Nvidia Shield Android TV 4K

επειδη το παιρνω αυριο και εχω αγχωθει λιγο για να ρυθμισω kodi παιρνω εναν οποιονδηποτε οδηγο για andoid η υπαρχει καποιος ειδικο για το Nvidia?επισης ειναι κατι που πρεπει να προσεξω ,να κατεβασω καποιον αλλον player?
Ναι, παίρνεις έναν οποιονδήποτε, μπορείς να κατεβάσεις το Kodi από το store ή μπορείς να κατεβάσεις από την σελίδα του Kodi κάποια νέα έκδοση του 18 αντί την 17 που έχει στο store

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες λοιπον παρελαβα και το δικο μου ,πρωτη εντυπωση ηταν πολυ θετικη απο την αποψη της κατασκευης ,φαινεται πολυ ποιοτικο.Εκατσα κανα 4 ωρο (για την ακριβεια δεν καταλαβα πως περασε η ωρα ,το τηλεχειριστιριο αν και ειχα διαβασει πολλα παραπονα σε μενα ετρεχε νερακι ,ποιο καλο νομιζω δεν γινεται ισως να ισχυει οτι οταν βαλεις σκληρο στην usb να τρελαινεται ,δεν ξερω δεν εβαλα ακομα.Το interface πολυ καλο και ευκολο ,περιμενα περισσοτερη δυσκολια το μονο που δεν βρηκα ειναι την μεσαια παυλα στο πληκτρολογιο που κατα περιεργο λογο σε μενα δεν υπαρχει (σε σας υπαρχει?).Επισης μου αρεσε αφου εβαλα τον gmail λογαριασμο μου το smart lock εβαλε ολους τους κωδικους μου αυτοματα ,μου θυμησε καποιες ευκολιες απο τοτε που ημουν apple fan.To netflix εχω την αισθηση οτι ειχε καλυτερη εικονα απ οτι το netflix της τηλεορασης lg oled ,για τον ηχο δεν το συσηταω η τιβι εβγαζε μονο dd ενω αυτο dd+ (ακομα δεν εχω βαλει ηχεια για atmos οποτε φανταζομαι το γυρισε σε dd+).Για μορφωτικους λογους εβαλα και το kodi για πρωτη φορα και εκει η εικονα ειναι τραγικη και μιλαω για υποτιθεμενο hd περιεχομενο ,σαφως δεν το συγκρινω με το Netflix 4k hdr που εχω αλλα με το πειρατικο tvbox που εχει ενας φιλος σε ιδιες ταινιες ,δεν βλεπετε ακομα και αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο και καπου εδω ανακαλυψα οτι πηγε 2 τα μεσανυχτα και ετρεξα στο κρεβατι καθοτι εχω ξυπνημα στις 6 το πρωι ,σημερα η συνεχεια με Plex και λιγο παιχνιδια (δεν ειμαι Gamer ουτε καν μπορεσα να παιξω ποτε μου παιχνιδι απο κοσολα λογω ηλικιας ,καπου στο pacman σταματησα ) και οτι αλλο μπορει να μου προσφει το κουτακι

