Nvidia Shield Android TV 4K

δεν κατάλαβα, το kodi στο shield δε βγάζει HD audio; ποιο είναι το πρόβλημα που δεν υπάρχει η επιλογή IEC στο kodi;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

δεν κατάλαβα, το kodi στο shield δε βγάζει HD audio; ποιο είναι το πρόβλημα που δεν υπάρχει η επιλογή IEC στο kodi;

Φυσικά και βγάζει, dts hd ma και true hd

οταν δεν εχεις το iec δεν μπορει να μεταφρασει 7+1 καναλια δεν ειναι θεμα φορματ ηχου (dts κλπ κλπ )βλεπει παντα 5+1 καναλια

ε και?επρεπε να υπαρχει αυτη η επιλογη εστω και αν δεν πρεπει να την χρησιμοποιεισ εγω την εχω στο spmc και δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα μεχρι τωρα

Καλά, αφού το λες εσύ που δεν είχες ποτέ πρόβλημα.
Εγώ δεν είπα αν έπρεπε ή όχι να υπάρχει και αυτή η επιλογή, είπα ότι δεν είναι πρόβλημα, είναι από επιλογή. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

@host505 το ε και που ειπα φυσικα δεν πηγαινε σε εσενα αλλοιμονο
απλα λεω οτι η επιλογη πρεπει να ειναι στον χρηστη γιατι οντως εμενα τοσα χρονια τωρα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ουτε υψηλο θορυβο ουτε τιποτα
τωρα το λινκ που βαζει ο papdoux το διαβασα
αλλα δεν το καταλαβα εχω το τελευταιο firmware στο nvidia και σιγουρα το kodi 17.6 αλλα ακομα και το 18.1 leia που ειναι πειραματικο δεν σε αφηνει να γυρισεις το iec
βεβαια καπου λεει για καποιες αλλες βερσιον του kodi που το υποστηριζουν

Καλησπέρα,

VDSL, DS416play, Nvidia Shield, kodi 17.6 και greek build!
Να βάλω openvpn ή δεν μου χρειάζεται ακόμα. Κι αν ναι, πόσο b/w θα μου κόψει;

να βάλεις openvpn; μεταξύ ποιων;

αν ο server είναι καλός και δεν έχει μεγάλο utilization τότε δε θα σου κόψει πολύ, προς το αμελητέο bandwidth είναι

Ξερει κάποιος εάν υπάρχει κομπιουτεράκι με περισσότερες λειτουργίες για το μηχάνημα η εάν κάνει κ το ποντίκι ;;
Έχω βάλει μερικές εφαρμογές κ δεν μπορω να τα ανοίξω όλα

Ποντίκι δουλεύει κανονικά, όπως και πληκτρολόγιο, επίσης και τηλεκοντρόλ για Android κουτάκια που έχουν αρκετά κουμπιά

Για όσους έχουν βάλει Kodi 18 και έχουν πρόβλημα στο κατέβασμα υποτίτλων από το subz.xyz βάλτε το Greek subs από αυτό το repo http://repo.grecotm.com/ που κατεβάζει από το subztv.club, ο λόγος που δεν κατεβάζει από το subs.xyz είναι ότι ανεβάζουν τους υπότιτλους σε .rar και έχει θέμα με το συνδιασμό Kodi 18 και Android

από το joystick, μάλλον αριστερό.
Αν θυμάμαι καλά το χρησιμοποίησα πριν κάτι μέρες με chrome

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

από το joystick, μάλλον αριστερό.
Αν θυμάμαι καλά το χρησιμοποίησα πριν κάτι μέρες με chrome

Λειτουργεί ακόμα, αλλά όχι universally. Νομίζω μόνο στον chrome παίζει.

Επειδή η επιλογή μου, να αγοράσω δηλαδή το nvidia μου από την Amazon της Αμερικής, είχε γίνει τότε η αφορμή (Μάρτιος) για αρκετά σχόλια περί παράπλευρου κόστους και καθυστερήσεων, θα σας πω λοιπόν την ιστορία μου.
Το παράγγειλα στις 6 Μαρτίου, έφτασε μετά από συνολικά 6 μέρες (μεσολάβησε ΣΚ) με συνολικό κόστος αν θυμάστε, γύρω στα 220 ευρώ.
Έφτασε με us plug ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα είχε eu plug. Μικρό βέβαια το κακό, αλλά εγώ τους έστειλα ένα complain mail και μου επέστρεψαν (refund) 59,60 usd! (περίπου 49 ευρώ) αμέσως και χωρίς εγώ να ζητήσω τίποτα!
Αυτό έγινε περί τα μέσα Μάρτη.
Σήμερα, 26 Απρίλη, μου έστειλαν ένα μήνυμα ότι, μου επιστρέφουν ακόμα 26,23 ευρώ επειδή είχαν λένε, λιγότερα τέλη εκτελωνισμού!
Τελικά μου κόστισε 144 ευρώ!

Αυτή είναι μια σωστή εμπορική συμπεριφορά και είναι ο λόγος που έκατσα να το γράψω.

Κατά τ άλλα, αυτό το μηχανηματάκι μου έχει λύσει τα χέρια και το έχω αγαπήσει.