http://m.androidcentral.com/heres-whats-happening-original-nvidia-shield-android-tv
Τέλεια!
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Τέλεια!
http://m.androidcentral.com/heres-whats-happening-original-nvidia-shield-android-tv
Τέλεια!
να υποστήριζε full bluray menu, σωστη υποστηριξη HD audio (DTS-HD, TRUE-HD, PCM, LPCM) και auto frame switch θα το τιμούσα.
φαινεται πολυ τιμιο και οντως πολύ καλη υποστήριξη!
αν και σε ποιότητα εικονας, διαβαζω οτι ειναι ενα κλικ πιο κάτω, απο τα media players με sigma chip οπως dune/popcorn.
Και επίσης, χωρίς καμία δόση ειρωνίας και από καθαρή περιέργεια, πόσο χρήσιμα είναι τα blu ray menus;
Εκτος απο το πρεστιζειναι μονοδρομος σε μουσικά blu ray. Εγω εχω παρα πολλά απο αυτά και δεν μπορω να φανταστώ να παιζουν χωρίς μενου.
Ειναι πολύ βολικό να μπορείς να διαλεξεις το τραγούδι που θέλεις και να μην πηγαίνεις στα τυφλα.
Η αδεια για full menu ουσιαστικά προεξοφλει και τη σωστή αναπαραγωγή ενος iso/rip.
Σε σπάνιες (αλλα υπαρκτές) περιπτωσεις που η ταινία ειναι σπασμένη σε πολλά κομμάτια, για λόγους πειρατείας οι εταιρείες βαζουν ενα σωρο playlists με μερικές απο αυτες να μην εχουν ολες τις σκηνες η να μην ξεκινούν απο την αρχή.
νομιζω οτι λογικα με τα menu θα εχουμε και το bonus υλικο σε καθε blu ray
Τα προφανή τα εξαιρεσα είναι η αλήθεια
Αν και αυτα θα παιξουν με bd lite αφου θα εμφανιστουν στα μενου (ενος dune , οχι μαλλον σε ενα android).
Τα προφανή τα εξαιρεσα είναι η αλήθεια
Αν και αυτα θα παιξουν με bd lite αφου θα εμφανιστουν στα μενου (ενος dune , οχι μαλλον σε ενα android).
με bd lite εμφανίζονται σαν playlist δηλαδη δεν γνωρίζεις τι επιλέγεις. μονο την διάρκεια τους βλέπεις.
![]()
To ξέρω, αυτό εννοούσα![]()
γνωρίζω, οτι το ήξερες εσυ!
το εβαλα για κάποιον που δεν ειχε δει ποτέ το BD Lite σε dune/popcorn
επιθυμώ να πάρω νέο media player και δεν μπορώ να βρω κάποιο, που να κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια που θέλω..
έχω κολλήσει εδω και αρκετά χρόνια, στο a300 με τα όποια προβλήματα του και αδυναμίες του.
Από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει full bluray menu.Πάρε το Dune HD Solo.....( έχει play all στο BD light αν θυμάμαι καλά. Το τεστάρει ο Χρήστος και μπορεί να μας πει)
Από όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει full bluray menu.
το play all τι να το κάνω, αν δεν αναγράφει τον τίτλο του κάθε βίντεο (από τα extra), ώστε να επιλέξω αυτό που θέλω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.