Nvidia Shield Android TV 4K

απο οτι ειδα στο pc βεβαια δεν εχει ελληνικα ετσι?

Ελληνικά έχει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ισχύει όντως; μήπως είναι παλιό το ISO; γιατί με παλιό BR, του 2007, δούλευε το μενού με το jarvis.

To ISO είναι παλιό όντως. Εκεί γύρω του 2007. Απλά δεν περίμενα να συνεχίζει με την Krypton να λειτουργεί η δυνατότητα..

Υ.Γ. ανεβάζω ένα σύντομο βιντεάκι να το δείτε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ το βιντεάκι :

https://youtu.be/VZC16nQNToQ

απο που το βρηκες γιατι εγω δεν μπορεσα να γυρισω ελληνικα στα settings του krypton
παω skin language και εκει εχει μονο αγγλικα

Last edited:
απο που το βρηκες γιατι εγω δεν μπορεσα να γυρισω ελληνικα στα settings του krypton
παω skin language και εκει εχει μονο αγγλικα

Πήγαινε στις nightlies και διάλεξε την τελευταία. Έχει Ελληνικά Δήμο.

η χθεσινή τουλάχιστον δεν έχει ελληνικά

Αποκλείεται. (πάλι καλά που έβαλα το βίντεο βρε, γιατί δεν θα με πιστεύατε..) έβαλα αυτήν : kodi-20160412-6167026-master-armeabi-v7a.apk

Αποκλείεται. (πάλι καλά που έβαλα το βίντεο βρε, γιατί δεν θα με πιστεύατε..) έβαλα αυτήν : kodi-20160412-6167026-master-armeabi-v7a.apk

και εγώ αυτή έβαλα μόλις και δεν έχει, έκανες μήπως update από προηγούμενη?

και εγώ αυτή έβαλα μόλις και δεν έχει, έκανες μήπως update από προηγούμενη?

όχι. Πρώτη φορά έβαλα έκδοση Krypton. Και πριν την βάλω, έσβησα την Jarvis. (Δεν έσβησα όμως τα userdata - σε ρωτάει εάν θέλεις να σβήσεις τα πάντα ή να αφήσεις τα userdata) Λες νάναι αυτό ?

όχι. Πρώτη φορά έβαλα έκδοση Krypton. Και πριν την βάλω, έσβησα την Jarvis. (Δεν έσβησα όμως τα userdata - σε ρωτάει εάν θέλεις να σβήσεις τα πάντα ή να αφήσεις τα userdata) Λες νάναι αυτό ?

μάλλον

δουλευει κανενας σας το μηχανακι με harmony? Υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε καποια πληκτρα που αναγνωριζει το kodi (π.χ. page up/down, o, i) στο harmony? Εχω επιλεξει σαν συσκευη nvidia shield tv, αλλα δεν βλεπω πουθενα τετοια πληκτρα. Ειχα διαβασει καπου οτι γινεται μεσω flirc, αλλα δεν εχω σκοπο να αγορασω μια ακομα συσκευουλα (και να χασω και μια θυρα usb) μονο και μονο για κατι τετοιο.

Φαίνεται ότι το πρόβλημα που διορθώνεται σε αυτή την έκδοση με το HDmi cec δεν δουλεύει σε μένα ακόμα!

εχει καταφερει καποιος να βαλει στο smpc εκει μου κατεβαζουμε υποτιλους και αλλα site με υποτιτλους οπως πχ www.addic7ed.com κλπ κλπ?και οχι μονο αυτα που εχει?

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

εχει καταφερει καποιος να βαλει στο smpc εκει μου κατεβαζουμε υποτιλους και αλλα site με υποτιτλους οπως πχ www.addic7ed.com κλπ κλπ?και οχι μονο αυτα που εχει?

υποθέτω πρέπει να φτιάξεις add-on, δε νομίζω ότι μπαίνουν απλά

κάτι άλλο, αν δείτε κάποιο επεισόδιο και σας βγάζει pop-up κάποιο άλλο επεισόδιο τότε πηγαίνετε στο System -> Add-ons -> My add-ons -> Services -> Nextup Service Notification και αλλάξτε ρύθμιση ή απενεργοποιείστε το

το addic7ed πολυ σπανια ετσι και αλλιως εχει ελληνικους το εβαλα και φαινεται οτι φερνει υποτιτλους

Έχει δοκιμάσει κανείς το Shield με το Logitech K400 (ή το Plus) να μας πει αν δουλεύει απροβλημάτιστα; Πχ σε άλλα media players που το έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά, για πλοήγηση στα menu και το Kodi.