NTR82 DVB-T tuner & media player

Όσα αναφέρετε και πολλά άλλα τους τα περνάω και ζητάω εξηγήσεις / βελτιώσεις κλπ. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι απαντήσεις - όποτε έρχονται - δεν είναι αυτές που περιμένουμε και για αυτό δεν δημοσιεύονται. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή απευθείας, μπορεί να το κάνει στο [email protected]. Είναι ο κύριος Koh Nam και πρέπει να έχει την μεγαλύτερη θέση από όσους μιλάμε.

ρε παιδια, θα συνδεσω στο μηχανημα την nova. Υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω??? Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα κουλο???

να ρωτησω κατι?? υπαρχει δυνατοτητα να κανω εγγραφη απο την nova μεσω ntr82??? Εαν οχι, πως μπορω να κανω εγγραφη απο nova???

να ρωτησω κατι?? υπαρχει δυνατοτητα να κανω εγγραφη απο την nova μεσω ntr82??? Εαν οχι, πως μπορω να κανω εγγραφη απο nova???

Μπορεις, scart out της nova στο scart in του ntr και επιλεγεις source video in

Το δοκιμασα και δουλευει τελεια. Απλα το source πρεπει να ειναι το scart
Ευχαριστω...

Απάντηση: Re: NTR82 DVB-T tuner & media player

Φανταζομαι οτι το ιδιο θα συμβαινει και με τον δεκτη του Οτε (καον),μεσω scart δηλαδη..
Μπορει να λειτουργει και σαν pvr,δηλαδη να σταματαει και να συνεχιζει οποτε θες(timeshift,κτλ)?
Ή μονο για εγγραφη κανει?

Re: Απάντηση: Re: NTR82 DVB-T tuner & media player

γεια σε όλους και χρόνια πολλά, το πρώτο μου μήνυμα αν και έχω γραφτεί πολύ καιρό.

Για να δουλέψει το youtube κατεβάστε εδώ το 1.90 firmware για το NTR-83 (κάνει και για το 82). Σε εμένα δουλεύει εδώ και καιρό σε παρόμοιο μηχάνημα (όχι της iamm).-bye-

Last edited:
Καλή χρονιά σε όλους.

Να είσαι καλά φίλε, επιτέλους δουλεύει και πάλι το Youtube :award:

Να και μία περίεργη παρατήρηση: τον τελευταίο καιρό το μηχάνημα δουλεύει χωρίς κανένα κόλλημα, με μόνη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρήση το ότι έβγαλα τον εσωτερικό σκληρό και έχω πλέον μόνο τον εξωτερικό μέσω USB! Εκεί που παλιότερα έπρεπε να το βγάζω σχεδόν κάθε φορά από το ρεύμα για να λειτουργήσει κανονικά, τώρα τίποτα, όλα λειτουργούν!...

Θυμίζω ότι τα κολλήματα που παρατηρούσα ήταν ότι αρκετές φορές ενώ έκλεινε στην πραγματικότητα συνέχιζε να δουλεύει (λειτουργούσε ο ανεμιστήρας), και επίσης όταν ξεκινούσε δεν διάβαζε τα περιεχόμενα του εξωτερικού σκληρού.

Παρεμπιπτόντως ο λόγος που έβγαλα τον εσωτερικό σκληρό ήταν ότι ...χάλασε, μια μέρα δεν διαβαζόταν (και ούτε διορθώθηκε με σύνδεση στον υπολογιστή). Τώρα αν έφταιξε το συχνό βγάλσιμο του ρεύματος από τη συσκευή, δεν θα το μάθω ποτέ...

"αγνωσται αι βουλαι του σκληρου δισκου"... Ελπιζω μονο να μην εχασες αρχεια...

