Το φυσηξες;Καλημερα σε ολους.Τις τελευταιες μερες στο Sheild δουλευει πιο συχνα και πιο εντονα το ανεμιστηρακι του. Το ακουω βεβαια με τερμα κλειστο τον ηχο της τηλεορασης και με ησυχια στο δωματιο αλλα απο τα 3 μετρα ακουγεται. Μπορει να το κανει πχ σε ταινια στο Kodi κατα διαστηματα καιστο Netflix καθολου πχ. Αλλα αυτο που με προβληματισε ειναι οτι χτες το εβαλα σε sleep mode και ολο το βραδυ το fan του δουλευε.Γενικα σε εσας το κανει αυτο και μπορει να ειναι λογω της εποχης -θερμοκρασιας - ζεστης του δωματιου η παιζει να υπαρχει καποιο θεμα με το ανεμιστηρακι του;
Το φυσηξες;
και atmos βγαζει?γενικα στην εξοδο ηχο σε σχεση με το xbox x ειναι τα ιδια η υπερτερει καπου το xbox?τα παιχνιδια μου ειναι αδιαφορα
Καμία σχέση με το Xbox. Το Xbox δεν κάνει passthrough καταρχάς τον ήχο στον ενισχυτή. (Καμία εφαρμογή παρά μόνο το Netflix και το BluRay app).
Μην το ψάχνεις καν για το Xbox με σύγκριση με το Shield. Το Shield είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει.
Το παρειγγειλα ,πεμπτη θα το εχω :ADFADF1: αν και νομιζω το Χ κανει passthrough
Εδώ πάντως αλλά λένε...ότι κάνει κανονικά passthroughΚαμία σχέση με το Xbox. Το Xbox δεν κάνει passthrough καταρχάς τον ήχο στον ενισχυτή. (Καμία εφαρμογή παρά μόνο το Netflix και το BluRay app).
Μην το ψάχνεις καν για το Xbox με σύγκριση με το Shield. Το Shield είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει.
Εδώ πάντως αλλά λένε...ότι κάνει κανονικά passthrough
https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...share_tid=160446&share_fid=22588&share_type=t
Εδώ πάντως αλλά λένε...ότι κάνει κανονικά passthrough
https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...share_tid=160446&share_fid=22588&share_type=t
καλύτερα να κοιτάμε πως παίζει το kodi
Με μπέρδεψες με άλλον. Εγώ είμαι των NUCΕχω την εντυπωση οτι τα κανει ολα atmos.Φυσικά μπορεί να κανω και λαθος, ως συνηθως.
Ετσι και αλλιως δεν παιζει ρολο γιατι εχει HDMI2.1, που ειναι το πρωτο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε πλέον σε ενα media player.
Με μπέρδεψες με άλλον. Εγώ είμαι των NUC![]()
Έχω την εντύπωση ότι με κάθε νέα έκδοση γίνεται χειρότερο, με την alpha3 δεν έχω καταφέρει να δω ούτε καν h264 αρχεία πόσο μάλλον hevc, συνέχεια κολλάει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.