Χτες λοιπον παρελαβα και το δικο μου ,πρωτη εντυπωση ηταν πολυ θετικη απο την αποψη της κατασκευης ,φαινεται πολυ ποιοτικο.Εκατσα κανα 4 ωρο (για την ακριβεια δεν καταλαβα πως περασε η ωρα ,το τηλεχειριστιριο αν και ειχα διαβασει πολλα παραπονα σε μενα ετρεχε νερακι ,ποιο καλο νομιζω δεν γινεται ισως να ισχυει οτι οταν βαλεις σκληρο στην usb να τρελαινεται ,δεν ξερω δεν εβαλα ακομα.Το interface πολυ καλο και ευκολο ,περιμενα περισσοτερη δυσκολια το μονο που δεν βρηκα ειναι την μεσαια παυλα στο πληκτρολογιο που κατα περιεργο λογο σε μενα δεν υπαρχει (σε σας υπαρχει?).Επισης μου αρεσε αφου εβαλα τον gmail λογαριασμο μου το smart lock εβαλε ολους τους κωδικους μου αυτοματα ,μου θυμησε καποιες ευκολιες απο τοτε που ημουν apple fan.To netflix εχω την αισθηση οτι ειχε καλυτερη εικονα απ οτι το netflix της τηλεορασης lg oled ,για τον ηχο δεν το συσηταω η τιβι εβγαζε μονο dd ενω αυτο dd+ (ακομα δεν εχω βαλει ηχεια για atmos οποτε φανταζομαι το γυρισε σε dd+).Για μορφωτικους λογους εβαλα και το kodi για πρωτη φορα και εκει η εικονα ειναι τραγικη και μιλαω για υποτιθεμενο hd περιεχομενο ,σαφως δεν το συγκρινω με το Netflix 4k hdr που εχω αλλα με το πειρατικο tvbox που εχει ενας φιλος σε ιδιες ταινιες ,δεν βλεπετε ακομα και αν δεν εχεις να κανεις κατι καλυτερο και καπου εδω ανακαλυψα οτι πηγε 2 τα μεσανυχτα και ετρεξα στο κρεβατι καθοτι εχω ξυπνημα στις 6 το πρωι ,σημερα η συνεχεια με Plex και λιγο παιχνιδια (δεν ειμαι Gamer ουτε καν μπορεσα να παιξω ποτε μου παιχνιδι απο κοσολα λογω ηλικιας ,καπου στο pacman σταματησα ) και οτι αλλο μπορει να μου προσφει το κουτακι