Παρεπιπτοντως το youtube παιζει μια χαρα. Ευχαριστουμε k1k1

Πάντως βρε παιδιά , τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει ο δεκτης παραμένουν και με το καινούργιο FW:

1. Το πρόβλημα με το Aspect Ratio των DTV καναλιών.Σε Pal,480p,576p δουλεύουν καλά.Σε 720p, 1080i, 1080p και hdmi auto είναι λάθος.
2. Το πρόβλημα με τους υπότιτλους που φαίνονται σαν arial narrow και όχι κανονικοί arial (είναι σαν στενεμένοι 4/3 σε οθόνη 16/9), και έχουν πολύ κενό αριστερά και δεξιά που θα μπορούσαν να απλώνονται σε όλο το μήκος της οθόνης(16/9).
3. Το περιβόητο EPG της Digea να γίνει Ελληνικό και με λεπτομερή περιγραφή που δεν υπάρχει τώρα ούτε στα αγγλικά.
4. Το πρόβλημα με τη σειρά των καναλιών που δεν θα έπρεπε να χρειάζεται εξωτερική παρέμβαση για τη διόρθωσή του!(Ταξινόμηση με ID NUMBER )
Αυτά κατά την γνώμη μου, όπως και των περισσοτέρων απ'οτι διαβάζω, και ως χρήστης του εδώ και 18 μήνες , είναι τα σοβαρά προβλήματά του και αν διορθωθούν θα έχουμε όλοι ένα τέλειο μηχάνημα!!!!
Αλλά δεν το βλέπω...Μάλλον τα έχουν παρατήσει από τον περασμένο Αύγουστο...

Πρόσθεσε και τα απανωτά κωλύματα που τρώει κατά καιρούς που χρειάζεται να το βγάλεις από την πρίζα για να επανέλθει συν τον ανεμιστήρα που και αυτός κλείνει όταν θυμάται και πάλι πρέπει να βγει από την πρίζα για να επανέλθει.
Συν ότι εμείς τα κορόιδα οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουμε 51 επιπλέον από αυτά που πληρώνουν οι Ισπανοί (http://en.iamm.es/iamm-ntr-83) για να το αποκτήσουμε, βλέπετε στην Ελλάδα είμαστε πολύ large και πληρώνουμε ότι μας ζητάνε !!!

Πάντως βρε παιδιά , τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει ο δεκτης παραμένουν και με το καινούργιο FW:

1. Το πρόβλημα με το Aspect Ratio των DTV καναλιών.Σε Pal,480p,576p δουλεύουν καλά.Σε 720p, 1080i, 1080p και hdmi auto είναι λάθος.
2. Το πρόβλημα με τους υπότιτλους που φαίνονται σαν arial narrow και όχι κανονικοί arial (είναι σαν στενεμένοι 4/3 σε οθόνη 16/9), και έχουν πολύ κενό αριστερά και δεξιά που θα μπορούσαν να απλώνονται σε όλο το μήκος της οθόνης(16/9).
3. Το περιβόητο EPG της Digea να γίνει Ελληνικό και με λεπτομερή περιγραφή που δεν υπάρχει τώρα ούτε στα αγγλικά.
4. Το πρόβλημα με τη σειρά των καναλιών που δεν θα έπρεπε να χρειάζεται εξωτερική παρέμβαση για τη διόρθωσή του!(Ταξινόμηση με ID NUMBER )
Αυτά κατά την γνώμη μου, όπως και των περισσοτέρων απ'οτι διαβάζω, και ως χρήστης του εδώ και 18 μήνες , είναι τα σοβαρά προβλήματά του και αν διορθωθούν θα έχουμε όλοι ένα τέλειο μηχάνημα!!!!
Αλλά δεν το βλέπω...Μάλλον τα έχουν παρατήσει από τον περασμένο Αύγουστο...

Συμφωνώ και επαυξάνω! Καμιά απάντηση?

Συμφωνώ και επαυξάνω! Καμιά απάντηση?

