Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν την βγάζει για όλες τις συσκευές ταυτόχρονα, τις επόμενες μέρες λογικά θα την πάρουμε. Είναι και για τα μοντέλα του 2015, όχι μόνο του 2017

το διαβασα αλλα δεν μου εκανε upgrade θα δουμε τις επομενες μερες

ειπαμε πρωτα οι developers και αναλογα κιολας με το ποτε εχουν γραφτει στο προγραμμα αλλα και με την χωρα προελευσης

Γράφτηκα στο πρόγραμμα αλλά ακόμα τίποτα για το update.. Αναμένουμε

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα...Είχα πάντα την απορία, η Apple αναβαθμίζει πόσες iOS συσκευές παράλληλα, αλλά η nVidia δεν μπορεί να το κάνει...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Υπομονή!

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο, παρά να κλαίμε και να ψάχνουμε τρόπο για downgrade.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χαχαχα σταματήσαμε την αναβάθμιση σε 8 γιατί έχει θέματα ...
μετά τόσο καιρό τι τεσταραν ;;;;
Ότι να ναι
Γι'αυτό βγάζουν prerelease σε beta testers.. Γιατι άλλο να τεσταρουν 50 άτομα έστω και ειδικευμένοι κιαλο 5000 .... Και μάλιστα οι πιτσιρικάδες ψάχνουν πιο βαθιά..

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Γι'αυτό βγάζουν prerelease σε beta testers.. Γιατι άλλο να τεσταρουν 50 άτομα έστω και ειδικευμένοι κιαλο 5000 .... Και μάλιστα οι πιτσιρικάδες ψάχνουν πιο βαθιά..

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προχειρότητα που δεν την περίμενα από την Nvidia.......
Δεν ήταν prerelease btw :)

Τουλάχιστον θα την πάρουμε, δεν γνωρίζω άλλη συσκευή του 2015 που θα πάρει Oreo

Είχα γραφτεί στο preview program και ήρθε η 7.0.1 ...
891e8f480a08c1cba34ab275b94194a9.jpg
0a7f4df921fc687d0fb9326ded60a2cc.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι μου ηρθε και μενα χθες πολυ αργα την περασα προχειρα μια παρατηρηση για να κανεις shut down πληρως πρεπει να ψααααξεις πολυ ομως που το εχει και απαραδεκτο background image δηλαδη τιποτα απολυτω τωρα περισσοτερα στην χρηση προφανως και με παρατηρησεις εδω

επειδή θα το κοιτάξω αύριο για να το περάσω το fw, μπορεί κάποιος που πέρασε το latest να δει αν στο bluetooth δίνει πλέον το option για connect σε ήδη paired accessory;

Εντυπώσεις;

Στο λιγο που το δουλεψα, ενταξει δεν ενθουσιαστηκα κιολας...To Power off πραγματικα θελει πολυ ψαξιμο, αν και κλείνοντας την TV κλεινει (Sleep) και αυτο. Τωρα εχει αλλαξει το GUI και εισαγει αυτο που λεει channels... Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Δεν ειναι και κατι σημαντικο νομιζω...Θα δειξει κιολας. Στο youtube ειδα 4Κ (οχι 60fps) μια χαρα τα επαιζε. Περισσοτερα τις επομενες μερες.