Nvidia Shield Android TV 4K

Γράφει ότι είναι με την γρήγορη αποστολή.Αλλά είμαι σίγουρος ότι τα γαλλικά μου είναι πιο χάλια από όσο νόμιζα..livraison rapide στην μέθοδο αποστολής..

Same Sh1t... Different Day

Άστα, σαλάτα τα έκανα. Κι εμένα τα ίδια λέει 153,97 + 9,06 μεταφορικά. Το 153,97 είναι η Γαλλική τιμή προ του 20% ΦΠΑ που έχουν εκεί με τον Ελληνικό 24% ΦΠΑ.
Εμένα τα Γαλλικά μου είναι καλά, τα μάτια μου προφανώς όχι! Με livraison eclair είναι +10

Εκανα την παραγγελια στο γαλλικο amazon και μου χρεωσαν συνολο 163e(κρατηθηκαν ηδη απο την καρτα μου).Υπαρχει περιπτωση να χρεωθω κατι αλλο στο τελωνειο κτλ?Παραδοση εβαλα να γινει με την απλη μεθοδο,μεχρι της 30/9.

Εκανα την παραγγελια στο γαλλικο amazon και μου χρεωσαν συνολο 163e(κρατηθηκαν ηδη απο την καρτα μου).Υπαρχει περιπτωση να χρεωθω κατι αλλο στο τελωνειο κτλ?Παραδοση εβαλα να γινει με την απλη μεθοδο,μεχρι της 30/9.

Όχι

Εγώ θέλω άλλο ένα αλλά χωρίς game pad αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη στα γαλλικά ή στα γερμανικά. Γυρνάνε στα αγγλικά τα amazon?

Εγώ θέλω άλλο ένα αλλά χωρίς game pad αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη στα γαλλικά ή στα γερμανικά. Γυρνάνε στα αγγλικά τα amazon?

Όλα έχουν απλά ανοίγεις αυτό που είναι με το gamepad και επιλέγεις εκεί μέσα χωρίς gamepad 149
Γιατι δεν δουλεύεις μέσω Google Chrome που έχει μετάφραση σελίδας,έτσι κάνω εγώ με ολα

Sent from my iPad using Tapatalk

4f583d04d66f1891d582850529a5b43d.png

Και με μετάφραση
fc7950e80ce4241a532757f7f51c10c1.png

Sent from my iPad using Tapatalk

Πολύ Καλη προσφορα. Αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο που θα του βάλεις ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα και να βλέπει τα αρχεία κατ ευθείαν ή μονο έπειτα απο διαμόρφωση; μπορει να βλέπει ntfs διςκο ώστε να δει και άνω των 4 gb αρχεία; Ευχαριστω πολυ

Εμένα μου χρέωσαν άλλο ένα ευρώ σε ξεχωριστή χρέωση amazon retail γράφει.Σε εσένα δεν έγινε κάτι παρόμοιο?

Μολις παρελαβα απο αμαζον γερμανια. Δευτερα παραγγελια, σημερα παραλαβή με εξπρες!!!

Ρε παιδια το εβαλα, εκανα εγκατασταση kodi και εβαλα 4Κ ταινιες αλλα μου πανε σπαστά! Τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω; Λιγη βοηθεια please

με kodi δυσκολα θα δεις 4κ απροβληματιστα...καποιοι χρησιμοποιουνε spmc με καποιες ρυθμισεις (σε ποιο ποστ ειναι θα σε γελασω)εγω δεν το καταφερα

Δοκίμασε πρώτα νετφλιξ και YouTube να είσαι σίγουρος για την γραμμή σου.Έχεις real debrid στο κοντι? Αν δεν έχεις νομίζω δύσκολα θα τα καταφέρεις

με kodi δυσκολα θα δεις 4κ απροβληματιστα...καποιοι χρησιμοποιουνε spmc με καποιες ρυθμισεις (σε ποιο ποστ ειναι θα σε γελασω)εγω δεν το καταφερα

Μια χαρά μπορείς να δεις, τώρα αν ο φίλος χρησιμοποιεί κάποιο addon είναι άλλη ιστορία

μαλλον δεν χρησμιποιει addon,απλα εχει 4κ υλικο kai ο μοναδικοσ player που εχει το μηχανακι ειναι το kodi...

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μια χαρά παίζει το kodi 4Κ.
Τουλάχιστον από ενσύρματο δίκτυο.
Με Wi-Fi δεν γνωρίζω

Παιζω απο σκληρο δισκο με usb τις 4Κ ταινιες μου με kodi για player. Σε lg oled 65B7. Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω για να μην εχω frame skipping;