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χτες λοιπον παρελαβα και το δικο μου ,πρωτη εντυπωση ηταν πολυ θετικη απο την αποψη της κατασκευης ,φαινεται πολυ ποιοτικο.Εκατσα κανα 4 ωρο (για την ακριβεια δεν καταλαβα πως περασε η ωρα ,το τηλεχειριστιριο αν και ειχα διαβασει πολλα παραπονα σε μενα ετρεχε νερακι ,ποιο καλο νομιζω δεν γινεται ισως να ισχυει οτι οταν βαλεις σκληρο στην usb να τρελαινεται ,δεν ξερω δεν εβαλα ακομα.Το interface πολυ καλο και ευκολο ,περιμενα περισσοτερη δυσκολια το μονο που δεν βρηκα ειναι την μεσαια παυλα στο πληκτρολογιο που κατα περιεργο λογο σε μενα δεν υπαρχει (σε σας υπαρχει?).Επισης μου αρεσε αφου εβαλα τον gmail λογαριασμο μου το smart lock εβαλε ολους τους κωδικους μου αυτοματα ,μου θυμησε καποιες ευκολιες απο τοτε που ημουν apple fan.To netflix εχω την αισθηση οτι ειχε καλυτερη εικονα απ οτι το netflix της τηλεορασης lg oled ,για τον ηχο δεν το συσηταω η τιβι εβγαζε μονο dd ενω αυτο dd+ (ακομα δεν εχω βαλει ηχεια για atmos οποτε φανταζομαι το γυρισε σε dd+).Για μορφωτικους λογους εβαλα και το kodi για πρωτη φορα και εκει η εικονα ειναι τραγικη και μιλαω για υποτιθεμενο hd περιεχομενο ,σαφως δεν το συγκρινω με το Netflix 4k hdr που εχω αλλα με το πειρατικο tvbox που εχει ενας φιλος σε ιδιες ταινιες ,δεν βλεπετε ακομα και αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο και καπου εδω ανακαλυψα οτι πηγε 2 τα μεσανυχτα και ετρεξα στο κρεβατι καθοτι εχω ξυπνημα στις 6 το πρωι ,σημερα η συνεχεια με Plex και λιγο παιχνιδια (δεν ειμαι Gamer ουτε καν μπορεσα να παιξω ποτε μου παιχνιδι απο κοσολα λογω ηλικιας ,καπου στο pacman σταματησα ) και οτι αλλο μπορει να μου προσφει το κουτακι

Καλημερα.Βαλε στο Kodi σου Real Debrid λογαριασμο και θα αλλαξεις γνωμη για το HD.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

λες? αυτο απ οτι ειδα επιταχυνει το κατεβασμα? αξιζει τα λεφτα του ,εχει και αλλου χρησιμοτητα?

λες? αυτο απ οτι ειδα επιταχυνει το κατεβασμα? αξιζει τα λεφτα του ,εχει και αλλου χρησιμοτητα?
Χρησιμευει για να σου βρισκει premium hd links στα add on που εχεις για τις ταινιες. Περα του οτι θα εχεις μηδενικο buffering . Και κοστος οσο ενας καφες το μηνα.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

ευχαριστω θα το δοκιμασω ,παντως με αυτους τους καφεδες τον μηνα μπλεξαμε λιγακι,spotify ενας καφες ,netflix ενας καφες ,google drive ενας καφες ,τουλαχιστον γλυτωσαμε την διατρηση στομαχου :music-smiley-005:

Το κόστος μια συνδρομής rd είναι λιγότερο από τρία ευρώ το μήνα.
Η ποιότητα εικόνας που παίρνεις σε εικόνα και σε ήχο είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τα free links.
Αν μάλιστα η σύνδεση σου είναι vdsl θα μπορείς να δεις 1080 και 4Κ με HD format ήχου

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

ναι δεν ειναι πολλα ,δεν διαφωνω απλα σχολιασα οτι εχω καταντησει πια πολυ συνδρομητικος και παντα ελεγα ενας καφες ειναι κατα τα αλλα η ποιοτητα εικονας και ο ηχος που εχω τρελλα σιγουρα θα το κανει να αξιζει και ναι εχω vdsl 30 που κλειδωνει στα 29,6 στο ρουτερ και κατεβαζει καπο στα 26-27 πραγματικα

Το ότι η εικόνα είναι τραγική δεν φταίει το Kodi αλλά το addon που χρησιμοποιείς, οπότε αν θέλεις εικόνα βρίσκεις αρχεία αυτών που θέλεις από 2gb εως 100+ και βλέπεις με τέλεια εικόνα. Kodi δεν είναι τα add-ons, το ότι τα τελευταία χρόνια το Kodi είναι συνώνυμο των addons δεν σημαίνει ότι ισχύει, αλλά ακόμη και με τα addons μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα όπως σου απάντησαν ήδη

Το ότι η εικόνα είναι τραγική δεν φταίει το Kodi αλλά το addon που χρησιμοποιείς, οπότε αν θέλεις εικόνα βρίσκεις αρχεία αυτών που θέλεις από 2gb εως 100+ και βλέπεις με τέλεια εικόνα. Kodi δεν είναι τα add-ons, το ότι τα τελευταία χρόνια το Kodi είναι συνώνυμο των addons δεν σημαίνει ότι ισχύει, αλλά ακόμη και με τα addons μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα όπως σου απάντησαν ήδη

