Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ενημερώστε όταν λυθεί και αυτό για να το τσιμπήσω και εγώ.

"xx. Add support for the Amazon Fire TV/Alexa Voice Remote voice button to trigger mic on shield accessories."

Λιγο υπομονη φιλε Ανδρεα...και θα προσπαθησουμε να τα παρουμε παρεα..:ears:
Το μονο σημαντικο προβλημα που πορεπει να λυθει ειναι η λειτουργιες CEC που εχουν 'σπασει' λιγο ... Καλο ειναι να τα εχετε κλειστα προς το παρον εαν εχετε θεματα μεχρι να βρεθει η ακρη

αν καποιος καταφερει η μαθει κατι για αγορα του χειριστιριου ας το πει και εγω θα με ενδιεφερε μια τετοια αγορα

τώρα μπήκα να γράψω για κάτι παρόμοιο. κάθε μέρα (μετά από μια μέρα που δεν το χρησιμοποιώ) με κλειστό τον ενισχυτή Yamaha, μαύρη εικόνα. ούτε καν έχει ενεργοποιηθεί η ένδειξη στην τιβι ότι υπάρχει σύνδεση στο συγκεκριμένο hdmi . πρέπει να ανοίξω ενισχυτή και να τον ξανά κλείσω για να εμφανιστεί το shield! τι παίζει?
μετα το τελευταιο update το συστημα μου εμφανισε το εξης: η τριαδα LG OLED55C7,Onkyo nr656,nvidia shield 2017,λειτουργουσε αψογα αλλα τις τελευταιες μερες μου κανει νερα.Ξαφνικα οταν ανοιγω να δω δεν υπαρχει σημα στην TV.Aν κανω reboot στο shield εμφανιζει για λιγο το σημα της Nvidia και μετα τιποτα.Αν βαλω το shield οπως ειναι κατευθειαν στην TV τοτε δειχνει κανονικα.Αν ξαναβαλω shield->Onkyo->LGTV τοτε δεν δειχνει τιποτα.Γεγονος ειναι πως τα καλωδια που χρησιμοποιώ ειναι μεν high speed/ethernet 4k κ.τ.λ αλλα πανε μεχρι 10Gbps και οπου διαβασα ολοι λενε οτι για να παιξει σωστα το συστημα χρειαζεται hdmi cable 4K 18Gbps.Γιατι ομως αυτα που εχω μεχρι τωρα δουλευαν μια χαρα,τι μπορει να αλλαξε τωρα???
Για προτείνεται κανα hdmi καλωδιο δοκιμασμενο χωρις να ξεπαραδιαστω καθοτι λιγο στριμωγμενος....

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Παιδιά πως κλείνει το shield?οταν πατάω sleep από το μενού μου κλείνει η τηλεόραση.οταν την ανοίγω από το κοντρόλ της μπαίνει αυτόματα στο shield και το ξανανοίγει.το δικό μου δεν έχει κουμπί πάνω στο box για να κλείσει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν κλείνει.Μπαίνει σε sleep mode όπως όλα..Αν μπερδεύονται οι συσκευές απενεργοποιησε το cec

Same Sh1t... Different Day

Παιδιά τα 16 gb φτάνει για kodi και κάνα παιχνιδάκι? Θα το συνδέσω με το Nas μου εννοείται απλά έχω και ένα ssd και σκεφτόμουν να τον συνδέσω και αυτόν..

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις έβαλα μπρος.. Δεν αναγνωρίζει Ethernet με τίποτα. Άλλαξα καλώδιο έβαλα static dhcp απενεργοποιησα IP 6 έκλεισα live channels τίποτα εχει μουλαρώσει. Μόνο wifi. Καμία ιδέα?

<<Μόλις έβαλα μπρος.. Δεν αναγνωρίζει Ethernet με τίποτα>> τι ενοεις?
για αρχη επαναφορα εργοστασιακων και βλεπουμε

Έκανα και επαναφορά εργοστασιακων. Τίποτα μιλάμε έχει μουλαρώσει

αν δεν βλεπει αυτοματα το ethernet αυτοματα πολυ φοβαμαι οτι κατι εχει παθει η πορτα του μηχανηματος
τουλαχιστον ετσι δειχνει αν βαλεις καρφωτα τις βλεπει?

Μα λέει connected ρε γαμ@@@ αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά

Τα κατάφερα μετά από 3 hard reset.

για να βλέπει το box μέσω kodi πχ αρχεία που είναι στο σταθερό πισι μέσω WiFi πρέπει στο πισι να δώσω καρφωτη ip από το ρουτερ; γιατί μετά από λίγες μέρες αλλάζει από το dhcp και το box δεν μπορεί να το δει.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk