Nvidia Shield Android TV 4K

Τελικα HDR10 υποστηριζει κανονικα το παλιο?
Και τελος στο fw version το τελευταιο που εχει ειναι το 6.1 , ξερουμε αν θα γινει αναβαθμιση στο 7.0?

Τελικα HDR10 υποστηριζει κανονικα το παλιο?
Και τελος στο fw version το τελευταιο που εχει ειναι το 6.1 , ξερουμε αν θα γινει αναβαθμιση στο 7.0?

ρε συ τα εχεις μπλεξει λιγο. Το shield experience 6.1 ειναι android nougat (android 7 δηλαδη). Νομιζω μαλιστα οτι nougat ειναι απο το shield experience 5.02 και μετα. Επισης, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μοντελα shield (2015 & 2017) εχουν το ιδιο firmware και αναβαθμιζονται ταυτοχρονα. Οποιες δυνατοτητες εχει το ενα, εχει και το αλλο σε αναπαραγωγη αρχειων, παιχνιδια κτλπ. Για το θεμα hdr δεν μπορω να σε βοηθησω, διοτι δεν εχω hdr τηλεοραση και δεν εχω ψαξει καθολου τα 4k/hdr θεματα.

πάντως και το iso ή το bluray folder μια χαρά παίζει με kodi, έχει simple menu να επιλέγεις το stream που θες

Στο PC εχω windows 10 . και εχω 2 προβληματα οσον αφορα την συνδεση του Shield με το τοπικο δυκτιο. ενω εχω ανοιξει μεσα απο τα windows τους κοινοχρηστους φακελους και μεσα απο τις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει την χρηση κωδικων προσβασης μεσα απο το KODI οταν παω να συνδεθω στον κοινοχρηστο φακελο μου ζηταει username και password...

Επισης το αλλο θεμα ειναι οτι επιλεγοντας το συστημα αρχειων NFS δεν ανοιγει τιποτα , και τα παραπανω που προ ειπα γινονται με SMB

Στο PC εχω windows 10 . και εχω 2 προβληματα οσον αφορα την συνδεση του Shield με το τοπικο δυκτιο. ενω εχω ανοιξει μεσα απο τα windows τους κοινοχρηστους φακελους και μεσα απο τις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει την χρηση κωδικων προσβασης μεσα απο το KODI οταν παω να συνδεθω στον κοινοχρηστο φακελο μου ζηταει username και password...

Επισης το αλλο θεμα ειναι οτι επιλεγοντας το συστημα αρχειων NFS δεν ανοιγει τιποτα , και τα παραπανω που προ ειπα γινονται με SMB

Για το password δεν είναι θέμα shield, δοκίμασε να βάλεις τους κωδικούς των windows, για το NFS τρέχεις server? Αν όχι τι περιμένεις να ανοίξει?

Υπαρχει καποιος οδηγος για να τρεξω NFS server;

Oσο για το SMB τελικα εφτιαξα εναν user με κωδικο και συνδεθηκε . ΑΛΛΑ παιζει ολες τις ταινιες χωρις ηχο. Καμια ιδεα?

Το προβλημα με τον ηχο λυθηκε. Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι εχω βαλει δυο δισκους για κοινη χρηση στο δυκτιο και μονο στον εναν εχω προσβαση . Στον αλλον με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις μου βγαζει μηνυμα invalid agriment

Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα αναμεσα στο KODI και στο SPMC;
Eπισης εχω κανει mount τον φακελο που εχω αποθηκευμενες τις ταινιες στον δισκο μεσω του τοπικου δυκτιου, τωρα με ποιον τροπο θα κατεβασει αυτοματα τα covers;

Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα αναμεσα στο KODI και στο SPMC;
Eπισης εχω κανει mount τον φακελο που εχω αποθηκευμενες τις ταινιες στον δισκο μεσω του τοπικου δυκτιου, τωρα με ποιον τροπο θα κατεβασει αυτοματα τα covers;

http://kodi.wiki/view/Adding_video_sources

Περασα στο kodi καποια bluray rip που ειναι με την δομη φακελων του bluray. Aλλα δεν μου τα διαβαζει οπως διαβαζει τα remux...

Τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να τα παιξει?

Μπες με file view και οχι library view και απλα βρες το μεγαλυτερο αρχειο, που ειναι το αρχειο βιντεο της ταινιας, και παιξε το. Θα παιξει κανονικα

Μπες με file view και οχι library view και απλα βρες το μεγαλυτερο αρχειο, που ειναι το αρχειο βιντεο της ταινιας, και παιξε το. Θα παιξει κανονικα

Νομίζω παίζει και αν πατήσει play στο φάκελο της ταινίας

Tωρα λετε μεσα απο το kodi που ρωταω εγω η μεσα απο καποιον file manager; γιατι απο το kodi που θελω , δεν βλεπω καποια επιλογη για να βλεπω τους φακελους κλπ

Δοκιμασε και αυτο:
Setting>Disk> Blu-ray playback mode>play main movie.

(Δες κανέναν οδηγό στο ΝΕΤ, θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να ρωτάς συνεχως δεξια&αριστερα και θα σου λύσει και πολλές απορίες που θα έχεις αργότερα.)

Last edited: