Nvidia Shield Android TV 4K

Το συνδέω γιατί δεν έχω Ίντερνετ στο σπίτι για να κατεβάσω kodi και να το ρυθμίσω.δεν έχει micro hdmi έχει κανονικό.Ρευμα,hdmi πάνω στο hdmi του desktop και αυτά..αλλά δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το HDMI που έχει το pc είναι έξοδος όπως και του Shield. αν η οθόνη του pc έχει HDMI το συνδέεις εκεί. Μπορείς να κατεβάσεις το .app του Kodi από εδώ στο pc και να το μεταφέρεις στο shield με κάποιο USB stick και να το κάνεις εγκατάσταση
https://kodi.tv/download
Ή να συνδέσεις το shield μέσω το micro USB κατευθείαν στη usb στο pc και να το δεις από το my PC σαν εξωτερικό μέσω αποθήκευσης

Μια οθόνη πρέπει να συνδέσεις φίλε σε μέρος που έχει ίντερνετ.Αλλιώς δεν θα κάνεις δουλειά.Το να το βάλεις στον υπολογιστή είναι σαν να συνδέεις την έξοδο hdmi του λάπτοπ στην έξοδο hdmi του υπολογιστή..Είσοδο ψάχνεις για να δεις εικόνα

Same Sh1t... Different Day

Και πως μπορώ να το κάνω αυτό τώρα ρε γ@μωτο;έχω ένα λαπτοπ ένα desktop και ένα shield και τα κοιτάω.μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Στην οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο τι εισόδους έχει? Αν έχεις hdmi είσαι μια χαρά.κουμπωνεις το hdmi του shield κατευθείαν στην οθόνη και τέλος

Αμ δεν έχει ήθελα να πω.οποτε μοιραία ψάχνω για οθόνη με hdmi....καινό θεός βοηθός

ένα στικάκι ρε σύ. το συνδέεις στο πισι κατεβάζεις το apk του Kodi από apkmirror μετά βάζεις το στικάκι στο shield και με έναν file explorer το εγκαθιστας !

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Αμ δεν έχει ήθελα να πω.οποτε μοιραία ψάχνω για οθόνη με hdmi....καινό θεός βοηθός

Smartphone με σύνδεση στο ίντερνετ δεν έχεις στο χώρο που θα έχεις το Shield? Μπορείς να το κάνεις hotspot και να συνδεθεί εκεί το shield

Τι αλλά apps λέτε να του βάλω;τουλάχιστον να έχω τα βασικά...

Παίρνεις ένα αντάπτορα vga to hdmi και παίζει η οθόνη, έτσι έχω κάνει στο παλιό μου beelink και το έχω στη κουζίνα για να έχω γιουτουπ κτλπ όταν τρώω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά νομίζω ότι είναι λίγα αυτά που δεν κάνει..Όλα όσα χρειάζομαι μέχρι στιγμής πάντως τα κάνει εύκολα.

Καλησπέρα παιδιά.εχει κανεις να μου προτείνει μετατροπέα από vga αρσενικό σε hdmi θυληκο μήπως και μπορέσω αύριο να σεταρω το shield μου;;