Λειτουργεί κανονικά αλλά έχεις λίγα διαθεσιμα κουμπιά γιατί αναγνωρίζει λίγα.Μπορεί κάποιος με Harmony remote να μου πει αν λειτουργεί απροβλημάτιστα;
Λειτουργεί κανονικά αλλά έχεις λίγα διαθεσιμα κουμπιά γιατί αναγνωρίζει λίγα.
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Ναι. Βασικά, arrow keys, play stop pause, ff, rwd,back. To kodi αναγνωρίζει 3-4 ακόμα. Στην αρχή μου είχε κακοφανει γιατί δεν μπορούσα να παίξω πολύ με μακρο. Στην πορεία το συνηθισα αλλα και εγκατέλειψα το kodi για χάρη του plex. Υπάρχει βεβαίως και το yatse για να παίζεις μπάλα από το κινητό σου.
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Εχει τύχει να χρησιμοποιήσω το shield για game streaming, αν και η εμπειρία μου είναι αρκετά περιορισμένη (ουσιαστικά μερικά λεπτά). Θα γράψω λίγες εντυπώσεις τόσο για το nVIDIA shield όσο και για το steam link, το οποίο αποτελεί βασικό κομμάτι του set up μου.Εχει χρησιμοποιησει κανεις το gamestream (stream απο τοπικο pc με steam παιχνιδια, προς την κονσολα); Αν ναι μπορει να γραψει εντυπωσεις και με τι cpu/gpu ειχε το pc server;
My pleasure. Είναι περίεργη η συγκεκριμένη αγορά και η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκεις εύκολα κριτικές/ απόψεις μιας και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες λύσεις. Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ προβληματισμένος έμεινα μετά το τεσταρισμα του shield. To steam link έχει ουσιαστικά end-to-end steam υποστήριξη, ενώ με shield έχεις end-to-end hardware της nVIDIA. Εικάζω ότι απλώς η valve έκανε εξαιρετική δουλειά σε software επίπεδο ενώ η nVIDIA κάπου το έχασε (εδώ που τα λέμε είναι hardware εταιρεία).
Δεν αποκλείω με περισσότερο testing να έβρισκα περισσότερα θετικά στο shield πάντως. Έχω φίλους που έχουν θέματα με το link τους, όποτε μάλλον παίζουν ρόλο κι αλλά πράγματα που μπορεί να μου διαφεύγουν.
Αν έχεις κανένα περισσευούμενο laptop, μπορείς να δοκιμάσεις το in-home streaming της valve παντως και να συγκρίνεις τις δυο λύσεις μόνος σου. Η αλήθεια είναι ουι θα ήθελα να παίξω λίγο παραπάνω με το shield, αλλά η overall άνεση που προσφέρει το link είναι μονόδρομος για μένα (ειδικά όσον αφορά στην υποστήριξη χειριστηρίων).
Nintendo switch περιμένω κι εγώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.