Nvidia Shield Android TV 4K

Και 196.61 από Γερμανία με μεταφορικά πάλι για το φουλ. Για να έχουμε μία πιο ακριβή εικόνα

Στο Γαλλικό εγώ βλέπω τώρα το σκέτο με τηλεχειριστήριο στα 149 ακόμη όπως τις προάλλες που αγοράσαμε οι karajim80, psybill κι εγώ, αλλά το full με το παιχνιδοχειριστήριο πήγε από τα 179 στα 224,79 .
Προσέξτε γιατί η τιμή θα διαφοροποιηθεί, δίνουν τελική τιμή με τον ΦΠΑ της χώρας τους, αλλά μετά υπολογίζουν την τιμή στο προ ΦΠΑ με τον δικό μας ΦΠΑ οπότε βγαίνει λίγο παραπάνω. Στην Γαλλία το απλό είναι 153,97 και το full από τα 179 έβγαινε στα 184,97 . Το δικό μου το παρήγγειλα την Πέμπτη το βράδυ με την γρήγορη αποστολή και την Δευτέρα φτάνει (ήμουν και ανυπόμονος).

Πάντως στο tracking βλέπω ότι από τις κεντρικές αποθήκες της amazon στην Αγγλία έφυγε

Link

Εγώ το πρόλαβα τη Δευτέρα στα 149 μαζί με το controller έβαλα και γρήγορη αποστολή και το είχα την Tετάρτη στα χέρια μου με συνολικό κόστος 169.05. Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά και το timing

Καλημερα σας.

Υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεσεις ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι και με καποια εφαρμογη να εχεις word excel;

Ευχαριστώ.

Καλησπερα. Εχω το imac και το shield στο ιδιο ρουτερ πανω. Πως θα δω τα αρχεια του mac στο shield να στριμαρω; Με τo kodi πως γινεται; Εχω ανοικτο το share στο mac

Καλησπερα. Εχω το imac και το shield στο ιδιο ρουτερ πανω. Πως θα δω τα αρχεια του mac στο shield να στριμαρω; Με τo kodi πως γινεται; Εχω ανοικτο το share στο mac

AFP? https://kodi.wiki/view/AFP
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε αλλά καλύτερα με samba ή NFS αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει κάτι από αυτά το mac

Καλησπέρα.
Τελικά μάλλον δεν θα χρειαστώ το shield (μόνο με τηλεκοντρόλ) που παρήγγειλα από Amazon.fr.
Παραλαμβάνω λέει στις 4 Δεκέμβρη.
Όποιος το θέλει του το δίνω, εννοείται στην τιμή που αγοράστηκε (163 ευρώ τελική).
Αν είναι άκυρο το post μου παρακαλώ ας διαγραφεί.
Ευχαριστώ!

Έχει παραλάβει κανείς από τελευταίο πέσιμο που έγινε στο άμαζον?
Ξέρει κανείς πόσο παίρνει με το αργό από Γαλλία?
Same Sh1t... Different Day

Τι πέσιμο εννοείς? 4 Δεκεμβρίου εγώ παραλαμβάνω από Αγγλία

Α τώρα κατάλαβα. Πουλάει ο φίλος στο πιο πάνω ποστ από το δικό σου

Εννοώ το "πέσιμο" που κάναμε κάποιοι στην προσφορά του άμαζον..

Εγω περιμενω να παραλαβω μεχρι Παρασκευη,οπως λεει η ενημερωση.Στο 17track παντως το δεμα εχει κολλησει στο "2018-11-21 10:21 Exported i-Parcel and in transit to country of destination"...

Κι εμένα κάτι για Παρασκευή γράφει.Αν δεν κάνω λάθος με ups στέλνουν.

