Nvidia Shield Android TV 4K

Παίζοντας με το εργαλείο κάποια στιγμή του έκανα επαναφορά.

Αμάν με το power off... παίδεμα.

Στο λιγο που το δουλεψα, ενταξει δεν ενθουσιαστηκα κιολας...To Power off πραγματικα θελει πολυ ψαξιμο, αν και κλείνοντας την TV κλεινει (Sleep) και αυτο. Τωρα εχει αλλαξει το GUI και εισαγει αυτο που λεει channels... Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Δεν ειναι και κατι σημαντικο νομιζω...Θα δειξει κιολας. Στο youtube ειδα 4Κ (οχι 60fps) μια χαρα τα επαιζε. Περισσοτερα τις επομενες μερες.

επειδή θα το κοιτάξω αύριο για να το περάσω το fw, μπορεί κάποιος που πέρασε το latest να δει αν στο bluetooth δίνει πλέον το option για connect σε ήδη paired accessory;

Αν δεν κάνω λάθος στο AVS το αμερικανικό διάβασα ότι το έχει πια σαν επιλογή.Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι θα το δω και θα σου πω στα σίγουρα!

Από ότι διάβασα σε άλλο φόρουμ για power off : Long press back to open Settings, then go to About.

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδή θα το κοιτάξω αύριο για να το περάσω το fw, μπορεί κάποιος που πέρασε το latest να δει αν στο bluetooth δίνει πλέον το option για connect σε ήδη paired accessory;

Δεν το έχει σαν επιλογή αλλά το ρημάδι το di novo είναι ήδη connected όταν πάω στα settings και μάλιστα συνδέεται αστραπιαία ακόμα και αν βγάλω και βάλω την μπαταρία του!

<<χρειαστηκε καποιος να κανει factory reset η δεν χρειαζετε?>>το ρωτησα γιατι δεν θυμαμαι που το διαβασα οτι πρεπει να το κανουμε αλλα δεν μπορω να θυμηθω που το εχω διαβασει

Εισαι στο προγραμμα για τα preview πρωτα ερχετε σε αυτους και μετα σε ολους τους αλλους

νόμιζα ότι είχε βγει σε general availability

από την άλλη αφού στο μπλε δόντι δεν έχει επιλογή για επανασύνδεση όπως είπε ο φίλος παραπάνω τότε με έχει λίγο απογοητεύσει

papdoux μου φαινεται οτι ο φιλος παραπανω ειπε το αναποδο για το μπλε δοντι

Καλημερα. Τις τελευταιες μερες παρατηρω λιγο θορυβο απο το fan και σε υψηλες αναλυσεις (4k) αλλα και οσο ειναι σε sleep mode. Το θεμα ειναι οτι στο sleep mode δεν θυμαμαι αν το εκανε ανεκαθεν η ξεκινησε τωρα. Ειναι φυσιολογικος ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημερα. Τις τελευταιες μερες παρατηρω λιγο θορυβο απο το fan και σε υψηλες αναλυσεις (4k) αλλα και οσο ειναι σε sleep mode. Το θεμα ειναι οτι στο sleep mode δεν θυμαμαι αν το εκανε ανεκαθεν η ξεκινησε τωρα. Ειναι φυσιολογικος ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι;
Δοκίμασε να το βάλεις σε silent αν θα δεις διαφορά. Αν είσαι σε περιοχή με πολύ σκόνη ή καπνίζετε σπίτι μπορεί να φταίει και αυτό. Δοκίμασε να το ρίξεις αέρα από τους αεραγωγούς του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δοκίμασε να το βάλεις σε silent αν θα δεις διαφορά. Αν είσαι σε περιοχή με πολύ σκόνη ή καπνίζετε σπίτι μπορεί να φταίει και αυτό. Δοκίμασε να το ρίξεις αέρα από τους αεραγωγούς του.

Οταν λες silent πως γινεται αυτο;