Θα συμφωνησω απολυτα. Αν και ξεφευγουμε λιγο απο το κεντρικο θεμα, υπαρχουν ετοιμα Ελληνικα build Kodi εξαιρετικα και οπτικα υπεροχα και με ολα οσα χρειαζεται καποιος για να μετατρεψει το Sheild του σε οικιακο σινεμα. Στο facebook υπαρχει γκρουπ με ονομα Ελληνικο Φορουμ Kodi.Εξαιρετικη δουλεια απο ολους τους builders εκει.

Καλημερα.Βαλε στο Kodi σου Real Debrid λογαριασμο και θα αλλαξεις γνωμη για το HD.
Λοιπον εκανα λογαριασμο και ναι η εικονα αλαξε εντυποσιακα προς το καλυτερο,μια απορια μονο ενω οταν παταω μια ταινει λεει οτι ειναι Dolby digital στον ενισχυτή κλειδωνει σε στερεοφωνικό pcm ,πηγα στις ρυθμισεις ηχου και εβαλα οτι ειναι τα ηχεια 5.1 επισης ενεργοποιησα το passthrough αλλα ειναι παλι στο pcm ,ετσι ειναι η κανω κατι λαθος?Παντως το netflix μεσα απο το nvidia κλειδωνει κανονικα σε DD

Edit καποιες ταινίες τις κλειδωνει στο dd αλλα για λιγα δευτερολεπτα μετα δεν μπορει να φορτώσει αλλο την ταινία

Συντομα κατοχος και εγω ενος shield.
Eρωτηση:
Να κανω την αναβαθμιση σε OREO τωρα ή να το αφησω για καποια αλλη στιγμη στο μελλον γιατι θα εχω τραβηγματα?

Εγω δεν το εχω αλλα από τι λεγεται ειναι μια καλη αναβαθμιση χωρις προβλήματα. Οπότε ποιος ο λόγος αφου εχει διαφορές στο interface να το στήνεις δυο φορες να μαθαινεις το παλιό και μετα το καινούργιο κτλ.;

Προσωπικα το νεο interface μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα. Αν/οταν κανουν τις απαραιτητες αλλαγες οι developers στα app τους ωστε να επιτρεπουν στο λειτουργικο να βλεπει "μεσα" στις εφαρμογες τους τοτε θα ειναι πραγματικα παρα πολυ λειτουργικο.

Εγω δεν το εχω αλλα από τι λεγεται ειναι μια καλη αναβαθμιση χωρις προβλήματα. Οπότε ποιος ο λόγος αφου εχει διαφορές στο interface να το στήνεις δυο φορες να μαθαινεις το παλιό και μετα το καινούργιο κτλ.;

Eπειδη διαβαζω οτι οι επιδoσεις στο kodi ειναι γενικα 'πεσμενες'.

Μαλλον θα το αφησω ως εχει και θα ασχοληθω με oreo στην επομενη αναβαθμιση οπου και το λειτουργικο και οι εφαρμογες θαναι πιο στρωμενες..
Ερωτηση -1:
Προτιμοτερο ποιο ειναι? Το kodi Leia Alpha2 ή το SCPM?
Ερωτηση -2:
Cosmote TV Go παιζει?

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Eπειδη διαβαζω οτι οι επιδoσεις στο kodi ειναι γενικα 'πεσμενες'.

Μαλλον θα το αφησω ως εχει και θα ασχοληθω με oreo στην επομενη αναβαθμιση οπου και το λειτουργικο και οι εφαρμογες θαναι πιο στρωμενες..
Ερωτηση -1:
Προτιμοτερο ποιο ειναι? Το kodi Leia Alpha2 ή το SCPM?
Ερωτηση -2:
Cosmote TV Go παιζει?

Που το διάβασες αυτό? Χρησιμοποιώ την 18 από το Δεκέμβρη του 2017 και μια χαρά παίζει