Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Όπως είπε και ο zilmer δεν έχουν καμία σχέση τα κάθε είδους androidκουτια με το shield. Το shield σε συνδυασμό με το smpc είναι το ιδανικό. Η ταχύτητα και η ποιότητα του shield είναι η μέρα με τη νύχτα με το κουτί της wind που κοστίζει καμία 20αρια ευρώ. Αν έχεις αξιόλογη TV τοτε το shield θα σου δείξει τις αρετές της. Αν έχεις καμία TV της σειράς του 300 η 500αρικου κρατά το κουτί της wind και κάνε τη δουλειά σου

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ κατάλαβα αλλά το θέμα μου δεν νομίζω τελικά να έχει σχέση με το box. τι σχέση μπορεί να έχει τώρα που δεν βλέπει τα αρχεία του σκληρού.; να δώσω 200 για το shield για αυτό και μόνον; (η χρήση που κάνω είναι απλή θέαση ταινιών ασύρματα μέσω του οικιακού δικτύου.) τον ήχο τον έφτιαξα με το spmc αυτό που μένει (και είναι παράξενο) είναι που δεν φαίνονται τα αρχεία του C.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

το οτι δεν βλεπει τον c αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι φταιει το μποξακι, μπορει να μην τον δεις ουτε με το shield, ισως να τρωει σκαλωμα ο δισκος-pc-laptop kκαι να θελει φορματ νεα εγκατασταση των windows, το εχω παθει αυτο με το xtreamer prodigy

γιατι αναφερεσαι στον δισκο c? να υποθεσω πως υπαρχει κι αλλος δισκος ας πουμε D ? δοκιμασες να βαλεις σε αλλον δισκο τον φακελο που θελεις και να τον κανεις share ?

το οτι δεν βλεπει τον c αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι φταιει το μποξακι, μπορει να μην τον δεις ουτε με το shield, ισως να τρωει σκαλωμα ο δισκος-pc-laptop kκαι να θελει φορματ νεα εγκατασταση των windows, το εχω παθει αυτο με το xtreamer prodigy

γιατι αναφερεσαι στον δισκο c? να υποθεσω πως υπαρχει κι αλλος δισκος ας πουμε D ? δοκιμασες να βαλεις σε αλλον δισκο τον φακελο που θελεις και να τον κανεις share ?
ο C είναι ο βασικός δίσκος του πισι! όλοι οι άλλοι είναι πάνω σε usb. ο φάκελος που λέω είναι με όνομα torrent και εκεί κατεβαίνουν τα τορρεντ. αυτή τη στιγμή κατεβάζω δεν μπορώ να του αλλαξω θέση!
πάντως ΌΛΟΙ οι file managers, xplore ,VLC, mx player, το άλλο media player WDTV live όλοι βλέπουν το C ποτέ δεν είχα θέμα. μου κάνει εντύπωση. έκανα και επανεγκατάσταση του spmc και του kodi αλλά δεν... μυστήριο...
και φορματ των Windows δεν λέει!

Την έψαξα σε ξένα σαιτ μπας και βρεθεί λύση άλλα το cpu float δεν το παίρνει με τίποτα.
Μου άρεσε πολύ το shield αλλα δυστυχώς εχω συνηθίσει να βλέπω το live download,ενώ έχω ενα τοσο δυνατό μηχάνημα,το εχω βάλει στην άκρη και δουλεύω με κινεζo.:frown:
στα 180 εάν το βάλω καλά δεν είναι?

ApO5sxBs.jpg

αυτο.

είναι δυνατόν θες να βλέπεις στατιστικά και θα δώσεις το καλύτερο box??

ρε παιδιά το έγραψα και πιο πίσω δεν ειναι θέμα στατιστικών ,αλλα λειτουργικότητας.
Ανάλογά με την ανάλυση και την ταχύτητα καταλαβαίνεις αν παίξει η δεν φτάνει το download για να δεις το βίντεο.
ενώ στο nvidia κάθεσαι και περιμένεις στα τυφλά,δεν θέλω να τρώω τόσο χρόνο περιμένοντας.
Αν το δουλέψετε στο kodi θα το καταλάβετε.

