Nvidia Shield Android TV 4K

shield, wind, δίπλα, δίπλα κοντά στην τιβι. το ρουτερ 3 μέτρα μακρυά χωρίς εμπόδια στον ίδιο χώρο, το σαλόνι

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα μια εμπειρία χθες με το shield που με "έστειλε" και μου έκανε τα νεύρα κρόσσια !
Αργά την νύχτα (μόνος, η σύζυγος είχε πάει για ύπνο) έβλεπα youtube στην tv μέσω του shield. Με το σώμα μου πίεσα καταλάθος στον καναπέ για κάποια δεύτερα το τηλεχειριστήριο του shield και άρχισε ο εφιάλτης... Διακόπηκε η προβολή, εμφανίστηκε το μενού του youtube και ταυτόχρονα ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ από τα ηχεία του ενισχυτή η περιγραφή όπου πήγαινε ο κέρσορας !! Τα πάντα όλα !! Περιγραφή των τίτλων των video στο youtube, περιγραφή του μενού του shield, περιγραφή του μενού των ρυθμίσεων, τα πάντα όλα!! Μέχρι να βρω μετά από κάνα μισάωρο που στο διάολο είναι η ρύθμιση να απενεργοποιήσω την εκφώνηση αυτή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό... Μέχρι restart έκανα και το shield έκανε ηχητική περιγραφή όλης της διαδικασίας... για τρέλα μιλάμε... Τελικά η σχετική ρύθμιση ήταν στο μενού "Προσβασιμότητα" αν θυμάμαι καλά τώρα που είμαι στην δουλειά... Πως έγινε και από μια απλή πίεση στο τ/χ ενεργοποιήθηκε η εκφώνηση δεν μπορώ να καταλάβω...

Παιδιά καλησπέρα.Και πάλι τη βοήθεια σας.εχει μήπως κάποιος ένα λινκ από YouTube για το αρχικό σεταρισμα του shield που να είναι αξιόπιστο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

shield, wind, δίπλα, δίπλα κοντά στην τιβι. το ρουτερ 3 μέτρα μακρυά χωρίς εμπόδια στον ίδιο χώρο, το σαλόνι

αν κλείσεις το wind, όχι sleep αλλά power off, το shield εξακολουθεί να κάνει τα ίδια;

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

χμμ θα το δοκιμάσω, δεν το έχω κάνει αυτό. θα αναφέρω σε καμία δύο μέρες αποτελέσματα. εάν έχει βελτίωση στο streaming
αν κλείσεις το wind, όχι sleep αλλά power off, το shield εξακολουθεί να κάνει τα ίδια;

Παιδιά sos τη βοήθεια σας!Εδω και λίγες μέρες αγόρασα το shield ενώ παράλληλα είχα κανονίσει για δορυφορικό Ίντερνετ στο σπίτι μου το οποίο είναι σε απομακρυσμένη περιοχή και ήταν η μόνη λύση.Σημερα που ήρθε ο τεχνικός να το βάλει μου λέει δεν γίνεται με τίποτα να μπει.
Η ερώτηση είναι η εξής:Παίζει το shield τουλάχιστον τις ταινίες που έχω στο σκληρό μου δίσκο χωρίς Ίντερνετ;Αν όχι πως μπορώ να το σεταρω σε υπόλογιστη και μετά να το χρησιμοποιήσω;Ότι έχετε προς βοήθεια ευπρόσδεκτο γιατί έχω απελπιστει..
ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά sos τη βοήθεια σας!Εδω και λίγες μέρες αγόρασα το shield ενώ παράλληλα είχα κανονίσει για δορυφορικό Ίντερνετ στο σπίτι μου το οποίο είναι σε απομακρυσμένη περιοχή και ήταν η μόνη λύση.Σημερα που ήρθε ο τεχνικός να το βάλει μου λέει δεν γίνεται με τίποτα να μπει.
Η ερώτηση είναι η εξής:Παίζει το shield τουλάχιστον τις ταινίες που έχω στο σκληρό μου δίσκο χωρίς Ίντερνετ;Αν όχι πως μπορώ να το σεταρω σε υπόλογιστη και μετά να το χρησιμοποιήσω;Ότι έχετε προς βοήθεια ευπρόσδεκτο γιατί έχω απελπιστει..
ευχαριστώ

βαζεις το kodi, κουμπωνεις πανω στο shield σκληρο δισκο και παιζει μια χαρα τις ταινιες.
Εννοεις οτι δεν μπορει να μπει καθολου στο σπιτι σου δορυφορικο ιντερνετ ή οτι το δορυφορικο ιντερνετ δεν συνεργαζεται με το shield?

Δεν μπορεί να μπει δορυφορικό ρε γ@μωτο καθόλου.Δεν έχει οπτική επαφή η κεραία που θα μου έβαζε με τη δικιά τους....

Για να βάλω το kodi όμως από Pc πάνω στο shield πως γίνεται;

Για να βάλω το kodi όμως από Pc πάνω στο shield πως γίνεται;

Θες δυστυχώς Internet. Είτε το ίδιο το Kodi βάλεις (από το playstore ή .apk) είτε το εξαιρετικό SPMC πρέπει να τα κατεβάσεις κάπως. Μπορεί να στα κατεβάσει κάποιος που έχει Internet και να τα βάλεις σε στικάκι.
Άπαξ και τα εγκαταστήσεις δεν χρειάζεσαι Internet για να βλέπεις ότι έχει ο σκληρός.

Έχω υπολογιστή στο γραφείο μου που μπορώ να το κάνω.Απλα δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία μέσω Pc

Θες δυστυχώς Internet. Είτε το ίδιο το Kodi βάλεις (από το playstore ή .apk) είτε το εξαιρετικό SPMC πρέπει να τα κατεβάσεις κάπως. Μπορεί να στα κατεβάσει κάποιος που έχει Internet και να τα βάλεις σε στικάκι.
Άπαξ και τα εγκαταστήσεις δεν χρειάζεσαι Internet για να βλέπεις ότι έχει ο σκληρός.

γινεται με ρουτερ, αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Μπορει να εχει ενα αυτονομο εσωτερικο δικτυο χωρις προσβαση στο ιντερνετ και να κανει τη δουλεια του.

το συνδέω με Ethernet πάνω στο ρουτερ;και το shield με το Pc πως;;σορρυ αλλά αλλιώς το φανταζόμουν να αρχίσω από άσχετος να γίνω σχετικός...

ευχαριστώ

Το σεταρεις σε άλλο μέρος είτε γραφείο είτε οπουδήποτε έχει ίντερνετ.

Τώρα για το θέμα του σπιτιού μπορείς να δεις τη λύση ίντερνετ μέσω παροχου κινητής με στικακι 3g το οποίο μπορείς να κουμπώσει πάνω σε ρούτερ ώστε να κάνεις τη δουλειά σου

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Γιατι να το συνδεσεις με pc? Aν εχεις οθονη hdmi βγαζεις το pc και συνδεεις το nvidia και κανεις τις ρυθμισεις σαν ναχεις τηλεοραση στο γραφείο

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά.εκατσα να το συνδέσω στο Pc μου.ρευμα οκ,hdmi ok,Ethernet ok αλλά στον υπολογιστή μου δεν το βλέπω;έχω win10. Τι κάνω;;;;

Να το συνδέσεις στο pc? Γιατί? Πώς το έχεις συνδέσει? Από την micro USB του shield? Το HDMI που αναφέρεις τη σχέση έχει με το PC? Αν θέλεις να το δεις μέσω δικτύου από το PC θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο και να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του shield