1. δεν το εχω δοκιμασει αλλα ναι περνανε
2. δεν εχω ασχοληθει, αλλα ο,τι ισχυει για kodi
3. ναι, εχω κουμπωμενο πανω 1 τερα σκληρο. Απο οτι εχω καταλαβει ομως δεν το βλεπει σαν ενοποιημενο αποθηκευτικο χωρο, αλλα ασχολειται μονο με το 1τερα και εχει αφησει την εσωτερικη μνημη στην ακρη. Ισως να κανω λαθος.
4. δεν εχω 4κ τηλεοραση, αλλα εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει προβλημα. Στα specs παντως φαινεται να το υποστηριζει κανονικα.
5. ναι για kodi/spmc/plex player
6. το kodi 16 δεν υποστηριζε hd audio passthrough για αυτο και αρκετοι χρησιμοποιουσαμε το spmc. Σε kodi 17 (b και rc) μια χαρα passthrough και frame rate switching. Χρησιμοποιουσα και plex player, αλλα μετα το επισημο addon plex for kodi, πλεον σχεδον αποκλειστικα kodi 17. Περα απο τους 3 που ανεφερα δεν εχω ασχοληθει με κανεναν αλλον.
7. συγνωμη αλλα θα εχω εξεγερση σπιτι (ειδικα τωρα με τα σχολεια κλειστα)![]()
Κάποιες γρήγορες ερωτήσεις.
1) atmos και dts x περνάνε?
2) blu ray menu είπαμε δεν παίζει, σωστά?
3) Έχει επιλογή unify storage από το android 6.0 ?Τα 16gb φαίνονται λίγα.
4) Με 4K@60frames πως τα πάει?
5) Auto frame switching υποστηριζει?
6) Ο κύριος video player ποιος είναι?Έχει πλήρη υποστήριξη KODI?
7) Ποιος καλός άνθρωπος από την Αθήνα θα μπορεσει να το παραχωρήσει λίγες μέρες για εκτενή παρουσίαση?![]()
https://www.amazon.com/NVIDIA-SHIELD-TV-Streaming-Media-Player/dp/B01N1NT9Y6/ref=dp_ob_title_vg
ανεβηκε η σελιδα του αμαζον για το καινουριο shield tv. 200usd και release date 16/1/2017.
http://www.androidauthority.com/nvi...-google-assistant-smart-home-features-741187/
Η απλή έκδοση θα έχει remote ΚΑΙ controller.
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος nba app για Android με το nvidia ; Για κάποιο λόγο η κίνηση είναι ψιλό χάλια (διαρκή μικρά σπασίματα) σε δύο αλλα box, σε αντίθεση με το κινητό ή το tablet. Κάτι είχα διαβάσει ότι μπορεί να φταίει ότι έχω plasma tv (Samsung) αλλά δεν το κατάλαβα.
ναιΑυτό το μηχάνημα δουλεύει και σαν plex server δηλαδή να στέλνει υλικό σε άλλες συσκευές;
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.