Nvidia Shield Android TV 4K

Beta? Από πότε? Εδώ και μήνες είμαστε με RC και τελευταία την RC5. Τι θέμα είχες με 4k? Αν και έχω 1080p tv, 4κ παίζει μια χαρά με την rc5. Την stable δεν την έβαλα ακόμη

αυτο εννοω Beta , την Rc.

Βγηκε ομως οπως ειδα και κανονικη εκδοση 18 για android ...ή κανω λαθος ?

Το θεμα ειναι οτι το περιβαλλον ειναι σε 1080 και δεν μου δειχνει ολη την εικονα (σα να κανει crop ) .

Με το 17,6 δεν εχω θεμα....απλα οταν εβαλα την rc , μου εσβησε τα παντα και τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη.
Δε θελω να τα ξαναπερασω αν κατι δε παει καλα με τη stable εκδοση, γι αυτο ρωταω... αλλα πρεπει καποιος να εχει 4κ tv για να το δει σωστα.

αυτο εννοω Beta , την Rc.

Βγηκε ομως οπως ειδα και κανονικη εκδοση 18 για android ...ή κανω λαθος ?

Το θεμα ειναι οτι το περιβαλλον ειναι σε 1080 και δεν μου δειχνει ολη την εικονα (σα να κανει crop ) .

Με το 17,6 δεν εχω θεμα....απλα οταν εβαλα την rc , μου εσβησε τα παντα και τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη.
Δε θελω να τα ξαναπερασω αν κατι δε παει καλα με τη stable εκδοση, γι αυτο ρωταω... αλλα πρεπει καποιος να εχει 4κ tv για να το δει σωστα.

Ναι, σήμερα βγήκε.
Πήγαινε στην διαδρομή /Android/data με ένα file manager πχ xplore και κάνε rename το φάκελο org.xbmc.kodi πριν περάσεις τη νέα έκδοση.
Όταν ανοίξεις για πρώτη φορά την νέα έκδοση θα δημιουργήσει αυτόματα ξανά το φάκελο αλλά δεν θα έχει καμία ρύθμιση δικιά σου. Αν όλα τρέχουν οκ κλείνεις το Kodi διαγράφεις τον νέο φάκελο και κάνεις ξανά rename τον παλιό
Δεν θυμάμαι τι γίνεται στο update αφού χρησιμοποιώ την 18 από όταν ήταν alpha ακομη

Καλημέρα.
Στο δικό μου shield που έχω επίσης την Rc εκδοση του kodi 18 ποια εκδοση κατεβαζω για αναβαθμιση σε kodi 18 απο εδω, την armeabi-v7a ή την arm64-v8a που το shield ειναι 64bit;

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα.
Στο δικό μου shield που έχω επίσης την Rc εκδοση του kodi 18 ποια εκδοση κατεβαζω για αναβαθμιση σε kodi 18 απο εδω, την armeabi-v7a ή την arm64-v8a που το shield ειναι 64bit;

Αφού η 18 είναι στο store γιατί δεν την βάζεις από εκεί?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν ηξερα οτι ειναι διαθεσιμο στο play store. Το εκανα, ολα καλα. Σ ευχαριστω

Έκανα εγώ update σε 18,οπως ήταν.
Σαν να κάνει σκαλωματακια την ωρα που πατάω να παίξει,μετα στρώνει.
Θα κάνω εκκαθάριση δεδομένων και cache και θα στήσω απο την αρχή Ταινιοθήκη και ρυθμίσεις να δούμε τι γίνεται.

Τα aeon δεν τρέχουν στην καινούργια έκδοση. Προς το παρόν

Aeon nox silvo έχει έκδοση για 18. Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και μήνες το Titan bingie και το έχω γυρησεισε full Netflix UI

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στο Kodi στο Shield αντιμετωπίζει κάποιος το φαινόμενο της μη ενεργοποίησης του HDR σε αρχεία 4k.
Τα ίδια αρχεία σε PLEX ενεργοποιούν το HDR της τηλεόρασης κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ

πέρασε αυτόματα το τελευταίο kodi από το store και παρατήρησα ότι το kodi δε βλέπει τα smb shares στο search.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο kodi;

Γι'αυτό ρε παιδιά δεν αφήνουμε το play store να κάνει πάρτυ στις συσκευές μας.Μόνο χειροκίνητα update...

Same Sh1t... Different Day

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Στο Fire tv remote δε λειτουργεί το μικρόφωνο.

Με το επερχομενο update υπαρχει εγγενης, πια υποστηριξη..:SFGSFGSF:
Μενει μονο να βρουμε καποιον να μας το στειλει απο Γερμανια με 15 .

Με 15 θα πάει στο σπίτι αυτού που θα στο στείλει...Κάνα 10αρικο ακόμη και έφτασε σπίτι σου..Το έκανα με κάτι ανκερ power bank που δεν τα έστελναν..

Same Sh1t... Different Day

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Δοκίμασα το αμαζον χειριστήριο 4k στο nvidia κει διαπίστωσα ότι δουλεύει άριστα πλην του μικρόφωνου

Με το επερχομενο update υπαρχει εγγενης, πια υποστηριξη..:SFGSFGSF:
Μενει μονο να βρουμε καποιον να μας το στειλει απο Γερμανια με 15 .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Δοκίμασα το αμαζον χειριστήριο 4k στο nvidia κει διαπίστωσα ότι δουλεύει άριστα πλην του μικρόφωνου

Υπομονη λιγες μερες & αυτο θα λυθει .... :antlers:

μετα το τελευταιο update το συστημα μου εμφανισε το εξης: η τριαδα LG OLED55C7,Onkyo nr656,nvidia shield 2017,λειτουργουσε αψογα αλλα τις τελευταιες μερες μου κανει νερα.Ξαφνικα οταν ανοιγω να δω δεν υπαρχει σημα στην TV.Aν κανω reboot στο shield εμφανιζει για λιγο το σημα της Nvidia και μετα τιποτα.Αν βαλω το shield οπως ειναι κατευθειαν στην TV τοτε δειχνει κανονικα.Αν ξαναβαλω shield->Onkyo->LGTV τοτε δεν δειχνει τιποτα.Γεγονος ειναι πως τα καλωδια που χρησιμοποιώ ειναι μεν high speed/ethernet 4k κ.τ.λ αλλα πανε μεχρι 10Gbps και οπου διαβασα ολοι λενε οτι για να παιξει σωστα το συστημα χρειαζεται hdmi cable 4K 18Gbps.Γιατι ομως αυτα που εχω μεχρι τωρα δουλευαν μια χαρα,τι μπορει να αλλαξε τωρα???
Για προτείνεται κανα hdmi καλωδιο δοκιμασμενο χωρις να ξεπαραδιαστω καθοτι λιγο στριμωγμενος....