Αν πήρες το Shield μόνο για να στριμάρεις από Kodi κακώς το πήρες μάλλον.
Δηλαδή κακώς έδωσες τόσα λεφτά.

Κακώς δεν το πήρε, αυτά που γράφει είναι κάπως.δηλαδή με ένα στικάκι δεν μπαίνουν ότι εφαρμογές θέλει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Κακώς δεν το πήρε, αυτά που γράφει είναι κάπως.δηλαδή με ένα στικάκι δεν μπαίνουν ότι εφαρμογές θέλει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπαίνει αλλά δε δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή σωστά ή καθόλου

Έχεις realdebrid στο kodi ? Αν έχεις τότε δεν έχεις ανάγκη να δεις πόσο κατεβάζεις και το shield έχει νόημα να το έχεις. Αν δεν έχεις τότε οι αναλύσεις δεν είναι τόσο καλές οποτε με ένα κινεζοκουτο είσαι καλυμμένος και έχεις κάι το προγράμματακι που θες. Καλά τι ταχύτητα έχεις στο ίντερνετ και έχεις πρόβλημα ταχυτητας;

φιλε baspav μάλλον εχεις δίκιο,η μεγαλύτερη χρήση που κάνω είναι kodi-youtube και λίγο terrarium.(αντε και κάνα αρχείο απο τον σερβερ μου)
Klamia με την ερώτηση σου για την ταχύτητα του ιντερνετ μου δίνεις την εντύπωση οτι δεν εχεις δουλέψει kodi,αναφέρομαι σε αργό η σάπιο παροχο/σερβερ και οχι για την δική μου ταχύτητα.(που παρόλα αυτά δεν είναι μεγάλη κάπου 15-16 πιάνω)

καλησπερα σε ολους, εχω το παρακατω προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας,

συνδεσα τον προβολεα απευθειας με το shield με hdmi και προφανως δεν εχω ηχο, πως μπορω να συνδεσω το nvidia στον ενισχυτη για να παρω ηχο?
ειδα στο νημα για usb to optical cable αλλα δεν υπαρχει πουθενα ουτε σκρουτζ ουτε αμαζον κτλ,

υπαρχει καποιος αλλος τροπος? (στον ενισχυτη εχω ολες τις γνωστες συνδεσεις εκτος απο hdmi συνδεση - ειναι πιο παλιο μοντελο)

χμους/γιωργος

φιλε baspav μάλλον εχεις δίκιο,η μεγαλύτερη χρήση που κάνω είναι kodi-youtube και λίγο terrarium.(αντε και κάνα αρχείο απο τον σερβερ μου)
Klamia με την ερώτηση σου για την ταχύτητα του ιντερνετ μου δίνεις την εντύπωση οτι δεν εχεις δουλέψει kodi,αναφέρομαι σε αργό η σάπιο παροχο/σερβερ και οχι για την δική μου ταχύτητα.(που παρόλα αυτά δεν είναι μεγάλη κάπου 15-16 πιάνω)
Όπως σου είπα αν πληρώνειςrealdebrid δεν έχεις σάπιους παρόχους όπτε δε σε νοιάζει πόσο κατεβάζει. Αν δεν έχεις συμβιβαζεσαι την μέτρια στην καλύτερη περίπτωση ποιότητα των ελεύθερων σέρβερ και δε χρειάζεσαι το shield. To shield το θες για τον ταχύτητα του και την ποιότητα αναπαραγωγής αρχείων που έχεις κατεβασμένα. Οι αναλύσεις του terrarium είναι άθλιες..

καλησπερα σε ολους, εχω το παρακατω προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας,

συνδεσα τον προβολεα απευθειας με το shield με hdmi και προφανως δεν εχω ηχο, πως μπορω να συνδεσω το nvidia στον ενισχυτη για να παρω ηχο?
ειδα στο νημα για usb to optical cable αλλα δεν υπαρχει πουθενα ουτε σκρουτζ ουτε αμαζον κτλ,

υπαρχει καποιος αλλος τροπος? (στον ενισχυτη εχω ολες τις γνωστες συνδεσεις εκτος απο hdmi συνδεση - ειναι πιο παλιο μοντελο)

χμους/γιωργος
Δε νομίζω ότι μπορείς. Μόνο μέσω hdmi...