Κοίταξε, απ ότι μπορώ να καταλάβω, το forum εδώ είναι για ειδήμονες και αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις %)
sent using taptalk
Και επισης αυτά τα σαιτ τα ξερω και τις μεθόδους για να στείλω το app στο κουτί ξερω, απλά δεν είχα καταλάβει αυτό που είχε πει κάποιος πιο πάνωΜε το συμπάθειο, αλλά θεωρώ την παραπάνω τοποθέτηση ολίγον άκυρη. Το forum δεν έχει ελιτίστικο χαρακτήρα ή περιεχόμενο, είναι για όλους και απευθύνεται προς όλους. Αλλοίμονο αν ήταν μόνο για ειδήμονες όπως λες, θα είχε καμία 50αριά μέλη και τέλος.
Επί του προκειμένου, καταλαβαίνω πώς το εννοείς, επειδή πρόκειται στην ουσία για "σπασμένο" πρόγραμμα και δε θέλουμε να φαίνονται τέτοιες δημοσιεύσεις, αλλά και πάλι με ένα πμ που περιέχει link θα λυνόταν το θέμα.
Με το συμπάθειο, αλλά θεωρώ την παραπάνω τοποθέτηση ολίγον άκυρη. Το forum δεν έχει ελιτίστικο χαρακτήρα ή περιεχόμενο, είναι για όλους και απευθύνεται προς όλους. Αλλοίμονο αν ήταν μόνο για ειδήμονες όπως λες, θα είχε καμία 50αριά μέλη και τέλος.
Επί του προκειμένου, καταλαβαίνω πώς το εννοείς, επειδή πρόκειται στην ουσία για "σπασμένο" πρόγραμμα και δε θέλουμε να φαίνονται τέτοιες δημοσιεύσεις, αλλά και πάλι με ένα πμ που περιέχει link θα λυνόταν το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Κατά λάθος ο γιος μου πάτησε το remote του shield και είχε ενεργοποιήσει μία φωνητική υπηρεσία οτιδήποτε να πατήσω εμφανιστεί μία γυναικεία φωνή που μου λέει τι είναι πώς το απενεργοποιω;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταχειρισμένο ήταν
Λες ε;
Μου είχε έρθει ειδοποίηση αλλά με παρέπεμψε σε ένα μεταχειρισμένο κομμάτι.
Άντε να δούμε πότε θα ξαναβάλουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.