω ιδέα. Μόνο με scan βλέπω τον φάκελο και μόνο στο H600B. Όταν του δίνω συγκεκριμένα στοιχεία δεν βλέπει τίποτα κανένας media player. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά στο ntr να έχει scan μήπως και δούλευε.

Τι να σου πω εγώ σοβαρή γνώση πάνω σ' αυτό δεν έχω αλλά ότι αυτό που σου λέω ισχύει είναι πέρα ως πέρα πραγματικό. Τώρα γιατί δεν έχω ιδέα. Μόνο με scan βλέπω τον φάκελο και μόνο στο H600B. Όταν του δίνω συγκεκριμένα στοιχεία δεν βλέπει τίποτα κανένας media player. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά στο ntr να έχει scan μήπως και δούλευε.

Γιάννη εγώ από το ntr83 έχω δώσει 192.168.1.13:/share στο NFS και βλέπω κανονικά το δίσκο του A200 μέσω NFS. "Share" είναι το όνομα του φακέλου που μοιράζει το popcorn. Έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο;

Ναι αλλά τίποτα. Τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά μηδέν. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν έχω και δίσκο. Και αν χρειαστεί format θα το πάθω το εγκεφαλικό. 4Τ ταινίες ,μουσική και φωτογραφίες. Μάλλον δεν το γλυτώνω.

Εκτός από όλα τα άλλα κολλήματα που έχει πλέον η συσκευή, ένα ακόμα είναι το εξής: έχω συνδεδεμένο έναν εξωτερικό δίσκο μέσω usb και πολύ συχνά δεν δείχνει τα περιεχόμενά του: εκκινεί κανονικά, στην επιλογή πηγής μπαίνει στο usb, αλλά μετά δεν δείχνει κανένα από τα αρχεία ή τους φακέλους (μόνη επιλογή «Πίσω»). Έχει συμβεί επίσης το εξής (σπάνια): στον δίσκο αυτό έχω δύο φακέλους, Movies και Music, και μπορεί να μπει στον φάκελο Movies αλλά μετά να μην δείχνει τα περιεχόμενά του.

Όπως όλα τα προβλήματα του μηχανήματος, με ένα βγάλσιμο του ρεύματος διορθώνεται, αλλά αναρωτιέμαι πότε θα χαλάσει με τα σχεδόν καθημερινά βάλε-βγάλε το ρεύμα...

Υπάρχει καμία πληροφορία για πραγματικά καλύτερο firmware στον ορίζοντα;...

Γενικά έχει καιρό να βγεί κάποιο νέο firmware. Νομίζω έχουμε άλλη μια καλή συσκευή που στερείτε καλών προγραμματιστών από την μεριά της qnap γιαυτό τα απανωτά αποτυχημένα firmware που ποτέ δεν λύνουν ουσιαστικά προβλήματα.

Συμφωνω απολυτως με τα παραπανω. Εμενα χτες και προχτες για αγνωστο λογο δεν μου εβλεπε τα περιεχομενα καποιων φακελων. Του εκανα επανεκινηση και κολησε. Αναγκαστηκα να του κανω hard reset για να ερθει στα ισα του. Μηπως θα επρεπε οι κορεατες να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ λιγο γιατι αρχιζει και γινεται εκνευριστικη η κατασταση. Για ενα μηχανημα το οποιο κανει 200+ ευρω περιμενω περισοτερη ανταποκριση απο την μαμα εταιρεια...

Σε διαφορα τσεχο-πολωνικα sites κυκλοφορουν δυο μοντελα NTR8*, το 82 (που πρεπει να ειναι ιδιο με το δικο μας) και το 83D, το οποιο λεγεται οτι εχει διπλο DVB-T tuner (κατι που δεν ισχυει νομιζω για τα ελληνικης εισαγωγης). Στο δικο μου NTR90 ποιο firmware απο τα προαναφερθεντα μοντελα μπορω να βαλω; (ρωταω γιατι θελω ενεργο telnet κατι που δεν υφισταται στα προσφατα firmwares)

Επισης θα ηθελα να προσθεσω (μα γιατι δεν μπορω να κανω edit;) την απορια μου για το ποιο ειναι το καλυτερο και πληρεστερα αυτοματοποιημενο movie jukebox για το συγκεκριμενο player;

Παιδια καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα με το τελευταιο firmware του ntr-83 με το youtube. ολο cannot play file βγαζει. το interner radio ωστοσο λειτουργει κανονικα. Υπαρχει κατι που πρεπει να κανουμε? Να ξαναπερασω firmware? Νομιζα οτι θα ειχε διορθωθει με καποιο τροπο. O φιλος απο την επισημη αντιπροσωπεια εχει να μας προτεινει κατι διοτι εχει αρχισει και μας εκνευριζει το player με τα bugs που βγαζει και σε λιγο θα αρχιζουμε να μετανοιωνουμε για την επιλογη μας, αν και ηδη απο τα σχολια που διαβαζω μου φαινεται πως πολλοι το εχουν μετανοιωσει. Anyway ευχαριστω προκαταβολικα για οποια πληροφορια

Τουλάχιστον εάν μπορεί κάποιος από την Ελληνική αντιπροσωπεία να μας δώσει το e-mail του κατασκευαστή για να τον πιέσουμε και εμείς με την σειρά μας μπας και στρώσουν τον κ_λο τους κάτω και βγάλουν επιτέλους μια σοβαρή αναβάθμιση που θα λύσει οριστικά αυτά τα προβλήματα.