Τελικα HDR10 υποστηριζει κανονικα το παλιο?
Και τελος στο fw version το τελευταιο που εχει ειναι το 6.1 , ξερουμε αν θα γινει αναβαθμιση στο 7.0?
Στο PC εχω windows 10 . και εχω 2 προβληματα οσον αφορα την συνδεση του Shield με το τοπικο δυκτιο. ενω εχω ανοιξει μεσα απο τα windows τους κοινοχρηστους φακελους και μεσα απο τις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει την χρηση κωδικων προσβασης μεσα απο το KODI οταν παω να συνδεθω στον κοινοχρηστο φακελο μου ζηταει username και password...
Επισης το αλλο θεμα ειναι οτι επιλεγοντας το συστημα αρχειων NFS δεν ανοιγει τιποτα , και τα παραπανω που προ ειπα γινονται με SMB
Υπαρχει καποιος οδηγος για να τρεξω NFS server;
Oσο για το SMB τελικα εφτιαξα εναν user με κωδικο και συνδεθηκε . ΑΛΛΑ παιζει ολες τις ταινιες χωρις ηχο. Καμια ιδεα?
Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα αναμεσα στο KODI και στο SPMC;
Eπισης εχω κανει mount τον φακελο που εχω αποθηκευμενες τις ταινιες στον δισκο μεσω του τοπικου δυκτιου, τωρα με ποιον τροπο θα κατεβασει αυτοματα τα covers;
Μπες με file view και οχι library view και απλα βρες το μεγαλυτερο αρχειο, που ειναι το αρχειο βιντεο της ταινιας, και παιξε το. Θα παιξει κανονικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.