Nvidia Shield Android TV 4K

εχω ενα θεμα καποιες μερες τωρα με το nvidia μου χανει συνεχεια το remote δηλαδη επειδη παντα το κλεινω μολις ανοιξει δεν βλεπει το remote και χρειαζεται να το κανω παλι Pair του εχω βαλει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο να φταιει αυτο?η κατι αλλο?
επισης καποια γνωμη για συνδεση του nvdia με αυτην την τηλεοραση θα μπορει να αποδοσει καλα?σε ταινειες μεσω smpc κλπ κλπ ?ο ενισχυτης ειναι ενας harma kardon
http://www.samsung.com/gr/tvs/qled-q7cam/QE49Q7CAMTXXH/

Μολις παρελαβα νεο ανταπτορα για την πριζα (σε αντικατασταση του "ελαττωματικου"). Ηρθε απο hong kong, οποτε πιστευω οτι η αποστολη απο την nvidia εγινε σχεδον αμεσα, καθως δεν εχει περασει μηνας απο τοτε που συμπληρωσα την φορμα αντικαταστασης στο σαιτ τους.
Αψογοι

Εγώ 13 Αυγούστου αλλά ακόμα τίποτα σου ήρθε στο σπίτι με φάκελο ή ειδοποίηση να πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο;

ξερει καποιος τι ρυθμισεις κανουμε στο nvidia για 4κ τηλεοραση?

Λογικά θα αναγνωρίσει αυτόματα την ανάλυση της τηλεόρασης σου.
Τελικά σήμερα είδα στο γραμματοκιβωτιο μου άφησε ειδοποιητηριο ο ταχυδρόμος μάλλον το ανταπτορακι θα είναι γιατί δεν περιμένω τίποτα άλλο.

οποτε δεν χρειαζεται να πειραξουμε κατι στα settings?
βεβαια να διορθωσω κατι σε ενισχυτη ειναι συνδεδεμενο και ο ενισχυτης στην tv

Νέα αναβάθμιση
SHIELD EXPERIENCE UPGRADE 6.0

Additional enhancements/fixes not covered in the release notes are:
Dynamic refresh rate with mixed HDMI setups:
Dynamic refresh rate switching now is now supported on mixed HDMI configurations (e.g. SHIELD connected to an HDMI 2.0 compatible receiver, then connected to an older HDMI 1.3 compatible TV). Note: we are investigating some rare cases of audio/video loss in these configurations that will be addressed in a future release.

Customized HDMI modes
Select your custom SHIELD display output mode. In Settings > Display & Sounds > Advanced settings > HDMI settings, unselect Set to recommended. Select HDMI display modes to see the list of supported modes your display supports.

Reduced video stutter when display refresh is set to 23.976Hz.
Fixed cases of dropped frames when playing 25Hz content in Kodi.
Improved image scaling for shows recorded in standard definition in PLEX.
Added ability for Hauppauge dual tuners to scan for both DVB-T and DVB-T2 channels.
Improved reliability of firmware updates for SHIELD remote.
Fixed cases of local network storage access disappearing for German language.
Fixed cases of protected content failing to play if TV is turned off during playback.
Added HDMI-CEC volume control for Bose SoundTouch 520.

https://shield.nvidia.com/support/nvidia-shield-tv/release-notes/1

Διαβάζω «..Reduced video stutter when display refresh is set to 23.976Hz.
Fixed cases of dropped frames when playing 25Hz content in Kodi..»

Είχε/έχει και το shield ‛προβληματακια’ και χαμένα frames με το kodi?
Το λύσαμε τελικά ή έχει πια θεματάκια αλλά δεν είναι αντιληπτά;

Τώρα να πω ότι πέτυχα ποτέ υλικό 50Hz στο kodi ώστε να δω χαμένα frames ψέματα θα πω.
Το μόνο θέμα που είχα και αυτό δημιουργήθηκε στην προτελευταία αναβάθμιση ήταν με το auto frame switch και αυτό μόνο σε κάποιες περιπτώσεις.
Τώρα λύθηκε και αυτό.
Εξακολουθεί να είναι το πιο γρηγορο Android media player από ότι έχω δοκιμάσει και σύμφωνα με ότι διαβάζω το πιο απροβλημάτιστο.

Βρήκα θέμα στην τελευταία αναβάθμιση και αφορά το τηλεκοντρόλ.
Ενώ ως τώρα μέσω HDMI άνοιγε και έκλεινε το shield μαζί με τον ενισχυτή (Yamaha ) Τώρα το άνοιγμα γίνεται με αρκετή καθυστέρηση αφού περνάνε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα ως που να ανάψει και ο ενισχυτής ( στο σβήσιμο κλείνουν σχεδόν μαζί)
Το πιο ενοχλητικό ομως είναι οτι πλέον δεν έχω δυνατότητα αυξομείωσης του ήχου από το τηλεκοντρόλ του shield.
Όταν κάνω Swype στο volume pad μου βγάζει την παρακάτω σημείωση.

64637e3c16e5fcb6561cb2f2df1bd5f2.jpg