Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Γ) Είναι android, αν βρεις εφαρμογή που να παίζει μενού τότε θα παίξει μενού
Δηλαδή υπάρχει εφαρμογή ή player στο play store που να παίζει bluray menu?
Γ) Είναι android, αν βρεις εφαρμογή που να παίζει μενού τότε θα παίξει μενού
Αν μιλαμε για τα παιχνιδια geforce, ναι, πρεπει να εισαι αναγκαστικα συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Η συνδρομη ειναι 9.99ευρω. Αναλογα με την ταχυτητα της γραμμης σου, αλλα και αλλα χαρακτηριστικα της, αυξομειωνει αναλυση και frames per second. Αν πας στο nvidia games app και ψαξεις κατω κατω, υπαρχει καπου speed test (ή καπως ετσι) οποτε δοκιμαζεις τη γρ
ε. retro games με emulators που θελουν ομως ειδικο σεταρισμα. Δεν μπαινεις απλα σε ενα store και τα κατεβαζεις. Εκατσα και τα εφτιαξα (οπως ειχα φτιαξει και παλαιοτερα retropie) και ποτε δεν ασχοληθηκα να παιξω... δεν μαθαινω... ειχα κατσει και ειχα φτιαξει και wii να παιζει με emulator n64, αλλα και παλι δεν εκατσα να παιξω ποτε
![]()
Καλησπερα avpap. Εμενα με 13-14 mbps μου τρεχει σχεδον ολα τα παιχνιδια ικανοποιητικοτατα αλλα μου ριχνει αυτοματα την αναλυση σε 720p. Και παλι ομως μια χαρα φαινονται και τα γραφικα και ολα.
Επισης για ρετρο games το retrox που ανεφερα ειναι η κορωνιδα των emulators, το κατεβαζεις και απλα του προσθετεις roms απο τις γνωστες σελιδες και παιζουν. Τοσο απλα. Και με εξωφυλλα και απ ολα. Κανενα ιδιαιτερο set up περα απο το gamepad την πρωτη φορα μονο.
Επί πληρωμή δεν είναι αυτό;Και εγω το retrox εχω βαλει και ειναι οντως πολυ ευκολο στην εγκατασταση,αλλα οπως και να τοκανεις δεν ειναι play store κλικ κλικ Install τελος. Αν καποιος θελει να ασχοληθει ειναι πραγματικα πολυ ευκολο
Έτσι θυμάμαιΕπί πληρωμή δεν είναι αυτό;
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Επί πληρωμή δεν είναι αυτό;
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Έχει βγει, κάνα 10 πιο φτηνή είναι από ότι είχα δει.Δεν ειναι να κυκλοφορησει και η νεα εκδοση που θα ειναι φθηνοτερη αλλα χωρις το gamepad? Υποτιθεται θα το κανει για να χτυπήσει το apple tv.
παιδιά μια ερώτηση...Εχει κολλήσει το shield σε αναλυση 720p και στα 59,χχχ και η TV μου ειναι κανονικα 1080p αναλυση(samsung) εκανα και reset το shield αλλά τζιφος...τι παιζει να παίζει???
Σαν να μην βλεπει σωστα το edid.
Για αλλαξε καλώδιο και δοκιμασε στην ιδια θυρα της οθονης να βαλεις ενα αλλο media player/πηγη με το ιδιο καλώδιο να δεις τι γινεται.
Εχεις αλλο hdmi καλώδιο? Αλλαξε και θυρα στην tv.
λοιπόν συνδεσα απ το shield TV το hdmi ουτ στο HDMI in ενός AVR δεκτη που έχω(YAMAHA RX-V861) και απο το HDMI out του AVR εστειλα το σημα στο HDMI in της Τηλεορασης....Εκει κλειδωσε σε 1080p και 60hz.....το θεμα ειναι οτι με αυτη τη συνδεση μπορω να εχω ηχο μονο απ τα ηχεια του ηχοσυστηματος και οχι απο την TV....με το που το αλλαξα σε απευθειας...τα ιδια
Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο το standby pass through του ενισχυτή;Μια χαρά ήχο έχω και στην τηλεόραση ακόμη και σε hd audio
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.