Παρήγγειλα την Περασμένη πέμπτη το βράδυ από το Γαλλικό με την γρήγορη αποστολή και χθες ήρθε, από Αγγλία.
Expedie avec UPS
Numero de suivi .............
lundi 26 novembre
3:50 PM, Livre, ATHENS, GR
11:12 AM, En cours de livraison, Athens, GR
10:42 AM, En cours de livraison, KOROPI, ATHENS, GR
10:42 AM, Scan d'arrivee, Athens, GR
10:30 AM, Scan de depart, Spata, GR
9:51 AM, Scan d'arrivee, Spata, GR
6:26 AM, Scan de depart, Muenchen, DE
2:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
samedi 24 novembre
12:45 PM, Scan d'arrivee, Muenchen, DE
3:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
12:27 AM, Scan d'arrivee, Koeln, DE
vendredi 23 novembre
10:43 PM, Scan de depart, Castle Donnington, GB
9:03 PM, Scan d'arrivee, Castle Donnington, GB
8:30 PM, Scan de depart, Tamworth, GB
6:50 PM, Scan d'arrivee, Tamworth, GB
6:50 PM, Colis reçu par le transporteur, Tamworth, GB
Colis envoye au transporteur, en transit.

Για την ώρα δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Έχω μια σοβαρή έλλειψη επαφής με το Android, ίσως και απέχθεια, και παιδεύτηκα λίγο, σε ότι πρόλαβα να δω ο Plex client είναι απαράδεκτος. Ψάχνω για εναλλακτική. Ψάχνω επίσης για εφαρμογή για τις φωτό άλλη από το QPhoto (έχω QNAP NAS) που να έχει δυνατότητες αναζήτησης με tags, ημερομηνίες, αλλά και geo location

Παρήγγειλα την Περασμένη πέμπτη το βράδυ από το Γαλλικό με την γρήγορη αποστολή και χθες ήρθε, από Αγγλία.
Expedie avec UPS
Numero de suivi .............
lundi 26 novembre
3:50 PM, Livre, ATHENS, GR
11:12 AM, En cours de livraison, Athens, GR
10:42 AM, En cours de livraison, KOROPI, ATHENS, GR
10:42 AM, Scan d'arrivee, Athens, GR
10:30 AM, Scan de depart, Spata, GR
9:51 AM, Scan d'arrivee, Spata, GR
6:26 AM, Scan de depart, Muenchen, DE
2:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
samedi 24 novembre
12:45 PM, Scan d'arrivee, Muenchen, DE
3:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
12:27 AM, Scan d'arrivee, Koeln, DE
vendredi 23 novembre
10:43 PM, Scan de depart, Castle Donnington, GB
9:03 PM, Scan d'arrivee, Castle Donnington, GB
8:30 PM, Scan de depart, Tamworth, GB
6:50 PM, Scan d'arrivee, Tamworth, GB
6:50 PM, Colis reçu par le transporteur, Tamworth, GB
Colis envoye au transporteur, en transit.

Για την ώρα δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Έχω μια σοβαρή έλλειψη επαφής με το Android, ίσως και απέχθεια, και παιδεύτηκα λίγο, σε ότι πρόλαβα να δω ο Plex client είναι απαράδεκτος. Ψάχνω για εναλλακτική. Ψάχνω επίσης για εφαρμογή για τις φωτό άλλη από το QPhoto (έχω QNAP NAS) που να έχει δυνατότητες αναζήτησης με tags, ημερομηνίες, αλλά και geo location

εχεις κανει update στις εφαρμογες; ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα με τι version στελνουν το shield απο το κουτι. Παλαιοτερα (προ 12μηνων) ο plex client ηταν οντως απαραδεκτος, αλλα αυτη τη στιγμη θεωρω οτι ειναι μια χαρα. Προσωπικα τον χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα και kodi πολυ σπανια.

Παιδιά όταν λέει ότι φτάνει Παρασκευή (από το γερμανικό άμαζον το πήρα χωρίς την γρήγορη αποστολή) σημαίνει ότι θα το παραλάβω στα χέρια μου Παρασκευή; Είναι ακριβείς στις ημερομηνίες τους; Επίσης, όσοι είστε ήδη κάτοχοι προτείνετε να κάνουμε τα τελευταία updates όπου χρειάζεται; Εννοώ αναξάρτητα με το τι firmware θα μας έρθει. Δεν γνωρίζω και πολλά από το τι apps θα χρειαστώ, κυρίως για ομαλή προβολή ταινιών το πήρα...

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Εμένα προέβλεπε άφιξη Τρίτη η Amazon, στην πορεία η UPS έλεγε για Δευτέρα, το πρωί της έφτασε Ελλάδα και το απόγευμα παρέλαβα. Δεν σας δίνει UPS tracking number;