Nvidia Shield Android TV 4K

sorry τι εννοεις "σε τι εκπεμπει"? προς το παρων το shiled σε router ειναι σε συνδεδεμενο οχι σε access point, εχω και ενα repeater πανω στο σαλονι αλλα δεν το χρησιμοποιησα χτες (ηταν εκτος λειτουργειας)

Mode μάλλον εννοεί. B,g,n,ac?

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Αυτο ακριβώς εννοώ.

@george4791 Β,g, ...σε Vdsl router μάλλον απίθανο. Όπως και νάχει όμως (n ή ac ) δεν είναι δυνατόν να το "περνάς" από repeater .
Βάλτο ενσύρματα.Πάρε ένα 2μετρο Cat 6 καλώδιο . Δεν νοείται να έχεις Vdsl και να παλεύεις με wifi, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από εξαιρετικό ενσύρματο streaming και online gaming.

@george4791 Β,g, ...σε Vdsl router μάλλον απίθανο. Όπως και νάχει όμως (n ή ac ) δεν είναι δυνατόν να το "περνάς" από repeater .
Βάλτο ενσύρματα.Πάρε ένα 2μετρο Cat 6 καλώδιο . Δεν νοείται να έχεις Vdsl και να παλεύεις με wifi, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από εξαιρετικό ενσύρματο streaming και online gaming.

Powerline?

και εγω πανω σε powerline το εχω. Aλλα ο OP αναφερει οτι ειναι 2μ απο το ρουτερ. Οποτε δεν εχει καμμια δικαιολογια να μην βαλει καλωδιο :)
'νταξει ειπαμε... νεες τεχνολογιες και ετσι, αλλα μην το ξεφτιλιζουμε :)

ευχαριστω για τις απαντησεις, οταν το shield ειναι στο playroom ok να το βαλω ενσυρματα αλλα οταν ειναι σε αλλους οροφους δεν γινεται να τραβαω καλωδια...

ρωτησα γιατι ολες οι αλλες android συσκευες μου (tablet και κινητο) πιανουν max ταχυτητες ασυρματα

σε εμενα το shield ειναι σε διαφορετικο οροφο απο το router/nas και χρησιμοποιω powerline. Κατεβασε για κινητο (android) το wifi analyzer και δες αν υπαρχει κορεσμος στο καναλι που εκπεμπει το wifi σου. Αν υπαρχουν πολλα ασυρματα στο καναλι αυτο, δοκιμασε απο τις ρυθμισεις του wifi router σου να αλλαξεις καναλι.

https://forums.geforce.com/default/topic/845223/shield-android-tv/how-to-optimize-your-shield-connectivity/

sorry τι εννοεις "σε τι εκπεμπει"? προς το παρων το shiled σε router ειναι σε συνδεδεμενο οχι σε access point, εχω και ενα repeater πανω στο σαλονι αλλα δεν το χρησιμοποιησα χτες (ηταν εκτος λειτουργειας)

ευχαριστω για τις απαντησεις, οταν το shield ειναι στο playroom ok να το βαλω ενσυρματα αλλα οταν ειναι σε αλλους οροφους δεν γινεται να τραβαω καλωδια...

ρωτησα γιατι ολες οι αλλες android συσκευες μου (tablet και κινητο) πιανουν max ταχυτητες ασυρματα

To max ειναι σχετικό. Εξαρτάται απο τις λειτουργίες που κανεις καθε φορά.
Δεν θα περίμενα σουπερ αποδοση απο απλό ρούτερ με draft n σε διαφορετικό ειδικά όροφο.

Powerline?

Εάν μιλάμε για Devolo 1200+ ok.
Όλα τα άλλα έχουν πρόβλημα ή θα παρουσιάσουν στην αναπαραγωγή

Υ.Γ. Ότι λέω είναι δοκιμασμένο. Έχω περάσει από όλα τα μεγέθη powerline

Last edited:
Και αυτό σχετικό είναι. Με devolo 650 σε τριφασικό και διαφορετικούς πίνακες βλέπω 3.2-3.7MB/sec. Τελεικιαζει τη VDSL μου, αλλά φτάνει οριακά για αρχεία βίντεο που τραβάει από το nas.

Και αυτό σχετικό είναι. Με devolo 650 σε τριφασικό και διαφορετικούς πίνακες βλέπω 3.2-3.7MB/sec. Τελεικιαζει τη VDSL μου, αλλά φτάνει οριακά για αρχεία βίντεο που τραβάει από το nas.

Εμ.. αυτό λέμε. Εάν είσαι μόνος σου σε ένα σπίτι..προσαρμόζεσαι. Εάν όμως έχεις Nas, παιδιά που τρέχουν Youtube δίπλα, συνδεδεμένα mobile phones, κάνεις downloading κι εσύ θες να δεις ταινία απρόσκοπτα στο Netflix.....χρειάζεσαι devolo 1200+ (Πίστεψέ με...το ζω!)

Υ.Γ. Ότι λέω είναι δοκιμασμένο. Έχω περάσει από όλα τα μεγέθη powerline

1200+; Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;

Γιατί; Πιστεύεις ότι πραγματικά τα πιάνει αυτά; :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά είναι θεωρητικά το καλύτερο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή.

1200+; Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;

Για streaming παντα αγοράζουμε τις καλές λύσεις.
Για φορτωμα ιστοσελίδων αρκούν και τα απλά.

Γιατί; Πιστεύεις ότι πραγματικά τα πιάνει αυτά; :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλά είναι θεωρητικά το καλύτερο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή.

http://imgur.com/gallery/S814a

Είχες αλλά devolo πριν; Εγώ πάντως όταν πήγα από τα 500 στα 650 που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν και το ουδέτερο δεν είδα πάνω από 10% βελτίωση

Είχες αλλά devolo πριν; Εγώ πάντως όταν πήγα από τα 500 στα 650 που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν και το ουδέτερο δεν είδα πάνω από 10% βελτίωση

Στη φωτογραφία , διακρίνεται η ταχύτητα των 550 και των 1200+

Αν και εκτος θέματος αλλη μια ψήφο θετική για τα 1200+.
Σε μενα στο πανω όροφο οπου ειναι το of κλειδώνει στα 810 και στο κατω όροφο οπου ειναι το player, nas, tv & avr στα 637.
Φυσικα και καλώδιο δικτύου δεν ειναι αλλα δεδομένων των συνθηκών πραγματικά μου εχουν λύσει τα χέρια.
Το μονο 'παραπονο' ειναι οτι ειναι λιγο άκομψα και μεγαλα...

Με πείσατε! Αν έχω προβληματα θα αγοράσω τα 1200 και ελπίζω να δω διαφορά από τα 650 που έχω τώρα

και εγω εχω 3 devolo online και το ενα ειναι 1200 και wifi και δεν παιζεται η ταχυητα απο αυτο τα αλλα 2 ειναι 500 και ετσι παραγειλλα και περιμενω να μου φερουν αλλο ενα 1200+ ειναι αληθεια οτι καλλυτερο και δεν το λες και ακριβο