Nvidia Shield Android TV 4K

Είχα ως τώρα το mi box και σκέφτομαι να πάρω το shield. Από ότι βλέπω δεν έχει υποδοχή για optical καλώδιο ηια σύνδεση με το home theater μου. Τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση; κάπου διάβασα και για ανταπτορα που κουμπώνει στη usb κι έχει υποδοχή optical.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μολις παρελαβα απο αμαζον γερμανια. Δευτερα παραγγελια, σημερα παραλαβή με εξπρες!!!

Ρε παιδια το εβαλα, εκανα εγκατασταση kodi και εβαλα 4Κ ταινιες αλλα μου πανε σπαστά! Τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω; Λιγη βοηθεια please

Καλως παρελαβες..
Η δικη μου προτιμηση ειναι στο SPMC.
Για τις ρυθμισεις που σε ενδιαφερουν μπορεις να δεις αυτα εδω:
Recommended video settings for SPMC, NVIDIA Shield TV and UHD (4K) TVs with 4K GUI
Recommended video settings for SPMC and NVIDIA Shield TV with 1080p GUI

Πολυ σημαντικο οτι και αν επιλεξεις SPMC/KODI αυτο εδω:
adjust display refresh rate = on start / stop

Καλοθεατο!

Εμένα μου χρέωσαν άλλο ένα ευρώ σε ξεχωριστή χρέωση amazon retail γράφει.Σε εσένα δεν έγινε κάτι παρόμοιο?

Same Sh1t... Different Day
Ναι,εγινε και σε μενα.

YΓ.Ωπ,τωρα το προσεξα.Ειδα οτι δεν εχει εξοδο οπτικης ινας για τον ηχο.Πως συνδεεται με OLEDB7V?Δινει ηχο μεσω hdmi με καποια ρυθμιση στην τηλεοραση ή πρεπει να παρω καποιο καλωδιο-ανταπτορα?

Οταν το συνδέσεις με hdmi θα περάσει κανονικά ο ήχος στην τηλεόραση.αν θες να να τον στείλεις σε ενισχυτη θα πρεπει να βάλεις ή hdmi splitter ή ανταπτορα απο καρφί σε οπτική.

Same Sh1t...Different Day

Και για τα δύο που προτείνεις έχει κάποιο link να μας υποδείξεις; ebay αν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ πολύ!

Κοίτα σε πιο πίσω σελίδες και στο νήμα του Xiaomi box.Εγώ δεν έχω ενισχυτή οπότε...

Οταν το συνδέσεις με hdmi θα περάσει κανονικά ο ήχος στην τηλεόραση.αν θες να να τον στείλεις σε ενισχυτη θα πρεπει να βάλεις ή hdmi splitter ή ανταπτορα απο καρφί σε οπτική.

Same Sh1t...Different Day
Ναι,μετα κατάλαβα τι βλακεία ρώτησα!Ετσι εχω ήδη το beelink να φανταστείς!:blush:

Ας γίνω πιο αναλυτικός μπας και σας βοηθήσω να με βοηθήσετε:flipout:
Αυτή τη στιγμή έχω το εξής setup.
1. 2009 Samsung Smart TV
2. Samsung Home Theater 5.1
3. Xiaomi Mi Box 3
Συνδέω το Mi Box με την TV μέσω HDMI και με optical καλώδιο το Mi Box (με καρφάκι) με το HT. Παίζουν κομπλέ. Αν θέλω μόνο ήχο από την TV ή κι από το HT.
Με το Shield πως μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο; να παίζει δηλαδή ήχος από το HT.
Να σημειώσω εδώ ότι έχει κι υποδοχή optical η TV.
Παραθέτω σε φωτό και τις εξόδους του Home Theater για να έχετε μια εικόνα.
https://imgur.com/a/bCQ4M4w

Ας γίνω πιο αναλυτικός μπας και σας βοηθήσω να με βοηθήσετε :flipout:
Αυτή τη στιγμή έχω το εξής setup.
1. 2009 Samsung Smart TV
2. Samsung Home Theater 5.1
3. Xiaomi Mi Box 3
Συνδέω το Mi Box με την TV μέσω HDMI και με optical καλώδιο το Mi Box (με καρφάκι) με το HT. Παίζουν κομπλέ. Αν θέλω μόνο ήχο από την TV ή κι από το HT.
Με το Shield πως μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο; να παίζει δηλαδή ήχος από το HT.
Να σημειώσω εδώ ότι έχει κι υποδοχή optical η TV.
Παραθέτω σε φωτό και τις εξόδους του Home Theater για να έχετε μια εικόνα.
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/bCQ4M4w"><a href="//imgur.com/bCQ4M4w"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
https://imgur.com/a/bCQ4M4w
Μήπως η TV σου έχει ΕΞΟΔΟ optical και όχι είσοδο; Αν ναι γίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα βγάζει 5.1 η οπτική της τηλεόρασης.
Διαφορετικά πας για splitter ώστε να γίνεις σήμα video στην τηλεόραση και audio στον ενισχυτή

Έξοδο optical έχει η τηλεόραση.
Παραθέτω φωτογραφία του πάνελ.

Μπορείς να παραθέσεις ενα ebay link με κάποιο splitter;

Από αυτά που βλέπω, εγώ θα συνέδεα το Shield στην HDMI in του HT και από την HDMI out θα έστελνα σήμα (Audio & Video) στην τηλεόραση. Από την optical out της TV θα έπαιρνα ήχο στο optical in του HT για αναπαραγωγή ήχου από την TV στο HT. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι δεν έχεις άλλη πηγή HDMI για το HT (οπότε χρειάζεσαι HDMI switch) και άν θέλεις ήχο από το Shield μόνο στην TV ότι το HT κάνει HDMI PassThrough (δες την περιγραφή της Denon αλλά και της Samsung)

Άστα, σαλάτα τα έκανα. Κι εμένα τα ίδια λέει 153,97 + 9,06 μεταφορικά. Το 153,97 είναι η Γαλλική τιμή προ του 20% ΦΠΑ που έχουν εκεί με τον Ελληνικό 24% ΦΠΑ.
Εμένα τα Γαλλικά μου είναι καλά, τα μάτια μου προφανώς όχι! Με livraison eclair είναι +10
Γμτ... Εμένα βγάζει 20 ευρώ και μεταφορικά..
199.68 σύνολο... Κάνω κάτι λάθος? Από το Amazon.fr

Μήπως έβαλες την γρήγορη αποστολή?Μήπως διάλεξες το κουτί με το χειριστήριο κι όχι σκέτο?

Μήπως έβαλες την γρήγορη αποστολή?Μήπως διάλεξες το κουτί με το χειριστήριο κι όχι σκέτο?

Με το χειριστήριο διαλεξα,αλλά τι σημασία έχει?αλλάζουν τα μεταφορικά?
Όχι την γρήγορη, διάλεξα. Η γρήγορη ήταν πολύ πιο ακριβή

Να μην κουράζω, αλλά για τα μεταφορικά μιλούσα που είναι 20 ευρώ και όχι 9-10 που λέτε. Εκτός αν αλλάζουν επειδή έχει και τηλεχειριστήριο...? Ψιλό κουφό μου φαίνεται.. Τεσπα

9,06 αυτό χωρίς χειριστήριο απλή αποστολή, 10,33 το άλλο των 179 . Με την γρήγορη αποστολή (livraison eclair), +10 , η αποστολή του ακριβού φτάνει τα 20,33 , σύνολο δηλαδή 205,30
Το post #2981 το διάβασες; Το 199,68 που γράφεις είναι η πολύ γρήγορη αποστολή του ακριβού, με χαμηλότερο ΦΠΑ στην περιοχή σου. Σωστά;

Το αργό βάζω. Από 179 το ανεβάζει μόλις κάνω cash out. Τέλος πάντων 5 πάνω 5 κάτω δεν αλλάζει κάτι. Απλά ρώτησα γιατί δεν έχω ιδέα από γαλλικά και το κάνω αυτόματη μετάφραση όπως μου προτείνατε και έλεγα μήπως χάνω κάτι