Nvidia Shield Android TV 4K

Αργησα, αλλα εκανα σημερα την αναβαθμιση. Αμεσως μετα το εκλεισα οποτε θα αναφερω οσα ειδα για κανα λεπτό μονο.

Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε. Η αλλαγή στο UI ενώ δειχνει πιο εντυπωσιακή, στη πράξη ειναι πιο μπερδεμένη, καταλαμβάνει περισσοτερο χωρο (αρα και scrolling), ενω by default ειναι σεταρισμένη για τις υπηρεσίες της Google.

Το ειδα και το customize button στο κάτω μέρος, αλλα θελει λιγη δουλειά μεχρι να φύγει η "σαβούρα".

Προτιμούσα το παλιό νομίζω. Οταν ασχοληθώ μαζί του θα επανέλθω, γιατι μπορεί να το εχω αδικήσει.

Ναι σε αυτό με το UI συμφωνώ, η πρώτη επαφή και η δεύτερη είναι δύσκολη.
Αλλά ευτυχώς υπάρχει το customization που μπορείς να κάνεις ώστε να βγάλεις από τη μέση τη σαβούρα και να αφήσεις αυτά που θες.
Επίσης στο πρώτο row που έχει τα app, δεξιά είναι shortcutσ όπου βάζεις τα apps και αν πατήσεις αριστερά στο στρογγυλό που λέει apps σου βγάζει όλη τη λίστα.

Αφού το κάνεις ότι θέλεις όλα καλά.
Αυτό που δείχνει μετά το update δες το σαν πρόταση.
Εγώ τα αφαίρεσα τα περισσότερα άσε που κάποια δεν τα καταλάβαινα και κράτησα τρεις στήλες.
Πάντως μου αρέσει που μου βγάζει προτάσεις στο νετφλιξ χωρίς να είμαι μέσα στην εφαρμογή.

είναι μια χαρά το update δεν έχει κάποιο πρόβλημα αν και μπερδεύει λίγο η ονομασία του αφού πρακτικά δεν είναι το 7 αλλά το 7.02 στο οποίο έχουν διορθώσει κάποια θέματα που είχαν με δίκτυο κλπ κλπ το έχω από developer δεν μου έχει δημιουργήσει θέμα αν και επιμένουν και σε αυτό να μην φέρνουν το κουμπί κλεισίματος εντελώς σε εμφανή σημείο παρά πρέπει να πατήσει παρατεταμένα το πίσω κουμπί στο remote για να σου βγάλει την επιλογή sleep now η να πας στις πληροφορίες προκείμενου να το κλείσεις τελείως
επαναφορά ούτε εγώ έχω κάνει

Ή αν το έχεις στα αγγλικά πατάς το κουμπί με το μικρόφωνο και λες sleep

Έχει κάνει κανείς εγκατάσταση το Pluto tv? Όταν ανοίγει για μια στιγμή φαίνεται το μενού στα αριστερά αλλά μετά δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί ξανά. Δεν ξέρω αν έγινε με το Oreo update γιατί έχω καιρό να το ανοίξω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι pluto tv το θυμάμαι σε bundle software στη microsoft γεμάτο με ιούς και διάφορα <<σκουλήκια>>

Παιδια να ρωτησω αν εχουμε σε απροβληματιστη μορφη :
netflix 4 K και αν εχει ηχο 5,1 απο spdif
youtube 4k
kodi που να τρεχει χωρις προβληματα
Απο Ελλαδα το βρικω 233 euro .Καλη τιμη δεν ειναι ? (αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6 ευρω μεταφορικα εχει , γιατι μενω θεσ/νικη)

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδια να ρωτησω αν εχουμε σε απροβληματιστη μορφη :
netflix 4 K και αν εχει ηχο 5,1 απο spdif
youtube 4k
kodi που να τρεχει χωρις προβληματα
Απο Ελλαδα το βρικω 233 euro .Καλη τιμη δεν ειναι ? (αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5-6 ευρω μεταφορικα εχει , γιατι μενω θεσ/νικη)
Όλα μια χαρά αλλά ήχο θα πάρεις από την hdmi.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Όλα μια χαρά αλλά ήχο θα πάρεις από την hdmi.

5,1 μονο με hdmi για netflix πιστευω να εενοεις Ανδρεα ε? kodi κανονικα με οπτικη ?
ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση

καλως ..θα το στειλω με hdmi ατην τηλεοραση και απο εκει με οπτικη σε ενα 5,1 logitech που εχω.
Ευχαριστω το παραγγελνω

καλως ..θα το στειλω με hdmi ατην τηλεοραση και απο εκει με οπτικη σε ενα 5,1 logitech που εχω.
Ευχαριστω το παραγγελνω
η τηλεόραση θα κάνει passthrough τον ψηφιακό ήχο τον πολυκαναλο; ας μας πουν οι γνωστες αναλόγως και την τιβι που έχεις βέβαια

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

η τηλεόραση θα κάνει passthrough τον ψηφιακό ήχο τον πολυκαναλο; ας μας πουν οι γνωστες αναλόγως και την τιβι που έχεις βέβαια

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ναι το κανει.Τσεκαρισμενο με pc.Και dd και dts