Nvidia Shield Android TV 4K

να υποστήριζε full bluray menu, σωστη υποστηριξη HD audio (DTS-HD, TRUE-HD, PCM, LPCM) και auto frame switch θα το τιμούσα.
φαινεται πολυ τιμιο και οντως πολύ καλη υποστήριξη!

αν και σε ποιότητα εικονας, διαβαζω οτι ειναι ενα κλικ πιο κάτω, απο τα media players με sigma chip οπως dune/popcorn.

να υποστήριζε full bluray menu, σωστη υποστηριξη HD audio (DTS-HD, TRUE-HD, PCM, LPCM) και auto frame switch θα το τιμούσα.
φαινεται πολυ τιμιο και οντως πολύ καλη υποστήριξη!

αν και σε ποιότητα εικονας, διαβαζω οτι ειναι ενα κλικ πιο κάτω, απο τα media players με sigma chip οπως dune/popcorn.

ποιος σου είπε ότι δεν υποστηρίζει?

Το β και το γ από αυτά που αναφέρεις τα υποστηρίζει

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το Α δεν γνωρίζω

τελικα νομιζω ο συνδιασμος ενος nas me ενα Nvidia Shield θα ειναι οτι καλυτερο να βλεπεις τα παντα

Και επίσης, χωρίς καμία δόση ειρωνίας και από καθαρή περιέργεια, πόσο χρήσιμα είναι τα blu ray menus;

Και επίσης, χωρίς καμία δόση ειρωνίας και από καθαρή περιέργεια, πόσο χρήσιμα είναι τα blu ray menus;

Εκτος απο το πρεστιζ :p ειναι μονοδρομος σε μουσικά blu ray. Εγω εχω παρα πολλά απο αυτά και δεν μπορω να φανταστώ να παιζουν χωρίς μενου.
Ειναι πολύ βολικό να μπορείς να διαλεξεις το τραγούδι που θέλεις και να μην πηγαίνεις στα τυφλα.
Η αδεια για full menu ουσιαστικά προεξοφλει και τη σωστή αναπαραγωγή ενος iso/rip.
Σε σπάνιες (αλλα υπαρκτές) περιπτωσεις που η ταινία ειναι σπασμένη σε πολλά κομμάτια, για λόγους πειρατείας οι εταιρείες βαζουν ενα σωρο playlists με μερικές απο αυτες να μην εχουν ολες τις σκηνες η να μην ξεκινούν απο την αρχή.

Εκτος απο το πρεστιζ :p ειναι μονοδρομος σε μουσικά blu ray. Εγω εχω παρα πολλά απο αυτά και δεν μπορω να φανταστώ να παιζουν χωρίς μενου.
Ειναι πολύ βολικό να μπορείς να διαλεξεις το τραγούδι που θέλεις και να μην πηγαίνεις στα τυφλα.
Η αδεια για full menu ουσιαστικά προεξοφλει και τη σωστή αναπαραγωγή ενος iso/rip.
Σε σπάνιες (αλλα υπαρκτές) περιπτωσεις που η ταινία ειναι σπασμένη σε πολλά κομμάτια, για λόγους πειρατείας οι εταιρείες βαζουν ενα σωρο playlists με μερικές απο αυτες να μην εχουν ολες τις σκηνες η να μην ξεκινούν απο την αρχή.

νομιζω οτι λογικα με τα menu θα εχουμε και το bonus υλικο σε καθε blu ray

νομιζω οτι λογικα με τα menu θα εχουμε και το bonus υλικο σε καθε blu ray

Τα προφανή τα εξαιρεσα είναι η αλήθεια :p
Αν και αυτα θα παιξουν με bd lite αφου θα εμφανιστουν στα μενου (ενος dune , οχι μαλλον σε ενα android).

εκτος απο αυτα που περιγραφει ο φιλος vader

πολυ χρησιμα σε σειρες, μουσικα bluray, demo disc, συλλογες με animation/μικρού μήκους
οταν εχεις σοβαρες εταιριες οπως criterion, master of cinema κτλ που βάζουν εξαιρετικά extra στα bluray τους
για τα media player οπου μερικες φορες δεν διαβαζει τον υποτιτλο παρα μόνο με full navigation

υποστηρίζει σωστα PCM, LPCM;
τo popcorn a300 που εχω ποτε τα παιζει και πότε οχι.. οποτε το εχω βάλει απο passthrough σε downmix παρολο που το passthrough ειναι προτιμότερο..

εχει auto frame για ολα ειτε bluray, ειτε DVD; (23,976, 24, 25, 30, 50, 60)
ακομα δεν εχω βρει και κάποιο media player να γυριζει αυτοματα και το color space, ειναι διαφορετικό για HD υλικό και άλλο για SD υλικό.

Last edited:
Αν και αυτα θα παιξουν με bd lite αφου θα εμφανιστουν στα μενου (ενος dune , οχι μαλλον σε ενα android).

I see, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Οπότε ο περιορισμός είναι του android δλδ και όχι του Shield σωστά; Κανένας player σε android δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα δλδ;

με bd lite εμφανίζονται σαν playlist δηλαδη δεν γνωρίζεις τι επιλέγεις. μονο την διάρκεια τους βλέπεις.

screenshot15.bmp

To ξέρω, αυτό εννοούσα :)

γνωρίζω, οτι το ήξερες εσυ!

το εβαλα για κάποιον που δεν ειχε δει ποτέ το BD Lite σε dune/popcorn :)

επιθυμώ να πάρω νέο media player και δεν μπορώ να βρω κάποιο, που να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια που θέλω..
έχω κολλήσει εδω και αρκετά χρόνια, στο a300 με τα όποια προβλήματα του και αδυναμίες του.

γνωρίζω, οτι το ήξερες εσυ!

το εβαλα για κάποιον που δεν ειχε δει ποτέ το BD Lite σε dune/popcorn :)

επιθυμώ να πάρω νέο media player και δεν μπορώ να βρω κάποιο, που να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια που θέλω..
έχω κολλήσει εδω και αρκετά χρόνια, στο a300 με τα όποια προβλήματα του και αδυναμίες του.

Πάρε το Dune HD Solo..... :D ( έχει play all στο BD light αν θυμάμαι καλά. Το τεστάρει ο Χρήστος και μπορεί να μας πει)

Πάρε το Dune HD Solo..... :D ( έχει play all στο BD light αν θυμάμαι καλά. Το τεστάρει ο Χρήστος και μπορεί να μας πει)
Από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει full bluray menu.

το play all τι να το κάνω, αν δεν αναγράφει τον τίτλο του κάθε βίντεο (από τα extra), ώστε να επιλέξω αυτό που θέλω;

Από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει full bluray menu.

το play all τι να το κάνω, αν δεν αναγράφει τον τίτλο του κάθε βίντεο (από τα extra), ώστε να επιλέξω αυτό που θέλω;

Το dune 4k solo υποστηρίζει. To solo lite οχι.

Και ένα χρήσιμο άρθρο αναφορικά με την έλευση του καινούργιου shield, και οι διαφορές ανάμεσα τους είναι μηδενικές, απλά το νέο θα έχει νέο σχεδιασμό πιο μικρό και έλειψη microsd slot, και νέο gamepad, αλλά από άποψη hardware θα είναι ίδια, και η υποστήριξη δεν θα σταματήσει στο "παλιό".
http://m.androidcentral.com/heres-whats-happening-original-nvidia-shield-android-tv

http://m.androidcentral.com/nvidia-shows-us-all-right-way-update-product-line

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρώτη φορά είδα αναφορά ότι αφαιρέθηκε ο ir receiver. Αν είναι αλήθεια τότε είναι σημαντικό θέμα