Nvidia Shield Android TV 4K

Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;

Δεν έχει ο 377, δεν ξέρω αν αναφέρεται σε αυτή τη περίπτωση ο φίλος, να είναι κλειστός ο ενισχυτής και να έχει ήχο στην τηλεόραση

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;
Μάλλον αυτή η ρύθμιση δεν βρίσκεται σε όλους τους Yamaha.
Στον δικό μου τουλάχιστον (383 ) δεν βλέπω πως είναι δυνατόν να έχω εικόνα και ήχο στην τηλεόραση χωρίς να έχω ανοιχτό τον ενισχυτή.

Η σειρα 3 οντως φαινεται οτι δεν εχει, αλλα ο φιλος ομως ανεφερε οτι εχει τον 861. Ισως ειναι παλιος και δεν εχει. Δεν καταφερα να βρω πουθενα αναλυτικα specs.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

παιδιά μια ερώτηση...Εχει κολλήσει το shield σε αναλυση 720p και στα 59,χχχ και η TV μου ειναι κανονικα 1080p αναλυση(samsung) εκανα και reset το shield αλλά τζιφος...τι παιζει να παίζει???
δε σου δίνει την επιλογή για 1080p;

Παιδιά τα καταφερα να περασω μεσα απ το μενου του YAMAHA να κανει pass through στα ηχεια της TV και φυσικά τώρα το shield παιζει στα 1080p 60hz αφου το σημα περναει μεσα απο τον AVR....MUTE στα ηχεια οταν το κανω απλη χρηση και ειμαι OK...Αλλά γιατι αρνειται πεισματικα να παιξει απευθειας shield-----TV αυτό δεν το καταλαβα...Τελος παντων ευχαριστω για τη βοήθεια...εστω και ετσι καταφερα αυτό που ηθελα.

εχει καταφερει κανεις να κανει download αρχειο απο το web browser του nvidia shield;
αν ναι, με ποιο τρόπο και σε ποιο φακελο κατεβαινει;

Εχω το πρωτο nvidia shield. Μπορει να παιξει αρχεια 4Κ HDR hevc; η πρεπει αναγκαστηκα να αγορασω το νεο μοντελο?

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δεν μας λες πως τα κατάφερες και σε ποιον ενισχυτή;
shield ---- TV δεν καταφερα απευθειας να δωσω σημα 1080p 60hz αλλά οταν εκανα απο τις ρυθμισεις του YAMAHA RX V861 pass through απο hdmi in στο out και μετα στην TV καταφερα να κλεισωσει η tv στα 1080p 60hz και ο ηχος να περναει απο τον YAMAHA στην TV...Επειτα κανω mute απο τον yamaha τα ηχεια του συστηματος και ειμαι οκ...Το μονο που εχω απορια ειναι οτι λενε οτι ο ηχος και η εικονα περνανε σε standbay mode του yamaha...αλλα εγω μονο σε κατασταση ON μπορω και περνω το σημα...εκτος αν standbay εννοει να ειναι mute και ανοιχτός...

Νομίζω μπορείς κανονικά.
Ίδια μηχανήματα ειναι.

Υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω? Πχ εβαλα ενα hevc αρχειο το οποιο ειναι 4Κ HDR αλλα δεν ξερω αν το HDR ειναι ενεργοποιημενο. Υπαρχει καποιος player που να το δειχνει αυτο?

Μα οταν ενεργοποιει καποιος το HDR αλλαζει ολη η εικονα και στο λεει η τηλεοραση. Αρα δεν μπορεις να κανεις λαθος.

Μπορει να μου πει καποιος τι διαφορα εχει
Αυτο
Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT

απο αυτο

Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-TERMiNAL

Το πρωτο ειναι 56gb και το δευτερο 58gb

Μπορει να μου πει καποιος τι διαφορα εχει
Αυτο
Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT

απο αυτο

Kong.Skull.Island.2017.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-TERMiNAL

Το πρωτο ειναι 56gb και το δευτερο 58gb

To 2o, αυτο που λεει blueray, πρεπει να ειναι ΟΛΟ το δισκακι (και εξτρα features κτλπ).
Το 1ο ειναι ενα αρχειο container που περιεχει το πρωτοτυπο video & audio stream.

Μου εκανε εντυπωση οτι το ενα ειναι dolby true hd και το αλλο dts hd ma, αλλα πηγα στο blue-ray.com και βλεπω οτι υπαρχει το 7.1 dolby true HD και το 5.1 dts-hd ma. Μαλλον εχει γινει λαθος στο ονομα του αρχειου απο τους δημιουργους του.

οταν λεω ΟΛΟ το δισκακι, ενοοω με δομη blue ray, οποτε θελεις και ειδικο software για να το παιξεις και να δεις menu κτλπ. Το kodi το παιζει, αλλα θα πρεπει να διαλεξεις τα συγκεκριμενα αρχεια βιντεο μεσω του file list.

Και το πρωτο και τοδευτερο γραφουν bluray για αυτο με μπερδεψε... αρα αν καταλαβα καλα το δευτερο ειναι ολοκληρο το δισκακι μαζι με τα μενου ενω το πρωτο μονο η ταινια?

Και το πρωτο και τοδευτερο γραφουν bluray για αυτο με μπερδεψε... αρα αν καταλαβα καλα το δευτερο ειναι ολοκληρο το δισκακι μαζι με τα μενου ενω το πρωτο μονο η ταινια?

ακριβως οπως τα λες.

Λοιπον η συγκεκριμενη φαση εχει πολυ πλακα. Αρχικα νομιζα οτι εχουν γραψει λαθος το dts hd 7.1 και οτι ειναι στην πραγματικοτητα 5.1 . Μετα ομως βρηκα release king kongskull island FGT (οχι το δικο σου ομως) και ειδα να λεει (εμπιστος τρακερ) 7.1 και αναλυτικα στα specs του αρχειου. Ψαχνοντας λιγο παραπανω στο blue ray.com ειδα οτι εχει κυκλοφορησει η ταινια αυτη με dts-hd ma 7.1 μονο σε αυτην τη μορφη.

οποτε, αν ευσταθουν αυτα που διαβασα, οι τυποι της FGT πηραν το 4κ release και τσιμπησαν το video stream και μετα το κολλησαν με το dts-hd ma 7.1 της king kong+godzilla εκδοσεις. Λιγο τρελλο ειναι η αληθεια