Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K
åν επαιζε και 3D θα το επαιρνα.... ξερεις καποιο που να παιζει και 4Κ και 3D ?
γιατι ομως να μας ενδιαφερει το kodi τοσο πολυ;
1, ναι
2, δε στέκει η ερώτηση
3, παίζει κανονικά πλέον
4, δεν έχω χάρμονυ, ξέρω ότι πολλοί το δουλεύουν έτσι με χάρμονυ αλλά ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα κουμπιά
"SHIELD supports 7.1 and 5.1 surround sound pass through over HDMI" Ναι αλλά τι 5.1 και 7.1? Αυτός είναι μόνο ο αριθμός των καναλιών και δεν διευκρινίζει format decoder.
Θα ησύχαζα εάν το κούμπωνε κάποιος στον Av Receiver του και μας επιβεβαίωνε ότι άναψε η led ένδειξη dts-ma τουλάχιστον.
Το dts-ma δεν είναι καινούργιο format υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρονιά δεν είναι και καμία καινοτομία
στα 185 ολα μαζι με φορους κτλ...amazon.de με DHL συσγνωμη για την καθυστερηση.Ειχα πετυχει προσφορά εγωΕπειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ, πως σου βγήκε τόσο οικονομικά; Εγώ μόλις το βάζω στο καλάθι και φτάνω στο τελευταίο βήμα, μου βγάζει τιμή GBP 163.12, δλδ σχεδόν 220 ... Κάνω κάτι λάθος;
εμενα τα επαιξεπαιζει ολα τα αρχεια 4Κ αυτο μεσω δικτυου ?
Παιζει και 3D ?
Μπορει να συνδεθει με iphone-ipad ασυρματα ?
Καλησπερα και πάλι επειδη εχω ψηθεί να το πάρω να κανω κανα 2 ερωτησεις για οποιον ξέρει
1.αν θελω καποιο παιχνιδι μπορω να το κατεβασω απο το google store και αν το εγκαταστησω?
2.αν θελω βιντεο κατεβαζω το kodi αλλα πως θα δει το kodi τουσ 2 δισκους που εχω κοινοχρηστους σε αλλο pc υπαρχει καποιος οδηγος?
3.το remote του ειναι ευχρηστο με το Kodi? η αν θελω να βαλω αλλο βαζω ασυρματο πλξκτρολογιο και ποντικι στις θυρεσ usb που εχει?
ωχχχχ συγνωμμη παιδια εκανα 3 ερωτησεις
Ευχαριστώ για το reply. Απλά δοκιμάζοντας το Ζidoo Χ6 pro, το ΗDMI passthrough μου εκανε πολλα νερα με τον ενισχυτη με αποτελεσμα να εχω τραγικα out of sync audio playback (κατι που δεν ειχα ποτε με raspi2 και openelec). Για αυτο ρωταω αν δουλευει σωστα το HDMI passthrough, υποπτευομαι οτι τα android media player χωλενουν σε αυτον τον τομεα.
Καλησπερα και πάλι επειδη εχω ψηθεί να το πάρω να κανω κανα 2 ερωτησεις για οποιον ξέρει
1.αν θελω καποιο παιχνιδι μπορω να το κατεβασω απο το google store και αν το εγκαταστησω?
2.αν θελω βιντεο κατεβαζω το kodi αλλα πως θα δει το kodi τουσ 2 δισκους που εχω κοινοχρηστους σε αλλο pc υπαρχει καποιος οδηγος?
3.το remote του ειναι ευχρηστο με το Kodi? η αν θελω να βαλω αλλο βαζω ασυρματο πλξκτρολογιο και ποντικι στις θυρεσ usb που εχει?
ωχχχχ συγνωμμη παιδια εκανα 3 ερωτησεις
Κλεινουν τα ματια μου...αποριες 1)το remote γινεται να κλεισει οπως το κοντρολ;δεν το εχω καταφερει ακομα,κ 2)το μηχανημα δεν κλεινει;μονο σε κατασταση sleep μπαινει;
3)εβαλα το kodi χωρις κανενα addon κ στις ρυθμισεις στο about εκει που σου λεει πιο βερσιον εχεις με τις 2 μπαρες cpu κ memory ,η memory στο περιπου 70% δεν ειναι πολυ ;σημ δεν εχω σβησει καμια εφαρμογη απο αυτες που ηρθε εγκαταστημενο,αντιθετως εχω βαλει το kodi,es explorer,vlc,mx player
Ναι κάνει σωστό pass-through, έχει επίσημη υποστήριξη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
2) Μέσα στο kodi, videos - files - add videos - browse και επιλογή smb ή nfs
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
1) κλείνει αυτόματα μόνο του όπως και ο controller
2) μόνο sleep, αλλιώς από το κουμπί στο shield παρατεταμένα, έτσι κλείνει
3) μια χαρά, Android είναι
http://www.demo-world.eu/2d-demo-trailers-hd/
Τέρμα κάτω δες καποιο dts hd ma 5.1 ή 7.1 αυτά είναι mkv video files
Το ιδανικότερο θα ήταν να ριπαρεις ένα blu-ray που το χεις αγοράσει απλά για να τεσταρεις και για m2ts που είναι το αυτούσιο αρχείο.
Δεν εχω ομως σοβαρο πισι για να το κανω αυτο.
Οπως κ δεν μπορω να παρω dts hd ma λογω οτι δεν το υποστηριζει ο ενισχυτης μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.