Nvidia Shield Android TV 4K

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Στο δικό μου εκτός από το ότι δεν παίζει 4Κ, παρατηρώ και κολλήματα στην εικόνα ενώ ο ήχος συνεχιζει κανονικά, τόσο στο shield όσο και στην Sony που δοκίμασα. Τα HD videos παίζουν χωρίς προβλήματα

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν θέλετε να γυρίσετε στο παλιό app:

1. Google play/ρυθμίσεις/απενεργοποίηστε τις αυτόματες ενημερώσεις.
2. Ρυθμίσεις/εφαρμογές/youtube/κατάργηση (ενημερώσεων)

Θα γυρίσει το παλιό app.

Το εκανα στην tv αλλά πιστεύω είναι το ίδιο και στην nvidia.

Πολύ μπλέξιμο χωρίς λόγω το shield τελικά μάλλον από δευτέρας πάει για πούλημα να πάρω ένα dune να τελειώνουμε....

Είναι σημαντικό αυτό το update;
Επειδή μια χαρά δουλεύει φοβάμαι να το πειράξω
97bdf323b0dcc6115a701d2678f28b58.jpg

Πολύ μπλέξιμο χωρίς λόγω το shield τελικά μάλλον από δευτέρας πάει για πούλημα να πάρω ένα dune να τελειώνουμε....

Κρίμα που δεν σου έκατσε καλά...
Καλές περιπτώσεις -εάν σε ενδιαφέρει πρωτίστως η θέαση ταινιών- είναι τα zidoo x9s/8 με τον ενσωματωμένο player να είναι σχεδόν εξαιρετικός και το himedia Q5pro με το τελευταίο λογισμικό να έχει λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα.
(Αναλυτική παρουσίαση για το τελευταίο εκανε χθες ο Χρήστος ..)

Αν δεν το βόλεψε το shield δύσκολο να παρηγορηθει με zidoo.
Πάντως και εγώ αν δεν τα έβρισκα με το shield σε dune θα πήγαινα και θα ξεμπερδευα.
Προς το παρόν όμως δεν βλέπω το λόγο.

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Αν δεν το βόλεψε το shield δύσκολο να παρηγορηθει με zidoo.
Πάντως και εγώ αν δεν τα έβρισκα με το shield σε dune θα πήγαινα και θα ξεμπερδευα.
Προς το παρόν όμως δεν βλέπω το λόγο.

Θα κάνω μια τελευταια δοκιμή και αν δεν δουλέψει θα το πουλησω 190 τι να κάνω αν δεν κάνω την δουλεια μου αφού το έχω 2 εβδομαδες και έχω δει μια ταινια

Καλημέρα παιδιά ,

Λοιπόν βρήκα μια λύση με το πρόβλημα που ειχα αναφέρει . Σας θυμίζω ότι είχα πρόβλημα με την αλλαγή των frame από 60 σε 23,973 .

Αγόρασα ένα hdmi splitter (v.1.4 αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο) και συνέδεσα την μία έξοδο κατευθείαν στο βιντεοπροβολέα για την εικόνα και την άλλη έξοδο στον ενισχυτή για να μου δίνει τον ήχο. Όλα δουλεύουν κανονικότατα!!!

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Έχω Yamaha 679 με hdcp 2.2 και τηλεόραση 1080p οπότε δεν έχει 2.2
Δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές που έμενε κολημμενο στα 60, έσβηνα όλη την αλυσίδα (και έβγαζα το shield από την πρίζα) και το πρόβλημα διορθωνοταν.
Σήμερα με νέο ενισχυτή Yamaha v383 και πλέον δεν έχω auto frame switch.
Η τηλεόραση μου 1080 ,όπως και η δική σου, και ο ενισχυτής μου hdcp 2.2.
Μέχρι χτες με το ίδιο καλώδιο που σήμερα πηγαίνει από τον ενισχυτή στη tv είχα συνδεόμενο το shield και δεν είχα πρόβλημα.
Αρα τι;
Παίζει ένα από τα δύο καλώδια να μην συνεργάζεται;
Καλημέρα παιδιά ,

Λοιπόν βρήκα μια λύση με το πρόβλημα που ειχα αναφέρει . Σας θυμίζω ότι είχα πρόβλημα με την αλλαγή των frame από 60 σε 23,973 .

Αγόρασα ένα hdmi splitter (v.1.4 αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο) και συνέδεσα την μία έξοδο κατευθείαν στο βιντεοπροβολέα για την εικόνα και την άλλη έξοδο στον ενισχυτή για να μου δίνει τον ήχο. Όλα δουλεύουν κανονικότατα!!!
Ποιό πήρες φίλε μου;
Το setup σου είναι παρόμοιο με το δικό μου και του avap ( δηλαδή tv 1080 και ενισχυτής hdcp 2.2);

Πάντως διαβάζω πως το πρόβλημα με το switch frame υπάρχει αρκετό καιρό ( τουλάχιστον έξι μήνες).
Δεν ξέρω αν υπάρχει στα προσεχώς κάποια αναβάθμιση αλλά σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε σε προηγούμενη;

Θα ηθελα να ρωτησω αν παρατηρειται στην αναπαραγωγη με KODI κατα τυχαια διαστηματα καποια drop frames ?

Θελω να καταλαβω αν ειναι αδυναμια του KODI ή κατι συμβαινει με την τηλεοραση μου 55KS7000 .

Με το shield δεν εχω παράπονο στην ροή του βίντεο με kodi.
Είναι όπως πρέπει να είναι.
Φυσικά το έχω μόνιμα ρυθμιζόμενο στα 23.976 πράγμα που δυστυχώς μου δίνει κακή ροή στην πλοήγηση των μενού του Android γενικώς.

Ναι το δοκιμασα και εγω ρυθμισμενο στα 23.976 και δεν παρατηρησα drop frames .
Οποτε μαλλον ειναι θεμα του KODI .

Μακαρι να εβγαζε η DUNE κατι με υποστηριξη HDMI 2.0a να το αγοραζα να ξεμπευρδευω .

Μακαρι να εβγαζε η DUNE κατι με υποστηριξη HDMI 2.0a να το αγοραζα να ξεμπευρδευω .

Σε 1-2 χρονάκια θα βγάλει. Ακόμα δεν εχει νόημα αφού οτι κυκλοφορεί (συμπεριλαμβανομένων και των UHD rips) τα παιζει κανονικά με περιορισμό τα 4Κ@30 που τη παρούσα στιγμή δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ας βγει τρόπος να παίρνουμε backup τα UHD δισκάκια και βλέπουμε μετά τι player θα (ξανα) αγοράσουμε.

ΥΓ.Το shield έβγαλε άψογα σερί τη 1η σεζόν των defenders απο το Netflix app.

Ναι αλλα δεν ενεργοποιει το HDR και αυτο που ενοργοποιει η SAMSUNG ειναι τελειως ψευτικο .