Nvidia Shield Android TV 4K

Μια ερώτηση και απο εμένα.
Εδώ και 2-3 μέρες το Netflix και το Youtube φαίνονται στην αρχική οθόνη σαν να γίνονται μόνιμα αναβάθμιση.
Πηγαίνοντας σε κάποιο απ τα tab των 2 εφαρμογών, εμφανίζεται το μήνυμα "ενημέρωση σε εκκρεμότητα" που φυσικά δεν ολοκληρώνεται ποτέ (έχω δοκιμάσει restart, αναγκαστική διακοπή των εφαρμογών κτλ και επίσης υπάρχουν 3gb ελεύθερα οπότε δεν είναι αυτό)
Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό;

Πήγα να δω ταινία σήμερα το βράδυ kodi (από σκληρό δίσκο) και είχε θέμα με τα fps σε όλη την ταινία έπαιζε σα να χάνει καρέ. Όταν έπαιξα την ταινία μέσω vlc έπαιζε κανονικά χωρίς θέμα. Προσπάθησα να αλλάξω ανάλυση κ καρέ κ στο shield και στο kodi αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι παίζει?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Μια ερώτηση και απο εμένα.
Εδώ και 2-3 μέρες το Netflix και το Youtube φαίνονται στην αρχική οθόνη σαν να γίνονται μόνιμα αναβάθμιση.
Πηγαίνοντας σε κάποιο απ τα tab των 2 εφαρμογών, εμφανίζεται το μήνυμα "ενημέρωση σε εκκρεμότητα" που φυσικά δεν ολοκληρώνεται ποτέ (έχω δοκιμάσει restart, αναγκαστική διακοπή των εφαρμογών κτλ και επίσης υπάρχουν 3gb ελεύθερα οπότε δεν είναι αυτό)
Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό;
Σε μένα.
Συνήθως όμως μου δείχνει YouTube και VLC. Κάποιες φορές μου δείχνει κ άλλες 2. Πάω στο PlayStore και κάνω εκεί update all. Βεβαία σε επόμενο άνοιγμα του Shield οι YouTube και VLC δείχνουν πάλι σε αναβάθμιση. Δε ξέρω πως λύνεται. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των εφαρμογών ή factory reset.

Το θέμα είναι πως στο play store αυτές οι 2 εφαρμογές δεν έχουν update... και όμως εδώ και μέρες τις δείχνει στην home screen σαν να προσπαθεί να τις κάνει αναβάθμιση.

Τον έχω πετάξει τον vlc εδώ και μήνες

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδιά γιατί μετά από ώρα που μπαίνει και το Screensaver μετά πατώ ένα κουμπί αλλά έχει γυρίσει στο αρχικό μενού και πχ το kodi σαν να ξεκινάει από την αρχη δεν θυμάται που ήμουν σε ένα φάκελο

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Τελευταία έκδοση του κοσμοτε τιβί είναι η 9.22?
Σορυ για το οφ...

Same Sh1t...Different Day

Σας εχει τύχει να ακούσετε το ανεμιστηράκι του;
Σημερα για πρωτη φορα το ακουσα και μαλιστα ειχα ξεχασει ότι ειχε ρύθμιση ταχύτητας
Ενώ το ειχα στο ήσυχο και μαλιστα χωρις να το εχω δουλεψει για πολλες ωρες ,όταν εκλεισα την τηλεόραση ο ηχος ηταν αισθητος
Το κουνησα λιγο και σχεδον σταματησε .
Υποθετω πως με καποιο σπρέι αερος να φύγει η σκονη που εχει καθίσει μεσα του.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Σημερα για πρωτη φορα το ακουσα και μαλιστα ειχα ξεχασει ότι ειχε ρύθμιση ταχύτητας
Ενώ το ειχα στο ήσυχο και μαλιστα χωρις να το εχω δουλεψει για πολλες ωρες ,όταν εκλεισα την τηλεόραση ο ηχος ηταν αισθητος
Ναι έχει τύχει, όταν το έχω βάλει στο performance, αλλά και πάλι καμμία σχέση με ανεμιστήρα pc. Γενικά το έχω στο quiet mode.

Για καθαρισμό να ξέρεις ανοίγει πολύ εύκολα δεν έχει βίδες μόνο κλιπς θέλει όμως προσοχή και ένα εργαλείο σαν αυτά που είναι για κινητά & ταμπλέτες μετά το καθαρίζεις εύκολα εγώ το δικό μου το καθάριζα με πινέλο ξεκινάς από την μπροστά πλευρά για να το ανοίξεις.

Θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή στο shield που δεν τη βρίσκω στο play store.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καθώς δεν κατέχω το αντικείμενο; Έχω και το sideload launcher αλλά πως ψάχνει;;
Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ποιο menu υπάρχει ο ρυθμιστής της ταχύτητας;

Θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή στο shield που δεν τη βρίσκω στο play store.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καθώς δεν κατέχω το αντικείμενο; Έχω και το sideload launcher αλλά πως ψάχνει;;
Ευχαριστώ πολύ

κατεβασε το aptoide apk απο το δικο του site

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

στειλε μου μνμ ποια εφαρμογη θελεις...να μην γεμιζουμε το νημα με ασχετα ποστ
Σου έχω στείλει φίλε μου

Hotfix image για το δικό μας:

https://www.nvidia.com/en-us/geforc...17-shield-experience-upgrade-801-hotfix-imag/

First HotFix:
- HD audio dropouts
- SMB Server timeout/disconnect when transferring large files
- Add G30 remote extra button support to G20 keymap as they share the same device ID
- Movies Anywhere content fails to play when Atmos is enabled
τι είναι αυτά τα hotfix; δεν έρχονται ΟΤΑ οι αναβαθμίσεις; πρέπει να την βάλουμε η θα την ενσωματώσουν στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Την καλησπέρα μου σε όλους, χρησιμοποιώ το nvidia σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες μέσω του kodi. Χρησιμοποιώ τα πρόσθετα Elementum, Gaia, και λιγότερο το Tempest. Σε laptop, με Windows λειτουργικό, τα παραπάνω πρόσθετα του kodi παίζουν "σφαίρα". Αντίθετα στο nvidia σέρνόντάί. Το kodi δεν δουλεύει τόσο καλά σε Android ή ατύχησα με το nvidia?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Το Gaia έχω πάψει να το χρησιμοποιώ πλέον γιατί το βρίσκω πολύ αργό.
Δεν ξέρω αν στα windows τρέχει καλύτερα αλλά με άλλα πρόσθετα που χρησιμοποιώ δεν είχα κάποιο θέμα με kodi shield.