Nvidia Shield Android TV 4K

Άφοβα σε περίπτωση που περιλαμβάνονται οι φόροι. Αλλιώς μην αγοράζεις. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή σε όλα τα είδη και από όλους τους πωλητές.

Εχω εδω και δυο μερες αυτο το remote ως εναλλακτικο.. Εχω το αντιστοιχο για ΒΤ.
Μπορω να πω οτι για τα χρηματα που εδωσα (9 ) παιζει -σχεδον- 'τελεια'.. :a0210:
Ολα τα πληκτρα δουλευουν κανονικα, ακομα και το μικροφωνο, ακομα και το κουμπι POWER που παιζει κανονικα! (παει στην αναμονη κανονικα)
Το μονο θεματακι που εχει ειανι οταν το κλεινεις -εντελως- ή αλλαξεις μπαταριες στο remote τοτε παρολο που το pairing παραμενει, το remote δεν ακουει και πρεπει να το κανεις unpairing και μετα pair για να λειτουργισει.. Εαν δουλευε και αυτο τοτε θα μιλουσαμε για κελεπουρι..:violent-smiley-030:
Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο τελικα, υπαρχει σε δυο εκδοσεις, μια με ΒΤ και μια με 2.4G RF

Μπορειτε να δειτε και σχετικο video εδω:
https://youtu.be/H97K5RsjERI

καλησπερα ενα περιεργο προβλημα εχω εδω και καποιες μερες είχα παντα το shield ( 2015 latest firmware ) στο αυτοματο για την ip του Ethernet αλλα παρατηρω τις τελευταιες μερες σαν στιγμιαια να αποσυνδεεται και να ξανασυνδεεται στιγμιαια με αποτελεσμα φυσικα να με πεταει εξω και απο το kodi εχει ακουσει καποιος κατι?
τωρα θα το δοκιμασω βαζωντας του static ip μηπως υπαρχει καποιο conflict και θα δω πως παει

Μήπως το καλώδιο σου χαλασε; Δεν δοκιμάζεις με άλλο;

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Προς το παρον μονο για τους testrs... :antlers:
Συντομα σε ολους

23lmlg2.jpg

οχι δεν ειναι θεμα καλωδιου εχω δοκιμασει και με αλλο φυσικα απο οτι εχω ακουσει και διαβασει στο φορουμ για το shield με το νεο λογισμικο υπαρχουν προβληματα τετοια και σε αλλους αλλα λυση δεν εχουν βρει καποιοι λενε για επαναφορα εργοστασιακων ( θελω να το αποφυγω προς το παρον) αλλοι λενε για το ipv6 στο ρουτερ (ετσι και αλλιως το εχω ανενενργο και στα 2 ) για αυτο ειπα να δοκιμασω την static ip να δω πως θα παει καπου ειχα διαβασει οτι σε επομενα λογισμικα θα το λυσουν αλλα δεν βλεπω στο παραπανω 7.1 να το εχουν λυσει

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ωραιο αυτο με τα 120hz!
Σε τι βοηθάει βρε παιδιά αυτό? Πχ εμένα με την B7 που έχω πως θα αξιοποιηθεί το feature αυτό?

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το περασα και εγω αλλα δεν ξερω αν λυνει το θεμα με το δικτυο ετσι ειχαν υποσχεθει παντως θα δουμε

το περασα και εγω αλλα δεν ξερω αν λυνει το θεμα με το δικτυο ετσι ειχαν υποσχεθει παντως θα δουμε

Έχει αναφέρει ότι υπάρχουν θεματάκια με τους drivers σε oreo και ότι θα λύνονταν κάποια στιγμή και ότι η nvidia περίμενε την Qualcomm να τς λύσει..(αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω..)

Για αρχή πάντως κλείσε το IPv6 στα σιγουρα ΚΑΙ από το shield...

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Έχει αναφέρει ότι υπάρχουν θεματάκια με τους drivers σε oreo και ότι θα λύνονταν κάποια στιγμή και ότι η nvidia περίμενε την Qualcomm να τς λύσει..(αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω..)

Για αρχή πάντως κλείσε το IPv6 στα σιγουρα ΚΑΙ από το shield...
πως κλείνει το ipv6;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δοκίμασε κάνεις το remote για έλεγχο του σιλντ, μέσω Android συσκευών;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το κακο ειναι οτι το εχω κλειστο και το κανει δεν ξερω το εκανε ηδη μια φορα μαλλον δεν ελυσαν κατι