Nvidia Shield Android TV 4K

νομιζω το 2ο ειναι μια καινουργια εκδοση που περιλαμβανει ενα στικ της Samsung για να κανεις εξυπνο το shield, με φωνητικες εντολες κατι τετοιο...δε νομιζω να σου χρειαζεται

Πάρε το από όπου το βρεις φτηνότερα αφού υπολογιστούν και τα μεταφορικά.
Για το smart things δες τι υποστηρίζει και αν σε ενδιαφέρει και αποφασίζεις. Πάντως έτσι και αλλιώς μπορείς να το αγοράσεις και μετά αν σε ενδιαφέρει.

άρα το shield κάνει 165 ευρώ; μεταφορικά δεν μου βγάζει πριν βάλω την κάρτα μου. θα ήθελα να ξέρω από πριν όμως

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απο το αμαζον πριν φτασεις στο τελικο οκ σου βγαζει μεταφορικα αλλα πρεπει να εχεις βαλει την καρτα πριν ,μην σε φοβιζει

Την εφαρμογη που εχει live channels ,την εχει σεταρει κανεις? Υπαρχει καπου οδηγος το πως λειτουργει? Εαν εγκαταστησω εφαρμογη με live καναλια θα λειτουργησει?

Την εφαρμογη που εχει live channels ,την εχει σεταρει κανεις? Υπαρχει καπου οδηγος το πως λειτουργει? Εαν εγκαταστησω εφαρμογη με live καναλια θα λειτουργησει?
Βασικά θέλει συμβατό TV tuner για να δουλέψει. Διαφορετικά βλέπεις κάποια δωρεάν iptv κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

γιατί δεν βάζετε ελληνικό build και ψάχνετε σκόρπια πράματα.

γιατι την μια δουλευει και την αλλη οχι...εχω δικια μου λιστα με καναλια και θελω να την περασω

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

γιατι την μια δουλευει και την αλλη οχι...εχω δικια μου λιστα με καναλια και θελω να την περασω
Αναφέρεσαι σε iptv επί πληρωμή με xml αρχείο; Αν ναι έχω βρει έναν οδηγό αλλά μου φάνηκε ταλαιπωρία

Προσφατα αλλαξα παροχο απο forthnet σε ΟΤΕ.
Εβλεπα απο morphews tv μεσω shield τηλεοπτ. σειρες. Μετα την αλλαγη παροχου οταν παω να δω καποια σειρά μου πεταει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το trakt. Δοκιμαζοντας ενα vpn (nord vpn) και αλλαζοντας ip σε αλλη εκτος Ελλαδας παιζει κανονικά. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο η να μετανιωσω που αλλαξα παροχο;

Προσφατα αλλαξα παροχο απο forthnet σε ΟΤΕ.
Εβλεπα απο morphews tv μεσω shield τηλεοπτ. σειρες. Μετα την αλλαγη παροχου οταν παω να δω καποια σειρά μου πεταει το μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το trakt. Δοκιμαζοντας ενα vpn (nord vpn) και αλλαζοντας ip σε αλλη εκτος Ελλαδας παιζει κανονικά. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο η να μετανιωσω που αλλαξα παροχο;

Edit:Το προβλημα διορθώθηκε μονο του.Το Morpheus tv μου παιζει ξανα χωρις να χρειαζεται vpn.

ευχαριστω δουλεψε,δεν ειναι κατι το δυσκολο να το σεταρεις αρκει να εχεις μια διευθυνση....απλα δεν μπορει να δεχτει πανω απο μια διευθυνση iptv

To Plex app του Shield μπορεί να παίξει υλικό απ' ευθείας από external USB (δίσκο ή στικάκι) ή ακολουθεί κ αυτό τη φιλοσοφία του θέλω Server;

Εγώ οποτε προσπάθησα να παίξω με Plex δεν τα κατάφερα.. Άσε που ήταν η χειρότερη εικόνα... Μάλλον κάνω κάτι λάθος

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αι σιχτηρ παρήγγειλα το Nvidia shield! κανονίστε να μην κάνει σωστό passthrough ήχου! 163+43 μαζί να το gamepad από Amazon. com καλά είναι νομίζω.
5e61a5f852e5aebc713ebd11f87c57ed.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk