Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν θα πάρω ορκο δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα αλλα νομιζω οτι το βαζει στον υπολογιστη και το shield το παιζει απο εκει για αυτο και σου γραφει αυτες τις απαιτησεις συστηματος οι οποιες σαφως δεν ειναι για λογισμικο το οποιο απευθυνεται σε android box αλλα σε σταθερο υπολογιστη

Στο gamestream της Nvidia μάλλον τελικά χρειάζεται να να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή
Δοκίμασα ένα δωρεάν παιχνίδι από το steam game και έπαιξε κανονικά χωρίς να χρειάζεστε ανοιχτός υπολογιστής. Μάλιστα ψάχνοντας διαδύκτιο αναφέρεται ότι μπορείς να παίξεις από οποιαδήποτε συμβατή συσκευη ανεξαρτήτως τοποθεσίας που βρίσκεσαι γιατί η αποθήκευση γίνεται στους server τους.. Θα δοκιμάσω να αγοράσω αρχικά το παιχνίδι που θέλει ο πιτσιρικάς και θα σας πω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Στο gamestream της Nvidia μάλλον τελικά χρειάζεται να να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή
Δοκίμασα ένα δωρεάν παιχνίδι από το steam game και έπαιξε κανονικά χωρίς να χρειάζεστε ανοιχτός υπολογιστής. Μάλιστα ψάχνοντας διαδύκτιο αναφέρεται ότι μπορείς να παίξεις από οποιαδήποτε συμβατή συσκευη ανεξαρτήτως τοποθεσίας που βρίσκεσαι γιατί η αποθήκευση γίνεται στους server τους.. Θα δοκιμάσω να αγοράσω αρχικά το παιχνίδι που θέλει ο πιτσιρικάς και θα σας πω!

Ειναι αλλη νομιζω η υπηρεσία που παιζεις απο τους σερβερ τους, και αλλη που παιζεις (stream) απο το pc σου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Ειναι αλλη νομιζω η υπηρεσία που παιζεις απο τους σερβερ τους, και αλλη που παιζεις (stream) απο το pc σου

Αν δεν κάνω λάθος είναι ξεχωριστή υπηρεσία το Nvidia Gforce now gamestream και άλλη το Steam games. Όπως και να έχει θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ανάλογα!

Καλημερα, το puffin Web browser όταν το ανοίγω κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και δεν ξεκινάει
Δοκίμασα το έκανα απεγκατασταση,εγκατάσταση αλλά το ίδιο
Έχει κάποιο θέμα,πως λύνεται;
Επίσης έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε που να υποστηριζεται από το nvidia?

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημερα, το puffin Web browser όταν το ανοίγω κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και δεν ξεκινάει

Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome (μπορείς να κατεβάσεις το apk και να τον εγκαταστήσεις γιατί δεν υπάρχει στο play store του Nvidia) και το ίδιο μπορείς να κανείς με οποιονδήποτε περιηγητή!

και σ εμενα τα ιδια,μπορεις να βαλεις μια προηγουμενη εκδοση η να κανεις εγκατασταση το apktime και μεσα απο κει να βαλεις την τελευταια εκδοση....https://apktime.com/apps/

και σ εμενα τα ιδια,μπορεις να βαλεις μια προηγουμενη εκδοση η να κανεις εγκατασταση το apktime και μεσα απο κει να βαλεις την τελευταια εκδοση....https://apktime.com/apps/

Έβαλα και την προηγούμενη,το ιδιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome (μπορείς να κατεβάσεις το apk και να τον εγκαταστήσεις γιατί δεν υπάρχει στο play store του Nvidia) και το ίδιο μπορείς να κανείς με οποιονδήποτε περιηγητή!

Έχω και το Mozilla αλλά δεν συνεργάζεται σωστά με το χειριστήριο
Το Chrome συνεργάζεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλημερα μηπως πουλιεται απο καποιον μεταχειρισμενο shield καπου ειχα διαβασει στο forum μια αγγελια αλλα δεν την ξαναβρηκα

Καλημέρα σε όλους! Ζητώ ξανά τη βοήθειά σας όσον αφορά ένα εναλλακτικό remote controller για το shield. Είχα αγοράσει το q5 όπως μου είχατε προτείνει αλλά δυστυχώς αποσυνδέεται κάθε φορά που κλείνω το μηχάνημα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Μήπως έχει κάποιος άλλος από εδώ κάτι άλλο να μου προτείνει;
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Καλημέρα σε όλους! Ζητώ ξανά τη βοήθειά σας όσον αφορά ένα εναλλακτικό remote controller για το shield. Είχα αγοράσει το q5 όπως μου είχατε προτείνει αλλά δυστυχώς αποσυνδέεται κάθε φορά που κλείνω το μηχάνημα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Μήπως έχει κάποιος άλλος από εδώ κάτι άλλο να μου προτείνει;

Το Q5 το σύνδεσα με το shield από πέρσι αρχές Φλεβάρη (που το παρέλαβα) και από τότε δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ ! Υπάρχει μια διαδικασία όταν το συνδέεις πρώτη φορά και μετά είναι οκ, αλλά δυστυχώς δεν την θυμάμαι τώρα, ίσως κάποιος άλλος συμφορουμίτης την θυμάται να την αναφέρει. Ψάξτο λίγο...

Αν θυμάμαι καλά στις ρυθμίσεις επιλογές προγραμματιστή ( developer στα αγγλικά) κάπου έχει μια ρύθμιση Bluetooth LE Privacy ) ή κάπως έτσι , αν είναι ενεργοποιημένο απενεργοποιησε το ή το αντίθετο δεν είμαι μπροστά τώρα και κάνε επανεκινηση!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Αν θυμάμαι καλά στις ρυθμίσεις επιλογές προγραμματιστή ( developer στα αγγλικά) κάπου έχει μια ρύθμιση Bluetooth LE Privacy ) ή κάπως έτσι , αν είναι ενεργοποιημένο απενεργοποιησε το ή το αντίθετο δεν είμαι μπροστά τώρα και κάνε επανεκινηση!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
πως ενεργοποιουνται οι επιλογές προγραμματιστη στο shield?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Δρν βρίσκεται εκεί, αλλά στις ρυθμίσεις ασφαλείας αν θυμάμαι καλά.
Προτελευταία επιλογή νομίζω!

https://avclub.gr/forum/showthread....-TV-4K?p=1058270867&viewfull=1#post1058270867

https://avclub.gr/forum/showthread....-TV-4K?p=1058288704&viewfull=1#post1058288704

Με την παραπάνω ρύθμιση δεν έχω πρόβλημα αποσύνδεσης.

Υπάρχει κανείς που να έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή της ert και να ανοιγει;
Γιατί την είχα,έπαιζε κανονικά αλλά έχει εδώ και κάνα μήνα,ανοίγει και είναι άσπρη ηοθονη

Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν λειτουργεί η εφαρμογή YouTube.
Ανοίγει, κάνει αναζήτηση κλπ αλλά δεν παίζει τα επιλεγμένα βίντεο.
Καμιά ιδέα για επίλυση;

Εγώ είχα κολλήματα σε kodi (σαν player απο nas) και youtube και έκανα επαναφορά εργοστασιακών.
Ευτυχώς όλα οκ!