Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Να κάνω μια ερώτηση.

Για TrueHD/Atmos στα settings του ήχου στο KODI βάζουμε 7.1 σωστά;
7.1

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Νομίζω οχι. το βάζεις στο 2chanel.

7.1

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά αν έχεις συνδέσει το media player με οπτική ίνα με τον ενισχυτή. Αν είναι ενεργοποιημένο το passthrough και είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή με HDMI δεν μετράει η συγκεκριμένη ρύθμιση σε τίποτα, ότι και να βάλεις.

Ο mx δεν με παίζει καλά τα βίντεο και κλείνει, έχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις με τα γνωστά αρχεία ήχου.Ο vlc από την άλλη τα παίζει όλα νεράκι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι δεν έπαιξε δηλαδή; Γιατί εμένα παίζει ότι έχω βάλει. Δοκίμασες εναλλαγή SW/HW/HW+;

Ο mx δεν με παίζει καλά τα βίντεο και κλείνει, έχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις με τα γνωστά αρχεία ήχου.Ο vlc από την άλλη τα παίζει όλα νεράκι.

Αν στην εκκίνηση σταματά ο mx player τότε δοκίμασε άλλη έκδοση τουλάχιστον έτσι έκανε σε μένα και μόλις έβαλα άλλη έκδοση pro κανένα πρόβλημα.

Αν στην εκκίνηση σταματά ο mx player τότε δοκίμασε άλλη έκδοση τουλάχιστον έτσι έκανε σε μένα και μόλις έβαλα άλλη έκδοση pro κανένα πρόβλημα.
Όχι, ενώ παίζει κλείνει ξαφνικά.δοκίμασα και με τους τρείς τρόπους αναπαραγωγής.

Εάν στο κάνει μόνο στο mx τότε λέμε ότι κάτι φταίει με την εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση στην εφαρμογή, αν στο κάνει και στο kodi ή και σε κάποιον άλλο player τότε πρέπει να βρούμε τι φταίει, αλλά από ότι διάβασα παραπάνω που έγραψες στο vlc δεν στο κάνει μήπως το αρχείο βίντεο έχει καμία περίεργη κωδικοποίηση.

Λοιπον, επανερχομαι σε κατι που ειχαμε συζητησει πριν αρκετο καιρο και δυστυχως δεν θυμαμαι καν ποιος το ειχε θιξει. Εκανα (επιτελους μετα απο τοσο καιρο) δοκιμες με το geforce now και θελω να σας πω οτι στην παρουσα φαση ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Οχι μονο ειναι δωρεαν, οποτε μπορειτε να παιξειτε ΔΩΡΕΑΝ ολα τα geforce now included παιχνιδια, αλλα μπορειτε να παιξετε στο shield οτι παιχνιδι εχετε αγορασμενο απο steam/uplay/battlenet ΧΩΡΙΣ να streamαρετε απο υπολογιστη, αλλα κατευθειαν απο τους cloud servers της nvidia. Δηλαδη, μπορειτε π.χ. να εχετε ενα παναρχαιο pc, αλλα να μπειτε και να αγορασετε το assasin's creed odyssey και να το παιξετε στο shield. Η υπηρεσια ειναι δωρεαν προς το παρον, διοτι βρισκεται σε κατασταση beta. Καποια στιγμη θα το κλειδωσουν και θα επιστρεψει η συνδρομη ή καποιο αλλο μοντελο πληρωμης (π.χ. χρονοχρεωση). Προς το παρον επωφεληθειτε και παιξτε οτι γουσταρετε! Χρησιμο θα ηταν ειτε να κουμπωσετε πανω ενα mouse ειτε να χρησιμοποιησετε τον επισημο shield remote app ωστε να εχετε προσβαση σε cursor, καθως σε καποια login menus χρειαζεται.

Η βιβλιοθηκη παιχνιδιων steam που υποστηριζεται ειναι τεραστια και περιεχει πρωτοκλασσατους τιτλους. Προσωπικα scrollαρα αρκετη ωρα και καταφερα να φτασω μονο μεχρι το D οποτε και βαρεθηκα :)

Παρεμπιπτόντως, το shield υποστηρίζει δεύτερο χειριστήριο για 2 players?

Παρεμπιπτόντως, το shield υποστηρίζει δεύτερο χειριστήριο για 2 players?
Ps3 gamepad κατευθείαν. Εγώ έχω βάλει xbox360 ΑΛΛΑ με προσθήκη του USB receiver (αυτού που χρησιμοποιούταν για σύνδεση των Xbox gamepads με PC)

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ps3 gamepad κατευθείαν. Εγώ έχω βάλει xbox360 ΑΛΛΑ με προσθήκη του USB receiver (αυτού που χρησιμοποιούταν για σύνδεση των Xbox gamepads με PC)
Tου ps4 ταιριάζει;

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει καποιος remote control π να ειναι συμβατο κ να δουλευει με νουμερα κτλ?

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Tου ps4 ταιριάζει;

Έχουν δώσει υποστήριξη

Στο steam το Rise of the Tomb Raider με 75% έκπτωση στα 12.5 ευρώ. Το αγόρασα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Πάει σφαίρα και σε high settings από το πολύ λίγο που έπαιξα.

Παιδιά το τελευταίο καιρό όταν είναι σε sleep η συσκευή και ανοίξω kodi για να μπω στη διαχείριση αρχείων και το nas, βλέπω μια καθυστέρηση 2 λεπτών περίπου.
Πάντα ήταν ακαριαίο.
Έχω την εντύπωση οτι έγινε μετά τη τελευταίο αναβάθμιση.
Έκανα επαναφορά εργοστασιακών,τα ιδια.
Αν συνδεθώ και μετά βγω ξαναμπώ, μπαίνει ακαριαία,τη 1η φορά όμως καθυστερεί αρκετά.
Έχω ενα qnap nas.Τι λέτε να φταίει;

και εγω βιώνω κατι παρομοιο ....οταν ανοιγω το kodi αργει πολυ να κανει update library απο το synology nas ...Δεν εχω βρει το χρονο να το ψαξω ακομα αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο!