Μάλιστα...γιαυτο μου κάνει ίσως και έναν μικρό βόμβο....
Στο δικό μου εκτός από το ότι δεν παίζει 4Κ, παρατηρώ και κολλήματα στην εικόνα ενώ ο ήχος συνεχιζει κανονικά, τόσο στο shield όσο και στην Sony που δοκίμασα. Τα HD videos παίζουν χωρίς προβλήματα
Sent from my iPad using Tapatalk
Πολύ μπλέξιμο χωρίς λόγω το shield τελικά μάλλον από δευτέρας πάει για πούλημα να πάρω ένα dune να τελειώνουμε....
Αν δεν το βόλεψε το shield δύσκολο να παρηγορηθει με zidoo.
Πάντως και εγώ αν δεν τα έβρισκα με το shield σε dune θα πήγαινα και θα ξεμπερδευα.
Προς το παρόν όμως δεν βλέπω το λόγο.
Σήμερα με νέο ενισχυτή Yamaha v383 και πλέον δεν έχω auto frame switch.Έχω Yamaha 679 με hdcp 2.2 και τηλεόραση 1080p οπότε δεν έχει 2.2
Δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές που έμενε κολημμενο στα 60, έσβηνα όλη την αλυσίδα (και έβγαζα το shield από την πρίζα) και το πρόβλημα διορθωνοταν.
Ποιό πήρες φίλε μου;Καλημέρα παιδιά ,
Λοιπόν βρήκα μια λύση με το πρόβλημα που ειχα αναφέρει . Σας θυμίζω ότι είχα πρόβλημα με την αλλαγή των frame από 60 σε 23,973 .
Αγόρασα ένα hdmi splitter (v.1.4 αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο) και συνέδεσα την μία έξοδο κατευθείαν στο βιντεοπροβολέα για την εικόνα και την άλλη έξοδο στον ενισχυτή για να μου δίνει τον ήχο. Όλα δουλεύουν κανονικότατα!!!
Μακαρι να εβγαζε η DUNE κατι με υποστηριξη HDMI 2.0a να το αγοραζα να ξεμπευρδευω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.