Link?159.9 χωρίς μεταφορικά από Amazon Γαλλίας το φουλ!
Καλησπερα. Εχω το imac και το shield στο ιδιο ρουτερ πανω. Πως θα δω τα αρχεια του mac στο shield να στριμαρω; Με τo kodi πως γινεται; Εχω ανοικτο το share στο mac
Τι πέσιμο εννοείς? 4 Δεκεμβρίου εγώ παραλαμβάνω από ΑγγλίαΈχει παραλάβει κανείς από τελευταίο πέσιμο που έγινε στο άμαζον?
Ξέρει κανείς πόσο παίρνει με το αργό από Γαλλία?
Same Sh1t... Different Day
Εγω περιμενω να παραλαβω μεχρι Παρασκευη,οπως λεει η ενημερωση.Στο 17track παντως το δεμα εχει κολλησει στο "2018-11-21 10:21 Exported i-Parcel and in transit to country of destination"...Έχει παραλάβει κανείς από τελευταίο πέσιμο που έγινε στο άμαζον?
Ξέρει κανείς πόσο παίρνει με το αργό από Γαλλία?
Same Sh1t... Different Day
Παρήγγειλα την Περασμένη πέμπτη το βράδυ από το Γαλλικό με την γρήγορη αποστολή και χθες ήρθε, από Αγγλία.
Expedie avec UPS
Numero de suivi .............
lundi 26 novembre
3:50 PM, Livre, ATHENS, GR
11:12 AM, En cours de livraison, Athens, GR
10:42 AM, En cours de livraison, KOROPI, ATHENS, GR
10:42 AM, Scan d'arrivee, Athens, GR
10:30 AM, Scan de depart, Spata, GR
9:51 AM, Scan d'arrivee, Spata, GR
6:26 AM, Scan de depart, Muenchen, DE
2:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
samedi 24 novembre
12:45 PM, Scan d'arrivee, Muenchen, DE
3:30 AM, Scan de depart, Koeln, DE
12:27 AM, Scan d'arrivee, Koeln, DE
vendredi 23 novembre
10:43 PM, Scan de depart, Castle Donnington, GB
9:03 PM, Scan d'arrivee, Castle Donnington, GB
8:30 PM, Scan de depart, Tamworth, GB
6:50 PM, Scan d'arrivee, Tamworth, GB
6:50 PM, Colis reçu par le transporteur, Tamworth, GB
Colis envoye au transporteur, en transit.
Για την ώρα δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Έχω μια σοβαρή έλλειψη επαφής με το Android, ίσως και απέχθεια, και παιδεύτηκα λίγο, σε ότι πρόλαβα να δω ο Plex client είναι απαράδεκτος. Ψάχνω για εναλλακτική. Ψάχνω επίσης για εφαρμογή για τις φωτό άλλη από το QPhoto (έχω QNAP NAS) που να έχει δυνατότητες αναζήτησης με tags, ημερομηνίες, αλλά και geo location
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.