sorry τι εννοεις "σε τι εκπεμπει"? προς το παρων το shiled σε router ειναι σε συνδεδεμενο οχι σε access point, εχω και ενα repeater πανω στο σαλονι αλλα δεν το χρησιμοποιησα χτες (ηταν εκτος λειτουργειας)
Mode μάλλον εννοεί. B,g,n,ac?
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
@george4791 Β,g, ...σε Vdsl router μάλλον απίθανο. Όπως και νάχει όμως (n ή ac ) δεν είναι δυνατόν να το "περνάς" από repeater .
Βάλτο ενσύρματα.Πάρε ένα 2μετρο Cat 6 καλώδιο . Δεν νοείται να έχεις Vdsl και να παλεύεις με wifi, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από εξαιρετικό ενσύρματο streaming και online gaming.
sorry τι εννοεις "σε τι εκπεμπει"? προς το παρων το shiled σε router ειναι σε συνδεδεμενο οχι σε access point, εχω και ενα repeater πανω στο σαλονι αλλα δεν το χρησιμοποιησα χτες (ηταν εκτος λειτουργειας)
ευχαριστω για τις απαντησεις, οταν το shield ειναι στο playroom ok να το βαλω ενσυρματα αλλα οταν ειναι σε αλλους οροφους δεν γινεται να τραβαω καλωδια...
ρωτησα γιατι ολες οι αλλες android συσκευες μου (tablet και κινητο) πιανουν max ταχυτητες ασυρματα
Powerline?
Και αυτό σχετικό είναι. Με devolo 650 σε τριφασικό και διαφορετικούς πίνακες βλέπω 3.2-3.7MB/sec. Τελεικιαζει τη VDSL μου, αλλά φτάνει οριακά για αρχεία βίντεο που τραβάει από το nas.Εάν μιλάμε για Devolo 1200+ ok.
Όλα τα άλλα έχουν πρόβλημα ή θα παρουσιάσουν στην αναπαραγωγή
Και αυτό σχετικό είναι. Με devolo 650 σε τριφασικό και διαφορετικούς πίνακες βλέπω 3.2-3.7MB/sec. Τελεικιαζει τη VDSL μου, αλλά φτάνει οριακά για αρχεία βίντεο που τραβάει από το nas.
Εάν μιλάμε για Devolo 1200+ ok.
Όλα τα άλλα έχουν πρόβλημα ή θα παρουσιάσουν στην αναπαραγωγή
Υ.Γ. Ότι λέω είναι δοκιμασμένο. Έχω περάσει από όλα τα μεγέθη powerline
1200+; Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;
Γιατί; Πιστεύεις ότι πραγματικά τα πιάνει αυτά;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Απλά είναι θεωρητικά το καλύτερο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή.
Είχες αλλά devolo πριν; Εγώ πάντως όταν πήγα από τα 500 στα 650 που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν και το ουδέτερο δεν είδα πάνω από 10% βελτίωση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.