Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Βρε σαν το καλώδιο δεν έχει...
(ατάκα που λέμε συχνα στην δουλειά μου - άσχετο βέβαια αλλά και σχετικό μαζί)

Πάντα το καλώδιο θα ειναι πιο καλό και σταθερό, αρκεί να έχεις και καλό switchaki!

Ευχαριστώ leo για τις απαντήσεις (πάντα άμεσος )

Στο Σκρουτζ βρίσκω δύο τιμές απο 260 - 385 .
Η δεύτερη τιμή αφορά την έκδοση pro που από ότι βλέπω διαφέρει μόνο στην χωρητικότητα του δίσκου.
Έχει κάποια άλλη διαφορά;
Ο δίσκος δεν με ενδιαφέρει και παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω

Αν μιλάμε για το μοντέλο του 2017 έχει ακόμη μία διαφορά στο τηλεκοντρόλ που πλέον είναι ir ενώ το προηγούμενο ήταν Bluetooth και είχε και υποδοχή για ακουστικά πάνω, αν και νομίζω θα δουλεύει και το παλιό αν το βρεις κάπου, είναι πολύ χρηστικό αν δεν θέλεις να ενοχλείς κουμπωνεις τα ακουστικά πάνω στο τηλεκοντρόλ και ακούς από εκεί

Χμμμ...
Αυτό με κάνει να προτιμώ την παλιότερη έκδοση.
Είναι πολύ καλύτερη η Bluetooth επικοινωνία από την ir ( έχω καλομαθει με το τηλεκοντρόλ του mi box).
Στο παλιό υπάρχουν και οι φωνητικές εντολές;

Χμμμ...
Είναι πολύ καλύτερη η Bluetooth επικοινωνία από την ir ( έχω καλομαθει με το τηλεκοντρόλ του mi box).

Απλά το bluetooth τηλεχειριστηριο, σε σχέση με το IR τελείωνει πιο γρήγορα η μπαταρία.

Χμμμ...

Ναι

Απλά το bluetooth τηλεχειριστηριο, σε σχέση με το IR τελείωνει πιο γρήγορα η μπαταρία.

Έχει θύρα micro usb για φόρτιση ενώ το νέο δεν έχει και όταν αδειάσουν οι μπαταρίες τις αλλάζεις

Έχει θύρα micro usb για φόρτιση ενώ το νέο δεν έχει και όταν αδειάσουν οι μπαταρίες τις αλλάζεις

Ναι έχει θύρα usb, αλλά πρέπει να το φορτίζεις συχνά πυκνά...με το IR Μπορεί να σου κρατήσει και 2 μήνες. Εγώ το bluetooth εχω και με βολεύει αν και νομίζω ειναι wifi direct...και όχι Bluetooth...ή όχι ?

Ναι έχει θύρα usb, αλλά πρέπει να το φορτίζεις συχνά πυκνά...με το IR Μπορεί να σου κρατήσει και 2 μήνες. Εγώ το bluetooth εχω και με βολεύει αν και νομίζω ειναι wifi direct...και όχι Bluetooth...ή όχι ?

Παντού σαν Bluetooth αναφέρεται

Το μοντέλο του 2017 δεν έχει αισθητήρα ir οπότε ξεχνάς τα φτηνά Harmony πολύ τηλεκοντρόλ

Βλέπω κάποιοι πωλητές δεν αναφέρουν το τηλεκοντρόλ και στις φωτογραφίες δείχνουν.Μόνο το κοντρόλ για τα παιχνίδια.
Παίζει σε κάποιες παρτίδες να πωλείται χωρίς το τηλεκοντρόλ;

https://forums.geforce.com/default/topic/987100/shield-tv-2017-only-pro-has-ir-receiver-/

Είχα διαβάσει αυτά και είχα μείνει με την εντύπωση ότι στο 2017 16αρι μοντέλο δεν υπάρχει καθόλου ir receiver και ότι gamepad κάτι καινούριο remote είναι Bluetooth. Υποτίθεται ότι βασίζεται πολύ στο CEC, το οποίο υπήρχε και στο παλιό μοντέλο έτσι και αλλιώς

https://forums.geforce.com/default/topic/987100/shield-tv-2017-only-pro-has-ir-receiver-/

Είχα διαβάσει αυτά και είχα μείνει με την εντύπωση ότι στο 2017 16αρι μοντέλο δεν υπάρχει καθόλου ir receiver και ότι gamepad κάτι καινούριο remote είναι Bluetooth. Υποτίθεται ότι βασίζεται πολύ στο CEC, το οποίο υπήρχε και στο παλιό μοντέλο έτσι και αλλιώς

Ναι, έχεις δίκιο μόνο το pro έχει

Βλέπω κάποιοι πωλητές δεν αναφέρουν το τηλεκοντρόλ και στις φωτογραφίες δείχνουν.Μόνο το κοντρόλ για τα παιχνίδια.
Παίζει σε κάποιες παρτίδες να πωλείται χωρίς το τηλεκοντρόλ;

Μήπως είναι το 2015 μοντέλο? Γιατί αυτό ήταν χωρίς το τηλεκοντρόλ