Nvidia Shield Android TV 4K

Έχω την εντύπωση ότι όσα περισσότερα υποστηρίζει τόσο προς τα ύψη θα πηγαίνει η τιμή του.Εκτός κι αν κάτι κάνω λάθος..Το shield ( αγοράζοντας το σε προσφορά από άμαζον ) νομίζω είναι ένα καλό και τίμιο android box.

Same Sh1t... Different Day

Το exodus είναι πολύ χειρότερο από το placenta. Κατά την γνώμη μου πάντα

Ευχαριστώ. Αν επιτρέπεται εσύ χρησιμοποιείς την 18?Γιατί με την 18 δεν δουλεύει το trakt σε placenta

Ναι, με την 18 παίζει το Kodi πλέον. Αλλά δεν ασχολούμαι με tract και placenta.... :smile:

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Στις 25/1 παρήγγειλα το Q5/bluetooth και χθες το παρέλαβα.

Έκανα τις ρυθμίσεις που είπε ο φίλος leonkoum και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα, άμεσο σε ανταπόκριση, καλή αίσθηση αφής και χωρίς αποσυνδέσεις ή άλλα προβλήματα. Πολύ βολικά τα κουμπιά On-Off και volume. Και μια χαρά είναι από ποιοτική άποψη, ιδίως αν λάβουμε υπόψη το κόστος του, ~7 με tracking number...

ειστε ικανοποιημενοι με το Q5/bluetooth και απο που το παραγειλατε κινα η αμερικη?

Αν θέλει κανείς το συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ ( την wireless version) το χαρίζω.
Το δούλεψα δυο τρεις φορές και θα ήταν εντελώς άψογο αλλά έσταξε μια σταγόνα κολλάς και του έχει αφήσει ένα σημάδι.

ειστε ικανοποιημενοι με το Q5/bluetooth και απο που το παραγειλατε κινα η αμερικη?

Με εμπειρία χρήσης μόλις 2-3 ημερών είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, το έγραψα και πιο πριιν...

Αγορά από Κίνα φυσικά, με κόστος (σήμερα) 6,57 συν 1,30 για tracking number (το θεωρώ απαραίτητο)

https://www.banggood.com/Q5-Bluetooth-2_4GHz-WIFI-Voice-Remote-Control-Air-Mouse-With-USB-Receiver-For-Smart-TV-Android-Box-PC-p-1301925.html?rmmds=myorder&ID=532941&cur_warehouse=CN

Μπορείς να ανοίξεις κλείσεις το σιλδ; να κάνεις power off και να ανοίξει από το τηλεχειριστήριο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τότε αυτό...
83821682efa5010963b236db5df77cbc.jpg

Νομίζω το μόνο που θα καταφέρεις με το power off του τηλεκοντρόλ είναι το sleep του shield.
Το power off δεν είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο στις συσκευές android. Δεν ξέρω γιατί.

Ρε παιδιά... Ένα κουφό.. Έχω ένα τηλεχειριστήριο philips prestigo ir. Νόμιζα ότι κρατούσα αφηρημένος το χειριστήριο του shield και πάτησα ένα back και το shield άκουσε. Εδώ και ώρα έχω όλες τις εντολές του shield. Pause play stop κτλ. Φωνητικο δεν έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς. Πως γίνεται αυτό με ir χειριστήριο? Και είναι καινούργιο shield