Nvidia Shield Android TV 4K

Παιδιά μην το ψάχνετε, δεν υποστηρίζει mvc 3d. Για κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν υποστήριξη σε επίπεδο software/driver από Nvidia (δεν είναι μόνο θέμα player), κάτι που δεν παρέχει και μάλλον ούτε πρόκειται.
Έχει φάει κράξιμο γι'αυτό το θέμα.

ναι θα ήθελα και εγώ 3D, ναι το έχουμε ζητήσει πολλές φορές αλλά η nvidia δεν.

αλλά σαν streamer δεν υπάρχει υπηρεσία που να έχει 3D οπότε σιγά μην ασχοληθεί.
Επίσης ούτε το kodi υποστηρίζει 3D επίσημα.

BD ISO παίζει μια χαρά, μέσω kodi φυσικά. Άλλους players δεν έχω χρησιμοποιήσει και σιγά μην το κάνω αφού το kodi παίζει τέλεια.

καλημερα θα μου θυμισει καποιος πως βλεπουμε το nvidia στο δικτυο αν μπορει?

Καλορίζικο! Έχεις την καινούρια έκδοση gamestream ή θα βγει για όλους μαζί;

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Καλορίζικο! Join the club!

Y.Γ. Βέβαια..Δεν έχεις Micro SD card για επέκταση μνήμης, υποδοχή για micro USB και δεν έχεις επαναφορτιζόμενο remote control με υποδοχή ακουστικών,αλλά...μικρό το κακό. :p Έχεις το καλύτερο Android Media player - streamer!!!!

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

παρουσιαση και συγκριση παλιας με νεας. Ο συγκεκριμενος εχει κατα καιρους μιλησει αρκετα για το shield και ειναι πολυ καλη πηγη πληροφοριων

Καλορίζικο! Join the club!

Y.Γ. Βέβαια..Δεν έχεις Micro SD card για επέκταση μνήμης, υποδοχή για micro USB και δεν έχεις επαναφορτιζόμενο remote control με υποδοχή ακουστικών,αλλά...μικρό το κακό. :p Έχεις το καλύτερο Android Media player - streamer!!!!

Σε ευχαριστώ Νίκο.

Σαν video player δεν το θεωρω ανώτερο απο το Solo 4K.
Σαν overall media streamer ειναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !
Για unified storage μπορεις να βαλεις και usb stick οποτε μικρό το κακό.

Λίγο το δοκίμασα.

Συνοπτικά ανακάλυψα τα ακόλουθα (οπου ξερετε λύσεις βοηθείστε για να κανω και καλύτερη παρουσιαση).

1. Λογικο το play store να κοβει εφαρμογες που δεν θεωρει συμβατες, αλλα και το amazon prime tv? Υπάρχει περίπτωση να το κοβει απο το region? Δεν υποτιθεται οτι η amazon εκανε εκκινηση και στη χώρα μας?
2. Ολοι οι γνωστοι web browsers ειναι κομενοι. Να κανω sideload τον κλασικο chrome η υπάρχει κατι που να ταιριαζει πιο καλα?
3. Σημαντικο εδω. Εβαλα απο το play store το επισημο kodi 16.1 και το spmc του play store. Με τον spmc επαιξε hd audio, με το kodi οχι. Ποια εκδοση του πρεπει να βαλω?Link?
4. Μου την δινει που ειναι πρακτικα μονιμα on. Δεν εχει επιλογη power off.
5. Φοβερο το νεο gamepad. Πιο στιβαρο πεθαίνεις.
6. Οι φωνητικές εντολες στο remote ολα τα λεφτά.
7. Η ποιότητα εικονας εξαιρετική.
8. Για bitstream ηχου ποια επιλογη διαλέγω στο μενου των ρθμισεων του android ?
9. Πολύ μικρό!

1. δεν ξέρω, λογικά έπρεπε να υπάρχει, πάντως στη sony android tv μπήκε το amazon prime με update οπότε μάλλον θα βγει update αργότερα
2. μέσω browser στο play, βάζεις ότι υπάρχει μπαίνει π.χ. chrome αλλιώς κάνεις side load
3. εγώ έχω βάλει kodi 17 RC, το κατεβάζεις από το kodi site και side load
4. Το gen 1 έχει επιλογή για power off, εκεί που είναι και η επιλογή για sleep. Ίσως την έβγαλαν στο gen 2. Πάντως το power off σημαίνει ότι δεν ανοίγει ύστερα από το remote
5. :music-smiley-005:
6. :music-smiley-005:
7. :music-smiley-005:
8. Δε θυμάμαι
9. :music-smiley-005: :music-smiley-005:

3. Το kodi 17rc δινει hd audio. Side load ή γραφεσαι στα beta channels (δεν θυμαμαι τι απο τα δυο ειχα κανει εγω.. νομιζω το δευτερο, γιατι εχω παρει update απο beta εως την τελευταια release candidate). Το spmc συνεχιζει να εχει ενδιαφερον ομως, γιατι (απο οσο θυμαμαι) επιτρεπει voice search.
8. εννοεις σε επιπεδο android και οχι kodi/plex/spmc? το μονο που εχω βρει ειναι στα settings->hdmi->surround pass through-> on

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To ελεγξα το voice search και οντως δουλευει για το spmc και οχι για το kodi 17. Με το κουμπι search δηλαδη μπορεις να πεις το ονομα της ταινιας και ψαχνει και σε spmc. Οι αλλες επιλογες ειναι plex, vudu (που δεν εχουμε στην ελλαδα), google movies

4. κεντρικο μενου ->power->power off... αλλα γιατι να το κανεις;

Λογικά με ένα usb Stick η hard drive Δεν παίζει πρόβλημα σε αρχεία Full hd σε μεταφορά δεδομένων; με usb 3.0;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν θυμαμαι καλα, ειχα παειεδω https://play.google.com/apps/testing/org.xbmc.kodi

ειχα κλικαρει become a tester και μετα ειχα μπει απο ενα pc με web browser στο play store και ειχα κανει install kodi στο shield. Με αυτον τον τροπο παιρνει και update (διαδοχικα απο τις beta εως τις release candidate). Αλλιως πρεπει να κατεβαζεις και να κανεις sideload καθε φορα την καινουρια εκδοση.