Nvidia Shield Android TV 4K

Εγώ κατεβάζω από το κινητό και αποθηκεύω στο NAS και από κει τους ανοίγω με το Kodi χωρίς να χρειαστεί να βγω απ' αυτό.

Κατευθείαν από Kodi, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε από κάπου αλλού

Κατευθείαν από Kodi, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε από κάπου αλλού

Αναφερόμαστε στην περίπτωση όπου δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τα plugins του Kodi.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση όπου δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τα plugins του Kodi.

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, μιλάω για αναπαραγωγή μέσω της βιβλιοθήκης του kodi και όχι για αρχεία εκτός αυτής

Προσωπικά μου έχει χρειαστεί (σπάνια είναι η αλήθεια) σε σειρές μέσω Covenant.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμάστε το placenta από το repo mr blamo παρά πολύ καλό κάντε και τις ρυθμίσεις στο general tab english+greek και download greek subtitles στο tab subtitles και θα είστε μια χαρά.
http://blamo.teverz.com/

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Αυτήν τη στιγμή από που αξίζει να το αγοράσουμε;

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Αυτήν τη στιγμή από που αξίζει να το αγοράσουμε;

Εξαρτάται απο τις απαιτήσεις και το μπάτζετ σου. Προφανως ενα NVidia SHIELD και ενα Dune θα τα παρεις απο Ελλαδα/Ευρώπη.
Τα υπολοιπα ειναι πιο οικονομικά απο Κίνα, αλλα θα κανουν κανα μηνα να ερθουν. Τουλαχιστον με τον τροπο που προτείνουμε απο εδω, δεν εχει περάσει κανενα δεμα μελους μας απο τελωνείο.

Αν μας πεις ακριβως τι θελεις, θα σε βοηθησουμε πιο πολυ.

Καλώς ηρθες!

Καλησπέρα Vader, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, καλώς σας βρήκα. Παρότι υπερβαίνει το μπάτζετ μου εξετάζω την αγορά τού και αναρωτιέμαι ποια έκδοση-κατάστημα συνθέτουν την πιο συμφέρουσα επιλογή. Προορίζεται για χρήση YouTube, Netflix, αναπαραγωγή hevc αρχείων (ότι άλλο προκύψει πχ Kodi που δεν έχω δοκιμάσει) και ιδανικά θα ήθελα να του συνδέσω έναν εξωτερικό HDD ώστε να κατεβάζω κατευθείαν από αυτό torrents.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα Vader, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, καλώς σας βρήκα. Παρότι υπερβαίνει το μπάτζετ μου εξετάζω την αγορά τού και αναρωτιέμαι ποια έκδοση-κατάστημα συνθέτουν την πιο συμφέρουσα επιλογή. Προορίζεται για χρήση YouTube, Netflix, αναπαραγωγή hevc αρχείων (ότι άλλο προκύψει πχ Kodi που δεν έχω δοκιμάσει) και ιδανικά θα ήθελα να του συνδέσω έναν εξωτερικό HDD ώστε να κατεβάζω κατευθείαν από αυτό torrents.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ελλάδα το αγοράζεις μονο απο e-shop πρακτικά.
Απο εξωτερικο, θα το βρεις πολύ φθηνότερα στα Amazon stores. Ψαξε σε ολα (uk,de,fr,es,it) και ολο θα το βρεις καπου σε προσφορά.

Για αυτα που το θελεις, θα σε βολέψει.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χθες το παρελαβα, και οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Η εικονα του ανωτερη των zidoo, xiaomi mi, για ηχο δεν δοκιμασα, το θεμα ειναι οτι με ασυρματο ποντικι δε ν εχει ολες τις λειτουργιες αυτου, οπως το rc. Περιεργον ολιγον.
Μια μικρη βοηθεια: πως μεταφερουμε εφαρμογη στην πρωτη οθονη εκκινησης;

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Χθες το παρελαβα, και οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Η εικονα του ανωτερη των zidoo, xiaomi mi, για ηχο δεν δοκιμασα, το θεμα ειναι οτι με ασυρματο ποντικι δε ν εχει ολες τις λειτουργιες αυτου, οπως το rc. Περιεργον ολιγον.
Να ρωτήσω τι παραπάνω κάνεις με το mouse από ότι θα έκανες με το τηλεκοντρόλ του;
Μη το βλέπεις έτσι φτωχό από πλήκτρα.
Ειδικά αν χρησιμοποιείς kodi έχει όλες τις λειτουργίες όπως αλλαγή γλώσσας ,υποτίτλων, pause ,stop και όλα αυτά χωρίς να επιλέγεις τα software buttons του kodi.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Εγώ με το TV App Repo

Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά από amazon.de πρέπει να προσέξω κάτι; Καινούργιο δεν είναι; Το expedited delivery συνεπάγεται συστημένο δέμα με tracking number κτλ; Το ξέρω ότι είναι off topic οι απορίες μου αλλά επειδή είναι μεγάλο το χρηματικό ποσό δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. Ευχαριστώ!

Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά από amazon.de πρέπει να προσέξω κάτι; Καινούργιο δεν είναι; Το expedited delivery συνεπάγεται συστημένο δέμα με tracking number κτλ; Το ξέρω ότι είναι off topic οι απορίες μου αλλά επειδή είναι μεγάλο το χρηματικό ποσό δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. Ευχαριστώ!

Και το standard έχει τρακινγκ, πιθανότερο είναι να στο στείλουν με DHL paket (γερμανικό ταχυδρομείο) και εδώ έρχεται είτε με ΕΛΤΑ είτε με ΕΛΤΑ κούριερ, θα κάνει τουλάχιστον μία εβδομάδα με standard

Το expedited έρχεται συνήθως με DHL courrier. Έχει τύχει να μου έρθει και την επόμενη μέρα από αυτήν που το παρήγγειλα. Τώρα όμως λόγω φόρτου εργασίας μάλλον θα αργήσει περισσότερο. Πάντως το standard με το expedited δεν έχουν τεράστια διαφορά, ειδικά σε παραγγελίες πάνω από 100-150 ευρώ. Προσωπικά προτιμώ το expedited συνήθως .