Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;
Δεν έχει ο 377, δεν ξέρω αν αναφέρεται σε αυτή τη περίπτωση ο φίλος, να είναι κλειστός ο ενισχυτής και να έχει ήχο στην τηλεόραση
Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;
Μάλλον αυτή η ρύθμιση δεν βρίσκεται σε όλους τους Yamaha.Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;
δε σου δίνει την επιλογή για 1080p;παιδιά μια ερώτηση...Εχει κολλήσει το shield σε αναλυση 720p και στα 59,χχχ και η TV μου ειναι κανονικα 1080p αναλυση(samsung) εκανα και reset το shield αλλά τζιφος...τι παιζει να παίζει???
Εχω το πρωτο nvidia shield. Μπορει να παιξει αρχεια 4Κ HDR hevc; η πρεπει αναγκαστηκα να αγορασω το νεο μοντελο?
shield ---- TV δεν καταφερα απευθειας να δωσω σημα 1080p 60hz αλλά οταν εκανα απο τις ρυθμισεις του YAMAHA RX V861 pass through απο hdmi in στο out και μετα στην TV καταφερα να κλεισωσει η tv στα 1080p 60hz και ο ηχος να περναει απο τον YAMAHA στην TV...Επειτα κανω mute απο τον yamaha τα ηχεια του συστηματος και ειμαι οκ...Το μονο που εχω απορια ειναι οτι λενε οτι ο ηχος και η εικονα περνανε σε standbay mode του yamaha...αλλα εγω μονο σε κατασταση ON μπορω και περνω το σημα...εκτος αν standbay εννοει να ειναι mute και ανοιχτός...Δεν μας λες πως τα κατάφερες και σε ποιον ενισχυτή;
Νομίζω μπορείς κανονικά.
Ίδια μηχανήματα ειναι.
Μπορει να μου πει καποιος τι διαφορα εχει
Αυτο
Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
απο αυτο
Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-TERMiNAL
Το πρωτο ειναι 56gb και το δευτερο 58gb
Και το πρωτο και τοδευτερο γραφουν bluray για αυτο με μπερδεψε... αρα αν καταλαβα καλα το δευτερο ειναι ολοκληρο το δισκακι μαζι με τα μενου ενω το πρωτο μονο η ταινια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.