Nvidia Shield Android TV 4K

Επαναφορτιζόμενη έχει

το γνωρίζω ότι έχει επαναφορτιζόμενη.

πρέπει να αλλαχτεί;

νομίζω είχα διαβάσει ότι προτείνεται η αλλαγή της μετά από 1 χρόνο χρήσης.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Τι λες τώρα!
Επαναφορτιζόμενο είναι και το τηλεκοντρόλ του 2017;
Και πως φορτίζει;
Micro USB με φορτιστή κινητού. Να υποθέσω ότι δεν το έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου, με καθόλου; :)

Δεν το έχω μπροστά μου τώρα αλλά δεν θυμάμαι το τηλεκοντρόλ μου να έχει θύρα usb για φόρτιση.
Τόσο πια δεν βλέπω;

Βρε μήπως λέτε μόνο για της παιχνιδομηχανης το κοντρόλ;

αναφέρομαι στο μοντέλο 2016.
πρέπει να αλλαχτούν οι επαναφορτιζόμενες;

αναφέρομαι στο μοντέλο 2016.
πρέπει να αλλαχτούν οι επαναφορτιζόμενες;

μα που το διαβασες αυτο το πραγμα; ειναι σαν να λες "θελω να αλλαξω την μπαταρια (μη αποσπομενη) του κινητου μου". Στο faq στο σαιτ της nvidia αναφερει οτι ειναι "non user serviceable". Υποθετω οτι αν το ψαξεις απο εδω και απο εκει ισως υπαρχει καποιος τροπος ανοιγοντας το χειριστηριο, αλλα δεν ξερω αν αξιζει. Εχεις προβλημα με το χειριστηριο και τη διαρκεια ζωης της μπαταριας του;

Κάτσε λίγο γιατί νομίζω ότι έμπλεξες τις λέξεις και εμείς τα μπούτια μας :)
Μιλάς για το τηλεκοντρόλ-remote ή το gamepad-controller?

Επίσης το 2ο λινκ που έβαλες δεν ανοίγει

μιλάω για το τηλεκοντρόλ το οποίο στο δικό μου μοντέλο είναι επαναφορτιζόμενο και αναρωτιέμαι αν οι μπαταρίες πρέπει να αλλάζονται.

αυτά είναι για το νέο μοντέλο;

HOW DO I REPLACE THE BATTERIES ON MY SHIELD REMOTE?

On the bottom end of the remote you will see a small circular depression. Press this with a tool (like the end of a ball-point pen) and it will release a tray from the bottom of the remote. Pull the tray fully out of the remote and you'll see two coin-cell batteries. Replace them per the orientation indicated on the tray, then push the tray back into the remote until you feel it latch securely. Batteries = CR 2032 (3V).

WHAT IS THE BATTERY LIFE OF THE SHIELD REMOTE?

With typical usage, your SHIELD remote should last for a year.

https://shield.nvidia.com/support/nvidia-shield-remote/faq

μιλάω για το τηλεκοντρόλ το οποίο στο δικό μου μοντέλο είναι επαναφορτιζόμενο και αναρωτιέμαι αν οι μπαταρίες πρέπει να αλλάζονται.

αυτά είναι για το νέο μοντέλο;

HOW DO I REPLACE THE BATTERIES ON MY SHIELD REMOTE?

On the bottom end of the remote you will see a small circular depression. Press this with a tool (like the end of a ball-point pen) and it will release a tray from the bottom of the remote. Pull the tray fully out of the remote and you'll see two coin-cell batteries. Replace them per the orientation indicated on the tray, then push the tray back into the remote until you feel it latch securely. Batteries = CR 2032 (3V).

WHAT IS THE BATTERY LIFE OF THE SHIELD REMOTE?

With typical usage, your SHIELD remote should last for a year.

https://shield.nvidia.com/support/nvidia-shield-remote/faq

Αυτο ειναι νομιζω για το παλιό μοντέλο.

το δικό μου έχει υποδοχή για usb κ ακουστικά.

επομένως ισχύουν στην περίπτωσή μου; πρέπει να αλλάξω μπαταρία;

το δικό μου έχει υποδοχή για usb κ ακουστικά.

