baspav
AVClub Addicted Member
- 21 January 2010
- 1,805
4 σελιδες ασχετεσ πληροφοριεσ ,συγγνωμη αλλα θα μπορουσατε να ανοιξετε ενα αλλο θεμα
Με συγχωρείς αλλά ότι βοηθάει τον κόσμο δεν είναι άσχετο.
4 σελιδες ασχετεσ πληροφοριεσ ,συγγνωμη αλλα θα μπορουσατε να ανοιξετε ενα αλλο θεμα
Ξέρει κανείς πως γίνεται να μην αναβαθμίζετε από μόνο του το kodi σε έκδοση 18?
Βάζω την 17.6 και μετά από ένα δύο φορές που μπαίνω στο πρόγραμμα γυρνάει σε 18
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play Store και απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις.
καλημέρα στην παρέα! εχει dolby vision ο player??
ευχαριστώ
Έχω βάλει να κάνει αυτόματο Update στη βιβλιοθήκη ταινιών μου το kodi για να βλεπει τις νέες μου ταινίες. Επειδή όμως μιλάμε για πολλά αρχεία στη βιβλιοθήκη αργεί πάρα πολύ. Υπάρχει κάνα κόλπο?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..και δεν νομιζω να βρεις κανενα εκει εξω περαν του Apple TV 4K...
Τι εννοείς αργεί? Στο πρώτο scan ναι, θα αργήσει αλλά μετά κάνει ελάχιστα λεπτά ακόμη και αν έχεις βάλει αρκετές νέες.
μου φαινεται οτι ο χρονος ειναι ο ιδιος καθε φορα που το κανω. δεν υπαρχει τροπος να κραταει ολα τα παλια αρχεια και να μην τα ξανασκαναρει ενα ενα?
Φυσικά και κρατάει database με αυτά που έχει κάνει scan. Στο φάκελο userdata/database. Που βρίσκονται τα αρχεία που κάνει σκαν και που τα νέα?
ολα στο nas μου ενα synology . εχω ορισει ενα directory για library
με dolby vision κ dolby atmos υπάρχει κάποιο??..και δεν νομιζω να βρεις κανενα εκει εξω περαν του Apple TV 4K...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.