Επαναφορτιζόμενη έχει
Micro USB με φορτιστή κινητού. Να υποθέσω ότι δεν το έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου, με καθόλου;Τι λες τώρα!
Επαναφορτιζόμενο είναι και το τηλεκοντρόλ του 2017;
Και πως φορτίζει;
αναφέρομαι στο μοντέλο 2016.
πρέπει να αλλαχτούν οι επαναφορτιζόμενες;
μιλάω για το τηλεκοντρόλ το οποίο στο δικό μου μοντέλο είναι επαναφορτιζόμενο και αναρωτιέμαι αν οι μπαταρίες πρέπει να αλλάζονται.
αυτά είναι για το νέο μοντέλο;
HOW DO I REPLACE THE BATTERIES ON MY SHIELD REMOTE?
On the bottom end of the remote you will see a small circular depression. Press this with a tool (like the end of a ball-point pen) and it will release a tray from the bottom of the remote. Pull the tray fully out of the remote and you'll see two coin-cell batteries. Replace them per the orientation indicated on the tray, then push the tray back into the remote until you feel it latch securely. Batteries = CR 2032 (3V).
WHAT IS THE BATTERY LIFE OF THE SHIELD REMOTE?
With typical usage, your SHIELD remote should last for a year.
https://shield.nvidia.com/support/nvidia-shield-remote/faq
το δικό μου έχει υποδοχή για usb κ ακουστικά.
επομένως ισχύουν στην περίπτωσή μου; πρέπει να αλλάξω μπαταρία;
Μικρή διόρθωση για να μην υπάρχουν μπερδέματα. Δεν υπάρχει έκδοση 2016. Υπάρχει 2015 και 2017.Συνεπώς μόνο η έκδοση 2016 έχει επαναφορτιζομενο τηλεκοντρόλ.
Του 2017 έχει το συρταρακι με τις δύο στρογγυλές μπαταρίες.
Άντε γιατί πήγα να τρελαθώ .
αν κάποιος εχει δοκιμάσει το mi tv box..
1) η φωνητική αναζήτηση στο shield δουλεύει τόσο καλα όσο και το mi;
2) τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το ps4 πχ red dead redemtion 2, κυκλοφορούν και για το shield;
αν κάποιος εχει δοκιμάσει το mi tv box..
1) η φωνητική αναζήτηση στο shield δουλεύει τόσο καλα όσο και στο mi; ψάχνει δηλαδη σε όλα τα app που εχουμε εγκαταστήσει.. πχ netflix, mubi ή μονο στο youtube;
Στο shield δουλεύει καλύτερα αφού συνεργάζεται και με άλλες εφαρμογές όπως πχ Netflix.
Στο mi box ψάχνει μόνο σε YouTube και Google.
Πάντως και τα δύο ακούνε πολύ καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.