Nvidia Shield Android TV 4K

Πάντως οσον αφορά το kodi ειναι το πλέον υποστηριζόμενο Android μηχανάκι, ειδικά για την επερχόμενη έκδοσή του (17, είναι ήδη RC), ίσως να είναι και το μόνο Android που θα παιζει σωστά με αυτό.
Και αυτό επειδή ενσωματώνει "καθαρό" το mediacodec API της google, και το kodi πλέον μόνο αυτό θα υποστηρίζει.
Άρα ό,τι υποστηρίζει το soc, αν υποστηρίζεται κι απ'το API, παίζει και θα παίζει σωστά.
Μόνο αγκάθι το frame packed 3d, που μαλλον υποστήριξη από Nvidia δεν θα ερθει ποτέ.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

1. δεν το εχω δοκιμασει αλλα ναι περνανε
2. δεν εχω ασχοληθει, αλλα ο,τι ισχυει για kodi
3. ναι, εχω κουμπωμενο πανω 1 τερα σκληρο. Απο οτι εχω καταλαβει ομως δεν το βλεπει σαν ενοποιημενο αποθηκευτικο χωρο, αλλα ασχολειται μονο με το 1τερα και εχει αφησει την εσωτερικη μνημη στην ακρη. Ισως να κανω λαθος.
4. δεν εχω 4κ τηλεοραση, αλλα εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει προβλημα. Στα specs παντως φαινεται να το υποστηριζει κανονικα.
5. ναι για kodi/spmc/plex player
6. το kodi 16 δεν υποστηριζε hd audio passthrough για αυτο και αρκετοι χρησιμοποιουσαμε το spmc. Σε kodi 17 (b και rc) μια χαρα passthrough και frame rate switching. Χρησιμοποιουσα και plex player, αλλα μετα το επισημο addon plex for kodi, πλεον σχεδον αποκλειστικα kodi 17. Περα απο τους 3 που ανεφερα δεν εχω ασχοληθει με κανεναν αλλον.
7. συγνωμη αλλα θα εχω εξεγερση σπιτι (ειδικα τωρα με τα σχολεια κλειστα) :)

για το storage, ο χρήστης έχεις το δικαίωμα να επιλέξει το δίσκο που θέλει να αποθηκευτεί η εφαρμογή του

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Κάποιες γρήγορες ερωτήσεις.

1) atmos και dts x περνάνε?
2) blu ray menu είπαμε δεν παίζει, σωστά?
3) Έχει επιλογή unify storage από το android 6.0 ?Τα 16gb φαίνονται λίγα.
4) Με 4K@60frames πως τα πάει?
5) Auto frame switching υποστηριζει?
6) Ο κύριος video player ποιος είναι?Έχει πλήρη υποστήριξη KODI?
7) Ποιος καλός άνθρωπος από την Αθήνα θα μπορεσει να το παραχωρήσει λίγες μέρες για εκτενή παρουσίαση? :p

Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα να έρθεις να το πάρεις κάποια στιγμή από το μαγαζι που δουλεύω στην παλλήνη....εποικοινωνησε μέσω πμ
Φιλικά Γιώργος

αν σκρολλαρεις λιγο κατω στη σελιδα θα δεις το καινουριο σε φωτογραφια. Εχουν αλλαξει λιγο τη συσκευη και το χειριστηριο. Πανω-πανω εχουν ακομα φωτογραφια απο το παλιο. Specs οντως δεν εχουν αναφερθει πουθενα

Φαντάσου ότι τις ειχα δει κιόλας.
Ολοιδιο είναι πρακτικά.
Η τιμή είναι σωστή,να δουμε πόσο καλά θα παίζει από τη πρώτη μέρα.

Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν εχει καταλαβει τι θα προσφερει περισσοτερο απο το προηγουμενο. Εδω βλεπεις (σορρυ αν το γνωριζεις ηδη) τα πιο φρεσκα νεα για το shield http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=220297&page=219

4k amazon prime video ειναι στα νεα χαρακτηριστικα (μαλλον δεν ειχε καν πριν amazon prime app). Το αλλο που θυμαμαι οτι ηταν μειονεκτημα του "παλιου" shield ειναι οτι σε 4κ video δεν υποστηριζε 10bit. Πραγματικα αυτο ομως δεν το θυμαμαι καλα, μιας και το ολο θεμα 4κ δεν με εχει απασχολησει μεχρι στιγμης, οποτε μπορει και να κανω λαθος.

Εν τω μεταξυ η κατασταση μπερδευει ακομα περισσοτερο μιας και διαβαζω οτι ειπε η nvidia οτι πολλα απο τα νεα χαρακτηριστικα του καινουριου θα τα παρει και το παλιο με system update. Παντως αν ειχαν καινουριο SoC δεν θα το διαφημιζαν;

οψομεθα...

Κανονικά όχι. Κάποιες φορές έβγαινε σε προσφορά. Κανονικά είχε μόνο το controller

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Το spot ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Ασύρματα μικρόφωνα που θα συνδέονται με το shield και θα δίνουν δυνατότητα Google assistant

Το NVidia Shield είναι τίμιο μηχάνημα, τόσο ως προς τις δυνατότητες και την ισχύ του όσο και για τα χρήματα που κοστίζει.
Λίγο περισσότερους τίτλους παιχνιδιών που να παίζονται στην TV να είχε μονάχα......

Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος nba app για Android με το nvidia ; Για κάποιο λόγο η κίνηση είναι ψιλό χάλια (διαρκή μικρά σπασίματα) σε δύο αλλα box, σε αντίθεση με το κινητό ή το tablet. Κάτι είχα διαβάσει ότι μπορεί να φταίει ότι έχω plasma tv (Samsung) αλλά δεν το κατάλαβα.

Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος nba app για Android με το nvidia ; Για κάποιο λόγο η κίνηση είναι ψιλό χάλια (διαρκή μικρά σπασίματα) σε δύο αλλα box, σε αντίθεση με το κινητό ή το tablet. Κάτι είχα διαβάσει ότι μπορεί να φταίει ότι έχω plasma tv (Samsung) αλλά δεν το κατάλαβα.

το μόνο θέμα είναι η ανάλυση, νομίζω δεν είναι ούτε 720p, σε plasma Panasonic

Αυτό ακριβώς εννοούσα : Υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να κάνεις εγκατάσταση μέσω των apk τους. Όμως δεν είναι για TV.

Αυτό το μηχάνημα δουλεύει και σαν plex server δηλαδή να στέλνει υλικό σε άλλες συσκευές;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει διεξοδικά. Με 1 stream είναι σίγουρα οκ. Με περισσότερα δεν ξέρω τι γίνεται. Μιλάμε για transcoding πάντα. Χωρίς, τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα.

Αυτό το μηχάνημα δουλεύει και σαν plex server δηλαδή να στέλνει υλικό σε άλλες συσκευές;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι

Attachments

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    12.7 KB · Views: 112