Εγώ κατεβάζω από το κινητό και αποθηκεύω στο NAS και από κει τους ανοίγω με το Kodi χωρίς να χρειαστεί να βγω απ' αυτό.
Κατευθείαν από Kodi, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε από κάπου αλλού
Εγώ κατεβάζω από το κινητό και αποθηκεύω στο NAS και από κει τους ανοίγω με το Kodi χωρίς να χρειαστεί να βγω απ' αυτό.
Κατευθείαν από Kodi, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε από κάπου αλλού
Αναφερόμαστε στην περίπτωση όπου δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τα plugins του Kodi.
Προσωπικά μου έχει χρειαστεί (σπάνια είναι η αλήθεια) σε σειρές μέσω Covenant.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Αυτήν τη στιγμή από που αξίζει να το αγοράσουμε;
Καλησπέρα Vader, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, καλώς σας βρήκα. Παρότι υπερβαίνει το μπάτζετ μου εξετάζω την αγορά τού και αναρωτιέμαι ποια έκδοση-κατάστημα συνθέτουν την πιο συμφέρουσα επιλογή. Προορίζεται για χρήση YouTube, Netflix, αναπαραγωγή hevc αρχείων (ότι άλλο προκύψει πχ Kodi που δεν έχω δοκιμάσει) και ιδανικά θα ήθελα να του συνδέσω έναν εξωτερικό HDD ώστε να κατεβάζω κατευθείαν από αυτό torrents.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Να ρωτήσω τι παραπάνω κάνεις με το mouse από ότι θα έκανες με το τηλεκοντρόλ του;Χθες το παρελαβα, και οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Η εικονα του ανωτερη των zidoo, xiaomi mi, για ηχο δεν δοκιμασα, το θεμα ειναι οτι με ασυρματο ποντικι δε ν εχει ολες τις λειτουργιες αυτου, οπως το rc. Περιεργον ολιγον.
Μια μικρη βοηθεια: πως μεταφερουμε εφαρμογη στην πρωτη οθονη εκκινησης;
Χθες το παρελαβα, και οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Η εικονα του ανωτερη των zidoo, xiaomi mi, για ηχο δεν δοκιμασα, το θεμα ειναι οτι με ασυρματο ποντικι δε ν εχει ολες τις λειτουργιες αυτου, οπως το rc. Περιεργον ολιγον.
Μια μικρη βοηθεια: πως μεταφερουμε εφαρμογη στην πρωτη οθονη εκκινησης;
Το βρήκα εδώ: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B075T...dia+shield&dpPl=1&dpID=31v8CBjlG-L&ref=plSrch
Είναι για prime members. Όταν έκανα την δωρεάν εγγραφή και το προσέθεσα στο καλάθι βγήκε με standard shipping 175 ενώ με expedited delivery 181 . Αξίζει πιστεύετε η να περιμένω για κάτι καλύτερο;
Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά από amazon.de πρέπει να προσέξω κάτι; Καινούργιο δεν είναι; Το expedited delivery συνεπάγεται συστημένο δέμα με tracking number κτλ; Το ξέρω ότι είναι off topic οι απορίες μου αλλά επειδή είναι μεγάλο το χρηματικό ποσό δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.