Με απλή το πήρα και εγώ.ups το παρέδωσεΑμα ειναι απλη αποστολη τις περισσοτερες φορες δεν εχει,στην εξπρες παντα εχει
Από αγγλικό με το ταχυδρομείο παραλαμβάνω, αλλά πάλι γράφει το που βρίσκεται τώρα που το πήρα από το ιταλικό και είναι σχετικά ακριβό δεν υπήρχε περίπτωση να μην δώσουν νούμερο παρακολούθησης, ειδικά που το πήραμε και ως prime.Έχω κάνει πολλές αγορες από αμαζον αγγλιας,ακόμη και σε φτηνές αγορές είχα tracking,τώρα τι έγινε δεν μπορώ να καταλάβω.
Να έρθει μέσα στην εβδομάδα γιατί το gt1 ult πνέει τα λοίσθια.
Το spmc φτιάχτηκε για το σιλντ.Για το remote έχεις ένα δίκιο, από την αρχή παρατήρησα και εγώ ότι μερικά πατήματα έχουν απειροελάχιστη καθυστέρηση και το παρατήρησα όταν "έγραφα" με το "πληκτρολόγιο". Την εντολή τελικά την παίρνει απλά κάνει απειροελάχιστη καθυστέρηση σε μερικά πατήματα.
Το SPMC υποστηρίζει HDR;
Και κάτι πιο δύσκολο: πως μπορώ να αλλάξω ή να προσθέσω system font(s);
Να ρωτήσω κάτι άσχετο, εγώ που έγινα τώρα primemember μπορώ να χρησιμοποιήσω και την υπηρεσία για την τηλεόραση ή θα πέσει χρέωση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το θέμα του Chrome θα εγκαταστήσεις το Aptoide Tv το οποίο ειναι store φτιαγμένο για Sheild. Εκεί θα βρεις το Chrome. Επίσης πολύ καλός browser είναι και ο Puffin.Από το λίγο που το σκάλισα παρατήρησα τα εξής:
- Με Kodi, το upscale σε 2160p δεν λέει και πολλά (video scaling method: lanczos3 - optimised). Ειδικά αν η πηγή είναι 720p. Στα 1080p κάπως βελτιώνεται αλλά είναι καλύτερα το upscale από 1080p σε 2160p να το κάνει η TV (ειδικά αν είναι τελευταίας τριετίας). Παρόλα αυτά παρατήρησα ΟΜΑΛΟΤΑΤΗ κίνηση (23.98).
- Δε μου κάνει αλλαγή στο frame rate. Ας πούμε την έχω την ανάλυση 4k@59Hz και το video είναι 23.976. Δεν την κάνει την αλλαγή στο Kodi τουλάχιστον (έχω ενεργοποιήσει το adjust display refresh rate: on start / stop). Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο; Ούτε φυσικά στον MX Player κάνει αλλαγή.
- Δε βρίσκω κάποιες εφαρμογές πχ Chrome ή άλλες μου λέει ότι δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου. Φαντάζομαι δεν είναι "επίσημα" για android tv. Τις βάζω με apk ή υπάρχει κάποιο "store" που το εγκαθιστάς και έχεις πρόσβαση σε αυτές;
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.