Α, ναι, και να προσθέσω σχετικά με το 2 (το θέμα με τους υπότιτλους). Μέχρι και 720p οι υπότιτλοι αναπτύσσονται κανονικά σε όλο το πλάτος της οθόνης σαν arial και όχι σαν arial narrow. Στα HDMI auto και 1080i/p εμφανίζεται το πρόβλημα με το πλάτος ανάπτυξης και τα arial narrow.

Πρόσθεσε και τα απανωτά κωλύματα που τρώει κατά καιρούς που χρειάζεται να το βγάλεις από την πρίζα για να επανέλθει συν τον ανεμιστήρα που και αυτός κλείνει όταν θυμάται και πάλι πρέπει να βγει από την πρίζα για να επανέλθει....

Χαίρομαι (!?) που διαβάζω ότι δεν είμαι ο μόνος που βγάζει καθε τρεις και λίγο τη συσκευή από την πρίζα για να συνέλθει από τα απανωτά κολλήματα που τρώει.

:HTEHETH63:Εγω να ρωτησω κάτι. Το xteamer prodigy black με tuner που βγήκε στην αγορά μόλις 1 εβδομάδα πριν γιατί παίζει αψογα το epg και στα Ελληνικά και το NTR-82+ εδω και 2 χρόνια δεν μπορεί να παίξει σωστα και στα Ελληνικά το epg?Μηπως το παρατήσανε το θέμα? Εχουμε δώσει λεφτά για να το πάρουμε και το αποτέλεσμα είναι να μην βλέπουμε ψηφιακά καναλια σωστα και να το έχουμε για αυτο τον λόγο παροπλήσει. Επίσης το εχουμε παροπλήσει και για ακόμα εναν λόγο δεν έχουν ανοίξει με fw την δυνατότητα να παίζει BDRIP με ήχο FULL MASTER HD + MASTER HD DTS. Αν όμως συμβαίνει αυτό ας μας το πει η Ελληνική αντιπροσωπεία για να το παροπλήσουμε μια και εξω ή να το πάμε σε κανένα εξοχικό για να βλαίπουμε τιποτα παλιες ταινίες ή να το δωσουμε σε κανένα ανθρωπο που δεν εχει και πολλες απαιτησειςαπο αυτό.:smash:

Last edited:
:HTEHETH63:Εγω να ρωτησω κάτι. Το xteamer prodigy black με tuner που βγήκε στην αγορά μόλις 1 εβδομάδα πριν γιατί παίζει αψογα το epg και στα Ελληνικά και το NTR-82+ εδω και 2 χρόνια δεν μπορεί να παίξει σωστα και στα Ελληνικά το epg?Μηπως το παρατήσανε το θέμα? Εχουμε δώσει λεφτά για να το πάρουμε και το αποτέλεσμα είναι να μην βλέπουμε ψηφιακά καναλια σωστα και να το έχουμε για αυτο τον λόγο παροπλήσει. Επίσης το εχουμε παροπλήσει και για ακόμα εναν λόγο δεν έχουν ανοίξει με fw την δυνατότητα να παίζει BDRIP με ήχο FULL MASTER HD + MASTER HD DTS. Αν όμως συμβαίνει αυτό ας μας το πει η Ελληνική αντιπροσωπεία για να το παροπλήσουμε μια και εξω ή να το πάμε σε κανένα εξοχικό για να βλαίπουμε τιποτα παλιες ταινίες ή να το δωσουμε σε κανένα ανθρωπο που δεν εχει και πολλες απαιτησειςαπο αυτό.:smash:

Συμφωνω και επαυξανω!!! Το xtreamer κανει παπαδες και κανει περιπου τα ιδια λεφτα με το ntr83 που αντιμετωπιζει τοσα προβληματα. Θα προτεινα να γινει μια λιστα επιγραμματικα και χωρισ πολλες εξηγησεις με τα προβληματα που υπαρχουν και να την στειλουμε στον κορεατη. Τι λετε???
Αν τα μαζεψουμε ολα καπου εγω μπορω να στειλω το e-mail στην Κορεα (και αν παρουμε απαντηση εμενα χ*στε με!)