επομένως ισχύουν στην περίπτωσή μου; πρέπει να αλλάξω μπαταρία;

εδω θα βρεις τις διαφορες τακτοποιημενες.
Εσυ εχεις προφανως το μοντελο του 2015, το οποιο εχει εσωτερικη-μη ευκολα προσβασιμη επαναφορτιζομενη μπαταρια, οποτε το αφηνεις οπως εχει και οσο αντεξει. Παντως δεν εχω διαβασει παραπονα για την μπαταρια του μεχρι στιγμης. Προσωπικη αποψη δεν εχω επειδη ειχα παρει την "φτηνη" εκδοση που ειχε μεσα μονο το gamepad.

Αυτα που διαβασες "With typical usage, your SHIELD remote should last for a year." ειναι για το καινουριο μοντελο με τις 2 Χ CR2032 μπαταριες, οπου οντως το ανοιγεις και τις αλλαζεις.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Συνεπώς μόνο η έκδοση 2016 έχει επαναφορτιζομενο τηλεκοντρόλ.
Του 2017 έχει το συρταρακι με τις δύο στρογγυλές μπαταρίες.

Άντε γιατί πήγα να τρελαθώ .
Μικρή διόρθωση για να μην υπάρχουν μπερδέματα. Δεν υπάρχει έκδοση 2016. Υπάρχει 2015 και 2017.

αν κάποιος εχει δοκιμάσει το mi tv box..
1) η φωνητική αναζήτηση στο shield δουλεύει τόσο καλα όσο και στο mi; ψάχνει δηλαδη σε όλα τα app που εχουμε εγκαταστήσει.. πχ netflix, mubi ή μονο στο youtube;
2) τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το ps4 πχ red dead redemtion 2, κυκλοφορούν και για το shield;

1) η φωνητική αναζήτηση στο shield δουλεύει τόσο καλα όσο και το mi;
2) τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το ps4 πχ red dead redemtion 2, κυκλοφορούν και για το shield;

θα σου απαντησω μονο στο 2)

Τα παιχνιδια που μπορει κανεις να παιξει στο shield ανηκουν σε 4 κατηγοριες

α. android παιχνιδια
β. custom ports συγκεκριμενων παιχνιδιων που εχουν γινει μονο για το nvidia shield (π.χ. metal gear solid)
γ. παιχνιδια που μπορεις να streamαρεις απο server της nvidia χρησιμοποιωντας τη συνδρομητικη υπηρεσια gamestream. Αυτα ειναι κατα βαση παλαιοτερα παιχνιδια pc (π.χ. 3+ ετων)
δ. παιχνιδια που μπορεις να streamαρεις απο το steam του pc σου, φτανει να φοραει συμβατη καρτα γραφικων nvdia. Εδω εχουμε πολυ περισσοτερους τιτλους οι οποιο μπορει να ειναι και παρα πολυ νεοι. Δυστυχως δεν εχω gaming pc, οποτε δεν το εχω δοκιμασει.

Τελος, ατυχης η επιλογη του παραδειγματος :) μιας και το red dead οχι δεν εχει κυκλοφορησει για ps4, αλλα ακομα εχουμε δει μονο trailer. Βασει υπολογιστικης ισχυος που θα απαιτει δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξει στο shield. Αν και οταν βγει version για pc (κατι που ποτε δεν εγινε για το red dead 1) ισως να υποστηριζεται η επιλογη για τοπικο streaming (επιλογη δ).

το voice search θεωρητικα πρεπει να δουλευει το ιδιο καλα, μιας και ειναι χαρακτηριστικο του λειτουργικου και δεν εχει σχεση με το hardware.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

1) η φωνητική αναζήτηση στο shield δουλεύει τόσο καλα όσο και στο mi; ψάχνει δηλαδη σε όλα τα app που εχουμε εγκαταστήσει.. πχ netflix, mubi ή μονο στο youtube;

Στο shield δουλεύει καλύτερα αφού συνεργάζεται και με άλλες εφαρμογές όπως πχ Netflix.
Στο mi box ψάχνει μόνο σε YouTube και Google.
Πάντως και τα δύο ακούνε πολύ καλά.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Στο shield δουλεύει καλύτερα αφού συνεργάζεται και με άλλες εφαρμογές όπως πχ Netflix.
Στο mi box ψάχνει μόνο σε YouTube και Google.
Πάντως και τα δύο ακούνε πολύ καλά.

εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο; προσωπικα παντως η φωνητικη αναζητηση εντος netflix μου κανει νερα σε καποιους τιτλους. Εντος plex, spmc δουλευει αψογα.