Nvidia Shield Android TV 4K

Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει να κατέβουν στην κάρτα.Η καλύτερη λύση βέβαια είναι ρούτερ με tomato wrt .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν ενσωματωσεις εξωτερικο δισκο σαν internal storage (οπως επιτρεπει απο android 6.0 και μετα) δεν μπορεις να σωσεις και εκει (στον εξωτερικο δισκο);

αν ενσωματωσεις εξωτερικο δισκο σαν internal storage (οπως επιτρεπει απο android 6.0 και μετα) δεν μπορεις να σωσεις και εκει (στον εξωτερικο δισκο);
Δεν το υποστήριζαν αυτό όλες.

Δεν το υποστήριζαν αυτό όλες.

ολες οι εφαρμογες εννοεις;

μα αφου αυτο ειναι δυνατοτητα του λειτουργικου συστηματος!
τεσπα οταν εχω χρονο, θα το δοκιμασω με τον κοτσαρισμενο σκληρο που εχω επανω στο shield

Για αυτους τους λογους, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω (και γραφω) οτι το shield ειναι ενα φανταστικο πολυμηχανημα ακομα και αν εχει αδυναμιες στον τομεα του media player (που ειναι αυτος για τον οποιον ο περισσοτερος κοσμος το αγοραζει). Πριν καποιους μηνες, το ειχε αγορασει απο το φορουμ καποιος ο οποιος στη συνεχεια το πουλησε διοτι δεν μπορουσε να κατεβαζει τορρεντσ πανω στο shield. Ε, τελικα γινεται. Δεν το εχω δοκιμασει διοτι δεν με ενδιαφερει, απλα επισημανω οτι γινεται.

Με ενα shield και εναν nas της πλακας (σε επιπεδο cpu) ή ακομα και με εναν μεγαλο usb hdd, φτιαχνεις εναν σερβερακο αξιοπρεπεστατο που μπορει να εκτελει τις λειτουργιες που θελουν οι πιο πολλοι, δηλαδη κατεβασμα υλικου και αναπαραγωγη του.
Τι αδυναμίες εχει σαν media player

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ολες οι εφαρμογες εννοεις;

μα αφου αυτο ειναι δυνατοτητα του λειτουργικου συστηματος!
τεσπα οταν εχω χρονο, θα το δοκιμασω με τον κοτσαρισμενο σκληρο που εχω επανω στο shield
Με το flud δεν γινόταν, με το ttorrent το κατάφερα.στο σιλντ δεν έχω βάλει τίποτα, μόνο stream μέσω ρούτερ, αν και με την τηλεόραση πάλι κάνω δουλειά.

Τωρα βεβαια καποιοι που πηραν το shield για κατεβαστηρι τορεντ που το κανει οποιοδηποτε μηχανημα της πλακας η μονο για παιχνιδομηχανη ας προσεχαν φυσικα
Σωστό. Παιχνιδομηχανη δεν το λες, αλλά δεν είναι και άχρηστο. Μια χαρά κάνει την δουλίτσα του... Ή μάλλον αξιοπρεπεστατα.

Καλύτερο emulator δεν έχω στήσει

ακομα και αν εχει αδυναμιες στον τομεα του media player (που ειναι αυτος για τον οποιον ο περισσοτερος κοσμος το αγοραζει).
Όπως?
Δλδ πιστεύω ότι η < μάζα > αγοράζει για :youtube, kodi, netflix.

πάντως επειδή κάπου το διάβασα παραπάνω από το κόντι 17.6 και μετά ακόμα και αν ορίσεις 7-1 κανάλια δεν θα στα δώσει
ακριβώς λόγω του γκριζαρισμένου android playback που δεν αφήνει να το αλλάξεις σε iek passtrough όπως σε αφήνει το smpc ή
το mrmc και αυτό είναι σίγουρο μόλις δοκίμασα και την leia 18 beta 4

προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα ενεργοποιησα τον plex server στο shield αλλα μετα οταν παω να κανω mount το synology ειτε σαν quest ειτε σαν registered user βγαζει συνεχεια connection failed ενω βαζω σωστους κωδικους προσπαθησα να φτιαξω και χρηστη στο synology παλι τα ιδια connection failed δεν ξερω τι φταιει γιατι πχ το λαπτοπ το βλεπει κανει Mount δηλαδη μονο με το synology δεν ενοει να το κανει

προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα ενεργοποιησα τον plex server στο shield αλλα μετα οταν παω να κανω mount το synology ειτε σαν quest ειτε σαν registered user βγαζει συνεχεια connection failed ενω βαζω σωστους κωδικους προσπαθησα να φτιαξω και χρηστη στο synology παλι τα ιδια connection failed δεν ξερω τι φταιει γιατι πχ το λαπτοπ το βλεπει κανει Mount δηλαδη μονο με το synology δεν ενοει να το κανει

Δοκίμασες με τους κωδικούς που κάνεις login στο web interface του Synology?

ενοειται πως το εκανα και ετσι αλλα και εφτιαξα και αλλο χρηστη ουτε με τον ενα τροπο μπαινει ουτε με τον αλλον κατι πρεπει να γινεται με το smb

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

πάντως επειδή κάπου το διάβασα παραπάνω από το κόντι 17.6 και μετά ακόμα και αν ορίσεις 7-1 κανάλια δεν θα στα δώσει
ακριβώς λόγω του γκριζαρισμένου android playback που δεν αφήνει να το αλλάξεις σε iek passtrough όπως σε αφήνει το smpc ή
το mrmc και αυτό είναι σίγουρο μόλις δοκίμασα και την leia 18 beta 4

στο bold δε σε κατάλαβα, τι εννοείς δε θα τα δώσει;
αφού η εικόνα παραπάνω δείχνει 7,1 στον denon

ενοειται πως το εκανα και ετσι αλλα και εφτιαξα και αλλο χρηστη ουτε με τον ενα τροπο μπαινει ουτε με τον αλλον κατι πρεπει να γινεται με το smb

Μόλις δοκίμασα, ούτε άλλο χρήστη χρειάστηκε να φτιάξω, με τους κωδικούς του web interface συνδέθηκε κανονικά

εμένα με τίποτα συνέχεια Connection failed
αντίθετα στο λαπτοπ μπαίνει κανονικά δεν ξέρω για ποιο λόγο
αποκλείεται να μην βάζω σωστά στοιχεία ίσως να είναι κάποια ρύθμιση στο synology
δεν ξέρω
@Papdoux από οτι φαίνεται και στις φωτο το audio output device είναι android iec passtrough
σε αυτή την περίπτωση θα τα πάρεις τα 7+1 κανάλια και όταν κάνεις αναπαραγωγή
στο shield
θα δεις ήχο 7.1 το κακό είναι οτι απο το Kodi 17.6 και μετα
δεν σε αφήνει να αλλάξεις το audio output device σε android iec passtrough αλλά έχει default ρύθμιση που είναι γκριζαρισμένη
και δεν σε αφήνει να την αλλάξεις αν δεν κάνω μεγάλο λάθος λέγεται android soundtrack κάπως έτσι
αυτό συμβαίνει μόνο στις android συσκευές όπως το shield αν θυμάμαι καλα οπως γράφουν στα παρακάτω θέματα ηταν μια απαίτηση ακριβώς να κλείσει για το shield

και για όλες τις ANDROID συσκευές αυτή η ρύθμιση για αυτό έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το kodi και έχω μόνο ή το smpc ή το mrmc

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=289735&page=69

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=329953

Ξέχασα να πω ότι οι ρυθμίσεις που ανέβασα είναι σε smpc

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι πως είπα και πριν μόνο smpc ή mrmc πράγμα
που είναι το ίδιο αφού αυτός που έφτιαχνε το smpc
πήγε στο mrmc βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα για πιο λόγο
κλείδωσαν αυτή την ρύθμιση στο κόντι

Πρόσεξα ότι μετά το τελευταίο update έχουν επανέλθει οι επιλογές για screen record, screenshot, brodcast
Settings- system- Nvidia share