Nvidia Shield Android TV 4K

uploadfromtaptalk1576477753820.jpg
Αυτό εννοώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να το λέω καθαρά..Αν δεν πρέπει ας το σβήσει κάποιος δχστης.

Same Sh1t...Different Day

Κοίταξε, απ ότι μπορώ να καταλάβω, το forum εδώ είναι για ειδήμονες και αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις %)

sent using taptalk

Με το συμπάθειο, αλλά θεωρώ την παραπάνω τοποθέτηση ολίγον άκυρη. Το forum δεν έχει ελιτίστικο χαρακτήρα ή περιεχόμενο, είναι για όλους και απευθύνεται προς όλους. Αλλοίμονο αν ήταν μόνο για ειδήμονες όπως λες, θα είχε καμία 50αριά μέλη και τέλος.

Επί του προκειμένου, καταλαβαίνω πώς το εννοείς, επειδή πρόκειται στην ουσία για "σπασμένο" πρόγραμμα και δε θέλουμε να φαίνονται τέτοιες δημοσιεύσεις, αλλά και πάλι με ένα πμ που περιέχει link θα λυνόταν το θέμα.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Με το συμπάθειο, αλλά θεωρώ την παραπάνω τοποθέτηση ολίγον άκυρη. Το forum δεν έχει ελιτίστικο χαρακτήρα ή περιεχόμενο, είναι για όλους και απευθύνεται προς όλους. Αλλοίμονο αν ήταν μόνο για ειδήμονες όπως λες, θα είχε καμία 50αριά μέλη και τέλος.

Επί του προκειμένου, καταλαβαίνω πώς το εννοείς, επειδή πρόκειται στην ουσία για "σπασμένο" πρόγραμμα και δε θέλουμε να φαίνονται τέτοιες δημοσιεύσεις, αλλά και πάλι με ένα πμ που περιέχει link θα λυνόταν το θέμα.
Και επισης αυτά τα σαιτ τα ξερω και τις μεθόδους για να στείλω το app στο κουτί ξερω, απλά δεν είχα καταλάβει αυτό που είχε πει κάποιος πιο πάνω

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Η παραπανω εφαρμογη ειναι 100/100 νομιμη αλλα μονο για smartphone ή tablet οποτε καθε συζητηση για χρηση σε αλλο μποξακι εκτος του ΟΤΕ νομιζω οτι περισευει.

Αν μιλάμε για το apk του προγράμματος, δεν καταλαβαίνω γιατί να θεωρείται "σπασμένο". Είναι σα να λέμε ότι ένα αρχείο .exe είναι σπασμένο. Τώρα, αν κυκλοφορεί apk του συγκεκριμένου app το οποίο τρέχει σε android tv, άρα όντως κάποιος το χει "σπάσει", γιατί το επίσημο ΔΕΝ τρέχει (τουλάχιστον για την ώρα), εγώ δεν το γνωρίζω και θεωρώ ότι τα "ψάχνω" αρκετά....

Αυτό ακριβώς λέω, ότι το forum εδώ έχει χάσει τη μπάλα, στην προσπάθειά του xD να φαίνεται ότι είναι στα όρια του "επιτρέπεται"

P.S.: Αν το πάμε λίγο παραπέρα και το pm παράνομο είναι LOL

sent using taptalk

Καλημέρα. Πήρα νέα τηλεόραση (Samsung QE65Q70R) και την σύνδεσα με το shield. Λιγο που τα δοκίμασα χθες, παρατήρησα το εξής:
Δεν δουλεύει σωστά το HDMI-CEC. Δηλαδή ενώ ανοίγει και κλείνει το shield κανονικά οταν το γυρνάω σε HDMI, δεν μπορώ να το χρησιμοποιησω με το smart remote της τηλεόρασης. στην προηγούμενη τηλεόραση δούλευε κανονικά. Δοκίμασα όλες τις θύρες όπως και κανα 2 καλώδια αλλά τζίφος.

Έχει μια ρύθμιση για ir δοκίμασε το.Στις ρυθμίσεις του shield

Same Sh1t...Different Day

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Κατά λάθος ο γιος μου πάτησε το remote του shield και είχε ενεργοποιήσει μία φωνητική υπηρεσία οτιδήποτε να πατήσω εμφανιστεί μία γυναικεία φωνή που μου λέει τι είναι πώς το απενεργοποιω;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Κατά λάθος ο γιος μου πάτησε το remote του shield και είχε ενεργοποιήσει μία φωνητική υπηρεσία οτιδήποτε να πατήσω εμφανιστεί μία γυναικεία φωνή που μου λέει τι είναι πώς το απενεργοποιω;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω το shield για να είμαι 100/100 σίγουρος για την ακριβή διαδρομή αλλά δοκίμασε το εξής πήγαινε ρυθμίσεις/προτιμήσεις συσκευής/προσβασιμότητα (settings/device preferences/accessebility εάν χρησιμοποιείς τα Αγγλικά ως γλώσσα συστήματος) και εκεί μάλλον θα βρεις μια επιλογή που λέει talkback η voiceview και απενεργοποίησε την.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για τι παιχνίδια μπορώ να παίξω στο shield και δεν έχω ιδέα από gaming. Συγκεκριμένα μου ζήτησε ο πιτσιρικάς το LEGO Jurassic World και κάνοντας αναζήτησή στο Nvidia games μου το έβγαλε και πατώντας play με παρέπεμψε να κάνω λογαριασμό στο Steam , το οποίο και έκανα. Πηγαίνω λοιπόν να αγοράσω το παιχνίδι με 19.99 αλλά διαβάζοντας στις απαιτήσεις του παιχνιδιού γράφει Windows XP SP3 και πάνω ,επεξεργαστή Intel core duo κτλ.
Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: θα πρέπει να το έχω στον υπολογιστή εγκατεστημένο και άρα ανοιχτό και από εκεί θα παίζει και στο shield ή θα είναι εγκατεστημένο στο shield και θα μπορεί ο πιτσιρικάς να παίζει ανεξάρτητα αν το pc είναι κλειστό ή ανοιχτό?
Οποίος ξέρει ας μου απαντήσει για να μην αγοράσω το παιχνίδι τζάμπα και βερεσέ που λένε!
Ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν θα πάρω ορκο δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα αλλα νομιζω οτι το βαζει στον υπολογιστη και το shield το παιζει απο εκει για αυτο και σου γραφει αυτες τις απαιτησεις συστηματος οι οποιες σαφως δεν ειναι για λογισμικο το οποιο απευθυνεται σε android box αλλα σε σταθερο υπολογιστη